کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان

 

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی:
ستاد امر به معروف و نهی از منکر توسط ائمه جماعت باید در شهرستان‌ها شکل بگیرد/ شورای فرهنگ عمومی در سراسر استان احیاء شود
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۴ در ۵:۲۰ ب٫ظ
 
 
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: یکی از برنامه‌هایی که بنده مد نظر برای انجام دارم، احیاء شواری فرهنگ عمومی است، از سایر ائمه جمعه هم خواستار ایجاد شورای فرهنگ عمومی در شهرستان‌ها هستم.
علم الهدی

به گزارش صبح توس، آیت‌الله احمد علم‌الهدی ظهر امروز در نشستی با ائمه جماعات شهرستان‌های خراسان رضوی اظهار کرد: ائمه جماعت در خراسان رضوی در مسئله انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری نقش محسوسی را ایفا کرده و قداست و متانت خود را در مسئله انتخابات نشان دادند.
وی افزود: این ایفای نقش سازنده در تمامی استان وجود داشت؛ حرکت و اقدامات ائمه جماعت در استان سرشار از متانت، موقر و پدرگونه بود که سبب تثبیت موقعیت ائمه جمعه شد و به گونه‌ای بود که نگذاشت هرکدام از کاندیداها از موقعیت امام جمعه و نماز جمهه وارد حوزه ویژه خواری شوند.

 

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه در انتخابات به لیست جامعتین توجه شد، گفت: حکم جدید رهبری بر حوزه عملیاتی ما چیزی نمی‌افزاید، اگرچه این عنایت رهبری برای بنده افتخار بزرگی است ولی از نظر حجم فعالیت‌های اجتماعی و خدماتی در استان، این حکم هیچگونه افزایش کاری را برای بنده در پی نداشته است.

 

آیت‌الله علم‌الهدی افزود: این گفته که این حکم برای بنده افزایش کاری درپی ندارد بدان جهت است که بنده در گذشته نیز با توجه به شرایط خاص آیت‌الله طبسی، مشکلات جسمی و گرفتاری‌های سنگین آستان‌قدس محل ارجاعی برای عموم و جریان‌های نظام بوده و انجام وظیفه می‌کردم که حال این خدمت رسانی با حکم رهبری ادامه یافته است.

 

وی با بیان اینکه مسئولیت‌ها نباید بر شغل ما روحانیون اثر گذار باشد، گفت: مردم از ما زندگی پیامبر گونه می‌خواهند، ما نمی‌توانیم به واسطه کسب مسئولیت‌های زیاد موقعیتهای تشکیلاتی خود را افزایش دهیم، این برخوردها با اصل و مزاج روحانیت سازگار نیست.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تاکید بر اینکه خدمت در موقعیت‌های اجتماعی نباید از رنگ روحانیت کم کند، اظهار کرد: اگر بنا در زندگی روحانیت اختیارات اجتماعی و سیاسی باشد ما شکست خورده‌ایم، ما باید به عنوان نوکر اهل بیت در امور خود چاشنی اخلاص را حفظ کنیم.
آیت‌الله علم‌الهدی در راستای تحولاتی که با رحلت آیت‌الله واعظ‌طبسی صورت گرفت، گفت: رهبری چندی پیش فرمودند که امام جمعه فرمانده قرارگاه فرهنگی شهر است، همه به این جمله اهتمام ورزیدند اما مسئولیت آفرینی که رهبری پس از قلمداد کردن امام جمعه به فرمانده قرارگاه مطرح کردند با توجه کمتر همراه شد.

 

وی افزود: تعبیر قرارگاه بدان جهت توسط رهبری مطرح شده است چون ما در جنگ هستیم و جنگ هم قرارگاه می‌خواهد، از جهتی که با جریان‌های استکباری مبارزه می‌کنیم از جانب رهبری تعبیر قرارگاه استفاده شده است.

