
به گزارش خبرگزاری صبح توس و به نقل از فریادها، تجمع بزرگ استغاثه به امام زمان (عج) در
آخرین جمعه سال ۱۳۹۴ برگزار شد. در این مراسم که با حضور صدها مشهدی و در هوای سرد اسفندماه برگزار می شد، پس از قرائت دسته جمعی زیارت آل یاسین و سلام بر امام زمان (عج) حجتالاسلام والمسلمین دکتر مسعود پور سید آقایی، دبیر مجمع دکترین مهدویت ضمن تشکر از حضور پرشور مردم در مراسم تجمع استغاثه برای ظهور حضرت حجت (عج) اظهارداشت: امام رضا (ع) شاهد و گواه است که برادران و خواهران شما در روزهای گذشته در راه برگزاری این برنامه زحمت کشیدند و شما نیز در هوای سرد اسفندماه و در روزهای پایانی سال، در آستانه سال جدید در این مکان جمع شده و فریاد استغاثه سر داده آید.
وی ادامه داد: حضرت حجت (عج) در توبه نامه کبیره خود و امام صادق در احادیث متواتر دستور داده اند که شیعیان برای ظهور دعا کنند؛ از این رو، تجمع امروز مردم دیندار مشهد و قرائت زیارت امام زمان (عج) پیرو یک فرمان قطعی از جانب اهل بیت (ع) است.
پور سید آقایی با بیان آن که ظهور امام عصر (عج)، امری تحصیلی است و نه حصولی، خاطرنشان کرد: اقدامات و سیره زندگی ما ظهور حضرت را به تاخیر انداخته و یا زمینه ساز تعجیل آن می شود و تا زمانی که تغییر و تحول در ما به صورت جمعی ایجاد نشود، در مقیاس اجتماعی تغییری حاصل نمی گردد. این فرمان قرآن است که «اِنَّ اللهَ لایُغَیِّرُ ما بِقَومٍ حَتّی یُغَیِّروا ما بِاَنفُسِهِم» و پیرو این امر، ما در موضوع انقلاب با رهبری امام راحل تصمیم بر نصرت الهی گرفتیم و موفق شدیم و دلیل آن هم تغییر سیره مردم در مقیاس اجتماعی و نصرت الهی بود.
وی افزود: ورع و تقوا، محاسن اخلاقی و کُفِّ گناهان و هم چنین مداومت بر دعای فرج و استغاثه از جمله عوامل تعجیل در ظهور است.
پور سید آقایی ضمن اشاره به حدیثی از امام صادق (ع) تصریح کرد: زمانی که قوم بنی اسرائیل با بهانه گیری و رفاه طلبی، از عمل به دستورات الهی سرپیچی می کردند و یا زمانی که گرفتار مکر سامریّون بودند، سختی و فشار بر آنها غالب شد و ظلم فرعون، قوم بنی اسرائیل را به ستوه آورد. در این زمان، با ترک عادت های قبلی خود و استغاثه به درگاه الهی، خداوند فرستاده ای چون حضرت موسی (س) را برایشان فرستاد تا از شر مشکلات و گرفتاری ها نجات یابند. در حقیقت، استغاثه بنی اسرائیل و تغییر سیره زندگانی آنها در مقیاس اجتماعی، فرج موسی بن عمران (س) را جلو انداخت و امام صادق (ع) در حدیثی میفرمایند که شما مسلمانان نیز همین گونه خواهید بود.
وی تاکید کرد: خدا در وعده معهود و در زمان مشخّص، حجتش را می رساند و این گونه نیست که گمان کنیم عمل ما قادر به تغییر سنت الهی است؛ بلکه ظلم مملو و همه جانبه، مردم جهان را جایی خواهد رساند که به اضطرار رسیده و به صورت یکپارچه، دعای فرج را سر بدهند. اما این وظیفه ماست که با عمل خود، استغاثه و اصلاح جامعه در جهت معروف ها فرج امام زمان (عج) را تعجیل کنیم.
پور سید آقایی حضور مردم در این مراسم را به معنای اعلام علنی اضطرار به حضور حضرت حجت (عج) دانست و گفت: مردم ما در چنین تجمعاتی صراحتا اعلام می کنند که متکی بر یک گفتمان منطقی و اساسی همچون گفتمان اسلام و انقلاب، در انتظار ظهور حضرت مهدی (عج) و تحقق دولت کریمه هستند و البته حافظه تاریخ نیز بر مجاهدت های این ملت در این راه گواهی می دهد.
وی ادامه داد: قرآن به تنهایی باعث هدایت نیست؛ کمااینکه پیامبر اسلام (ص) در حدیث ثقلین بر این امر گواهی داد. قرآن کریم، حاملی چون رسول اکرم (ص)، شارح و مفسری چون اهل بیت (س) و مجریانی می خواهد تا زمینه ساز هدایت بشر گردد. عقل و شرع نیز حکم می کنند که در دوران امامت امام معصوم به پیشگاه آنان برویم و در غیاب امام معصوم، شبیه ترین افراد به ائمه یعنی فقیه عادل، مدیر و مدبر را بر امور جامعه مدیر قرار دهیم. رمز ماندگاری ملت، انقلاب و حیات ما نیز همین امر است.
پور سید آقایی در انتهای سخنان خود اشاره کرد: اگر کتاب خدا از عترتش جدا شود، حاصل آن داعش و عربستان سعودی وهابی خواهد بود؛ اما اگر هر دو در کنارهم حفظ بشوند، ـ اگرچه صدها سال از مصدر خلافت و اداره جامعه هم دور نگه داشته شویم ـ بالاخره حکومتی چون جمهوری اسلامی از اوج دوران سیاهی سر بر می آورد، در هشت سال جنگ نظامی و ۲۹ سال جنگ اقتصادی و فرهنگی بازهم پیروز است و زیر سایه ولی فقیه، امّ القرای جهان اسلام خواهدبود.
وی در انتها ابراز امیدواری کرد: استغاثه خود یک شاخص است؛ شاخص اضطرار به حضور امام معصوم و نشان دهنده انقلابی ماندن جامعه اسلامی ماست. امیدوارم که خداوند متعال فرج حضرت مهدی (عج) را به تعجیل بیندازد و عافیت حال و نصر در عمل را شامل حال ایشان بگرداند و ما را از رهروان و یاران واقعی ایشان قرار بدهد.
شایان ذکر است در انتهای این مراسم، جمعیت شرکت کننده در این تجمع به سمت حرم مطهر رضوی راهپیمایی کرده و در آن مکان مقدس نیز به صورت دسته جمعی دعای سلامتی حضتر حجت (عج) را قرائت کردند.
انتهای پیام/