مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خراسان شمالی بیشترین پرونده های تشکیل شده در طرح نوروزی این استان را عدم درج قیمت و عدم صدور فاکتور اعلام کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان تعزیرات حکومتی، ایرج عزیزی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خراسان شمالی از برگزایر طرح نظارت نوروزی در این استان خبر داد و گفت: در ایام نوروز گشت مشترک تعزیرات حکومتی خراسان شمالی با همکاری بازرسان و کارشناسان دامپزشکی، اتاق اصناف، اداره صنعت، معدن و تجارت، نیروی انتظامی و ... برگزار شد.
وی افزود: گشت های مشترک در تمامی مراکز ارائه کننده خدمات مراجعه و به بررسی وضعیت پرداختند و برای متخلفان پرونده تشکیل و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی خراسان شمالی ارجاع شد.
عزیزی اظهار داشت: گشت ها به صورت سر زده در فروشگاه های بزرگ، مراکز اقامتی و تفریحی، رستوران ها، اغذیه فروشی ها و سایر اماکن انجام و با متخلفان برخورد قانونی صورت گرفت.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خراسان شمالی از تشکیل بیش از 500 پرونده در این استان خبر داد و گفت: این پرونده ها در 3 حوزه صلاحیتی قاچاق کالا و ارز، بهداشت و کالا و خدمات بوده است اما بیشترین پرونده ها مربوط به عدم رعایت قوانین و مقررات صنفی و بیشتر عدم درج قیمت و عدم صدور فاکتور بوده است.
وی در ادامه گفت: با انجام گشت نوروزی در روز طبیعت و سرکشی از رستوران ها و سوپرمارکت ها طرح نوروزی تعزیرات حکومتی استان به اتمام رسید اما شهروندان می توانند در ایام سال شکایات خود را به سامانه پیامکی 30009651 اعلام کنند/