 

نماینده ولی فقیه در خراسان رصوی در بیان راهبرد امور تاکید کرد: ما باید دست به تنظیم ژست اجتماعی خودمان بزنیم، امام جمعه بنا به فرمایش رهبری باید ژست مبارزاتی بگیرد، جریان‌های انقلابی که در جبهه می‌توانند خط شکن باشند را تنظیم کند و آن‌ها را در صف مقدم حفظ کند.
آیت‌الله علم‌الهدی در بیان مشکلی که در شهرهای ایران و استان وجود دارد، گفت: اگرچه در مشهد و استان ما این مشکل کمتر است ولی در سایر شهر‌ها این مشکل وجود دارد که افراد رزمنده و خط‌شکن پشت سر سایر رده‌های اجتماعی قرار گرفته‌اند، در این حالت جریان‌های تکنوکرات، جریان‌های سیاسی غیر خودی یا عواملی که به دنبال ساخت کشور تحت عنوان عشرت کده‌اند در صف مقدم قرار گرفته‌اند.

 

وی افزود: خوشبختانه در مشهد رزمنده‌ها و نیروهای کف خیابان به عنوان جلودار جامعه و محور اجتماع قرار گرفته‌اند، این در حالی است که در سایر شهر‌ها قشر خط‌شکن در جبهه در رده دوم و سوم قرار گرفته‌اند؛ ما باید قشر رزمنده و مجاهد را محور قرار دهیم و سایر اقشار را در رده دوم و سوم جاسازی کنیم.

 

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی عنوان کرد: فرمانده در عرصه جنگ هیچ‌گاه از نیرو‌های خدماتی و تدارکاتی برای جنگ بهره نمی‌گیرد، بلکه این نیرو‌های خط شکن هستند که در صف مقدم قرار می‌گیرند؛ نیرو‌های خط شکن نیرو‌های حزب‌الهی هستند که سینه چاکانه در کف خیابان قرار می‌گیرند، اینکه فردی بگوید بنده به عنوان ثروت، پایگاه اجتماعی و عشیره‌ای که دارم باید همه‌جای کشور جای بگیرم با تعبیر رهبری همخوانی ندارد.

 

آیت‌الله علم‌الهدی افزود: در انتخابات برخی آمدند گفتند با عده‌ای صحبت کنید که برای رسیدن به وحدت کناره‌گیری کنند، بنده گفتم اگر این فرد انقلابی انصراف دهد پس چه کسی جایش را بگیرد؟ این گفته‌ها به خاطر این است که نیامده‌ایم جریان‌های خط شکن را بسنجیم و سازمان دهی کنیم تا با قرار گرفتن در اردوی اسلام در برابر دشمن بجنگیم.

 

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تأکید بر اینکه فرمایشات رهبری نیاز به بازخوانی دارد و تعابیر مطرح شده توسط ایشان نیاز به تحلیل دارد، تصریح کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر توسط ائمه جماعت باید در شهرستان‌ها شکل گیرد و همچنین در این باب ستادی شکل گیرد تا با سازمان‌دهی گروه‌های مردمی و هسته‌های اجتماعی در خط امر به معروف و نهی از منکر قرار گیرد و به فعالیت بپردازد، تشکل‌ها باید شکل گیرند تا دستگاه‌های دولتی موظف به حمایت شوند.

 

وی در مورد تأکید بر جریان فرهنگ عمومی در استان گفت: در گذشته آیت‌الله طبسی در مقام حفظ سمت نهاد فرهنگ عمومی استان، این موقعیت را به استاندار وقت تفویض کردند ولی با توجه به گرفتاری‌ها بسیار استاندار هم نتوانست به خوبی مسائل را سامان دهد؛ یکی از برنامه‌هایی که بنده مد نظر برای انجام دارم، احیاء شواری فرهنگ عمومی است، از سایر ائمه جمعه هم خواستار ایجاد شورای فرهنگ عمومی در شهرستان‌ها هستم.

 

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: آیت‌الله طبسی به بهشت مشرف شدند ولی بنده به واسطه سبقه‌ای که در ائمه جمعه دارم به رابطه تنگاتنگ ائمه جمعه با نماینده ولی فقیه تأکید دارم، این رابطه‌ها در دوره جدیدی منسجم‌تر نسبت به گذشته می‌شود.

انتهای پیام/

کد مطلب: 328890


 






[ جمعه 28 اسفند 1394  ] [ 4:48 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4054967 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب