کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان
کد خبر: 146174
تاریخ انتشار: 17:30 - 28 اسفند 1394 - 2016 March 18
 
 
بازخوانی تاریخ؛

 

اختلاف جانشین رئیس ستاد مشترک و فرمانده نیروی زمینی

/ نظر امام درباره این اختلاف را اینجا بخوانید

 

خبرگزاری میزان- در یکی از ملاقات ها به امام عرض کردم: تیمسارفلاحی جانشین رئیس ستاد مشترک

و تیمسار ظهیر نژاد فرمانده نیروی زمینی با هم اختلاف دارند و هیچ کدوم دیگری را قبول ندارد و من از این موضوع نگران هستم.

 
اختلاف آنان بهتر استبه گزارش 
گروه سیاسی خبرگزاری میزان،  حجت‌الاسلام والمسلمین محمد محمدی ری‌شهری در کتاب خاطرات خود می نویسد:

 در یکی از ملاقات ها به امام عرض کردم: تیمسارفلاحی جانشین رئیس ستاد مشترک و تیمسار ظهیر نژاد فرمانده نیروی زمینی با هم اختلاف دارند و هیچ کدوم دیگری را قبول ندارد و من از این موضوع نگران هستم.

امام فرمودند:" نگران نباش، آنان اگر اختلاف نداشته باشند باید نگران باشی اختلاف آنان بهتر است"!

آری اختلاف همیشه زیانبار و خطرناک نیست. بلکه گاه مفید و سازنده است در این باره نیز خاطره ای را مرحوم شیخ شمس الدین از امام نقل می کرد که جالب است.

اختلاف، علامت حیات است!

درسفر اخیرم به لبنان، در تاریخ 22/6/1379 تقریباَ چهار ماه قبل از وفات مرحوم شیخ شمس الدین رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان- در حالی که ایشان مبتلا به سرطان ریه بود و قصد داشت برای شیمی درمانی به اروپا برود- به دیدار ایشان رفتم. ضمن گفت و گو ایشان خاطره ای از امام بدین مضمون نقل کرد: در دیداری با امام (ره) سخن از اختلافات – گویا- در سطح جهان پیش آمد امام فرمود:" خوب است." من گفتم: "بد است، اختلاف و درگیری چه خوبی دارد؟!" امام توضیح دادند: "اختلاف، علامت حیات است"!

انتهای پیام/

 






[ شنبه 29 اسفند 1394  ] [ 7:40 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4056149 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب