» همه باید در جهت رفع مشکلات مردم تلاش کنیم/ موسسه مالی کاسپین مجور لازم را از بانک مرکزی کسب کرده است
همه باید در جهت رفع مشکلات مردم تلاش کنیم/ موسسه مالی کاسپین مجور لازم را از بانک مرکزی کسب کرده است
دادستان عمومی و انقلاب مشهد گفت: بر اساس پیگیریهایی که از استان با بانک مرکزی صورت گرفت قرار بر این شد که موسساتی که از شرایط بهتری برخوردارند در کنار آنهایی که شرایط ضعیف تری دارند قرار گرفته و آنها را کمک کنندتا به مجوز نهایی برسند.

به گزارش مشهدپیام، غلامعلی صادقی در برنامه تلویزیونی اشاره اظهار داشت: مشکل اصلی موسسات مالی این بوده که این تعاونی های اعتباری مجوزهای لازم را کسب نکرده بوده ولی مشغول فعالیت های بانکی بوده اند.
وی با بیان اینکه مجوز نهایی را بانک مرکزی تحت نام کاسپین صادر کرده است، افزود: بر اساس پیگیریهایی که از استان با بانک مرکزی صورت گرفت قرار بر این شد که موسساتی که از شرایط بهتری برخوردارند در کنار آنهایی که شرایط ضعیف تری دارند قرار گرفته و آنها را کمک کنندتا به مجوز نهایی برسند.
دادستان عمومی و انقلاب مشهد گفت: ممکن است در تعدادی از این موسسات مالی و اعتباری تخلفاتی صورت گرفته باشد که مسیر خود را طی میکند ولی این تخلفات ارتباطی با موضوع کاسپین ندارد.
صادقی با اشاره به اینکه باید همه هدفشان در جهت مرتفع شدن مشکل مردم باشد، تصریح کرد: هنوز نمی توانیم زمان مشخصی را برای رسیدن به نتیجه مطلوب اعلام کنیم ولی باید بدانیم که همه ما در حوزه وظایف خودمان کارها را پی میبریم.
گفتنی است موسسه اعتباری ” کاسپین ” با موافقت بانک مرکزی جایگزین ” آرمان ایرانیان ” شده است و از این پس با نام کاسپین فعالیت خواهد کرد.
موسسه ” کاسپین ” با ثبت رسمی نام خود در اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری تهران (به شماره ثبت ۴۸۳۰۴۵) گام مهمی برای اخذ فعالیت رسمی از بانک مرکزی برداشته است.
گفتنی است انحلال تمامی تعاونی های زیر مجموعه این موسسه نیز به اتمام رسیده است.
انتهای پیام/