کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان
 
فرزند سردار شهید قاجاریان در گفتگو با «صبح توس»:
پدرم به حضرت زهرا (س) علاقه شدیدی داشت و عاقبت در عملیات آزادسازی منطقه الزهرا به شهادت رسید/ در مسائل نظام با احدی تعارف نداشت
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۴ در ۳:۲۷ ب٫ظ
 
 
فرزند سردار شهید قاجاریان گفت: پیکر شهید قاجاریان که ساعت 12 ظهر روز گذشته درعملیات آزادسازی منطقه الزهرا به شهادت رسید، صبح روز یک شنبه به مشهد منتقل شده و روز بعد در محل گلزار شهدای شهر نیشابور به خاک سپرده می شود.
سردار-680x1024-1-205x153

مجتبی قاجاریان در گفتگو با خبرنگارصبح توس، اظهار کرد: سردار محسن قاجاریان فرمانده تیپ ۲۱ زرهی امام رضا (ع) ساعت ۱۲ ظهر روز گذشته در عملیات آزاد سازی شهرهای نبل و الزهرا به شهادت رسید.

وی افزود: پیکر مطهر شهید شنبه ۱۷ بهمن ماه وارد تهران و پس از تشییع در محل فرماندهی نیروی زمینی سپاه تهران، صبح روز یک شنبه به مشهد منتقل شده و مراسم تشییع در مشهد برگزار خواهد شد.

فرزند سردار شهید قاجاریان اضافه کرد: مراسم وداع با شهید شب یک شنبه ۱۸ بهمن ماه در مجتمع خادم الشریعه نیشابور برگزار می شود و روز بعد مراسم تشییع در سطح شهر و تدفین در محل گلزار شهدای شهر نیشابور انجام می شود.

قاجاریان درباره ویژگی ها و فضایل اخلاقی پدرش اظهار کرد: پدرم بارها به جانشین خود و نیروهایی که همرزم ایشان در سوریه بودند، گفته اند که «دعا کنید عاقبت ما به شهادت وصل شود».

وی با تاکید بر اینکه سردار شهید قاجاریان به حضرت زهرا (س) علاقه شدیدی داشت عاقبت در عملیات آزادسازی منطقه الزهرا به فیض شهادت نائل شد، به نقل خاطره ای در این زمینه پرداخت و گفت: چندی پیش مداحی از تهران به مراسمی در نیشابور دعوت شده بود و در آن مراسم روضه حضرت زهرا (س) را خوانده بود، شهید قاجاریان آخرین بار که در نیشابور بود از همکارانشان می خواهند دوباره همان مداح را به نیشابور دعوت کنند تا برایشان روضه حضرت زهرا (س) بخواند.

وی افزود: حرف و عمل سردار شهید قاجاریان یکی بود و مثل خیلی از آقایان طوری حرف نمیزد و طور دیگری عمل کند و به هیچ عنوان در مسائل نظام با احدی تعارف نداشت.

فرزند شهید قاجاریان درباره آخرین مکالمه تلفنی با پدرش چنین گفت: چند روز قبل که بصورت تلفنی با پدرم صحبت کردم در مورد مراقبت از خانواده و بویژه مادرم سفارش کردند و وقتی در مورد زمان بازگشتشان پرسیدم، گفتند همین عملیات را که جمع کنیم و منطقه آزاد شود برمیگردیم که در همین عملیات به آرزوی دیرینه خود رسید.

انتهای پیام/

 

 






[ جمعه 16 بهمن 1394  ] [ 11:52 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4179850 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب