کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان
کد خبر: 134034
 
 
سردار نقدی:

 حضور گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن نشان از پایبندی آن‌ها به‌نظام و ولایت‌فقیه دارد 

 

خبرگزاری میزان- رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: امروز با اراده و توان ملت ایران ابرقدرت‌ها

نمی‌توانند هیچ غلطی بکنند و چیزی جز ذلت و خواری عاید آن‌ها نمی‌شود.

 
حضور گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن نشان از پایبندی آن‌ها به‌نظام و ولایت‌فقیه دارد
 
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، سردار
 
محمدرضا نقدی در جمع راهپیمایان 22 بهمن بجنورد اظهار داشت: باکمی تأمل می‌توان نتیجه دوستی و ارتباط برخی از کشورهای منطقه با آمریکا را دید که جز وابستگی شدید چیزی عاید آن‌ها نشده است.
 
سردار نقدی افزود: پیش از انقلاب، 50 سال ارتباط با کشور آمریکا داشته‌ایم و همه می‌دانند که در آن مدت چیزی جز فقر و محرومیت عاید کشور و مردم نشد.
 
وی اظهار داشت: اما اکنون باگذشت کمتر از 4 دهه از انقلاب اسلامی شاهد رشد و توسعه کشور در تمام سطوح هستیم و این نتیجه تلاش و جسارت جوانان این مرزوبوم است.
 
رئیس سازمان بسیج مستضعفین بابیان اینکه برخی از کشورهای منطقه بدهی زیادی به آمریکا دارند گفت: این‌ها نتیجه وابستگی و ارتباط به آمریکا است و ما تجربه ارتباط با این کشور را پیش از انقلاب داریم و می‌دانیم که لبخند زدن به آن‌ها هیچ دردی را دوا نمی‌کند و نتیجه‌ای برای کشور جز وابستگی ندارد.
 
سردار نقدی افزود: اکنون آمریکا درگیر مشکلات اقتصاد و مسائل دیگر خود است و امروز ما دیگر در مقابل دشمنی قدرتمند قرار نداریم بلکه در مقابل ما کشوری با مشکلات فراوان اقتصادی و غیره قرار دارد اما در انقلاب اسلامی ما هرروز در حال رشد و پیشرفت روزافزون است.
 
وی با اشاره به دستگیری تفنگ‌داران آمریکایی توسط نیروهای سپاه پاسداران گفت: همگان دیدند که چگونه نیروهای انقلاب اسلامی با شجاعت و درایت نیروی دریایی آمریکا را به خاری کشاندند و این نتیجه ایمان و قدرت فرزندان این کشور است.
 
سردار نقدی اظهار داشت: نیروهای انقلاب اسلامی همواره محکم و استوار بر روی مواضع اسلامی و انقلابی خود ایستاده‌اند و ذره‌ای از اهداف انقلابی خود دست نمی‌کشند.
 
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: بزرگی انقلاب اسلامی و حضور گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن صحنه‌های به یاد ماندی را به تصویر کشید که این نمایش عظیم امروز عظمت و بزرگی انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشت.
 
وی تصریح کرد: حضور گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن نشان از پایبندی آن‌ها به‌نظام و ولایت‌فقیه دارد و دشمنان انقلاب اسلامی باید بدانند که این ملت تا آخرین قطره خون پای اهداف انقلابی و بیعتی که با انقلاب اسلامی بسته‌اند می‌مانند.
 
سردار نقدی افزود: حضور حداکثری مردم در راهپیمایی 22 بهمن همان تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی است و همان‌طور که شاهد هستید پیر و جوان و زن و مرد در این روز به صحنه آمده‌اند.
 
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: خوشبختانه در کشور اسلامی ما اقتدار و امنیت جلوه می‌کند و به لطف الهی و قدرت فرزندان انقلابی‌مان بیشترین امنیت را در میان کشورهای منطقه داریم و این ثمره انقلاب اسلامی در کشورمان است.
 
سردار نقدی تصریح کرد: در جنگ تحمیلی نیز فرزندان این انقلاب در مقابل هجوم دشمنان ایستاده‌اند و با ایمان و شور انقلابی که داشتند نگذاشتند دشمنان به کشور دست‌درازی کند.
 
وی تصریح کرد: به اذعان دشمنان، انقلاب ایران اسلامی امروز جزو کشورهای قدرتمند نظامی است و این موفقیت ثمره اتحاد مردمی و تلاش جوانان کشورمان است و انشاء الله با نیروی ایمانی که از این جوانان مشاهده می‌شود جلوی دست‌درازی هر تجاوزگری را به میهن عزیزمان می‌گیریم.
 
رئیس سازمان بسیج مستضعفین اظهار داشت: امروز بااراده و توان ملت ایران ابرقدرت‌ها نمی‌توانند هیچ غلطی بکنند و چیزی جز ذلت و خواری عاید آن‌ها نمی‌شود.
 
سردار نقدی با اشاره به نقش‌آفرینی ملت ایران و مردم استان خراسان شمالی در پیروزی‌های اخیر کشور سوریه افزود: ایستادگی جوانان و ملت ایران در مقابل تکفیری‌ها، آمریکایی‌ها و دشمنان اسلام را به وحشت انداخته است.
 
انتهای پیام/

 






[ جمعه 23 بهمن 1394  ] [ 8:44 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4177777 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب