کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان
شهادت استاد مرتضی مطهری به دست گروه تروریستی فرقان

روزشمار تاریخ؛ شهادت استاد مرتضی مطهری به دست گروه تروریستی فرقان 

روزشمار تاریخ؛ شهادت استاد مرتضی مطهری به دست گروه تروریستی فرقان
پنج شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷ ۳۰ : ۲۶ : ۱۲

کد N373266

۱۲ اردیبهشت۱۳۸۷هجری شمسی/ ۲۴ربیع الثانی ۱۴۲۸هجری قمری مصادف است با سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری در سال ۱۳۵۸هجری شمسی.

۱۲ اردیبهشت۱۳۸۷هجری شمسی/ ۲۴ربیع الثانی ۱۴۲۸هجری قمری مصادف است با سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری در سال ۱۳۵۸هجری شمسی.

در چنین روزی ۱۲ اردیبهشت سال ۱۳۵۸ هجری شمسی: آیت الله استاد مرتضی مطهری به دست گروه تروریستی فرقان به شهادت رسید. او كه از سال ۱۳۱۹ هجری شمسی به محضر درس حضرت امام خمینی(ره) راه یافت مدت ۱۲ سال نزد ایشان فلسفه و عرفان می خواند اما از سال ۱۳۳۴ همكاری خود را با دانشگاه تهران با سمت مدرس در دانشكده ادبیات و معارف اسلامی آغاز كرد. ایشان در پی حوادث ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ دستگیر و زندانی و ممنوع المنبر شد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی استاد مطهری فعالانه حركت های جامعه را رهبری می كرد. عاقبت این استاد توانا كه حضرت امام ایشان را ثمره عمر خویش می خواندند؛ به دست گروه منحرف و تروریستی فرقان به هنگام خروج از جلسه شورای انقلاب مورد اصابت گلوله قرار گرفت و به شهادت رسید. آثار به جای مانده از این عالم گرانقدر هر یك بیانگر شاخص ها و ویژگیهای جهان بینی اسلامی و تحلیل و ردّ هرگونه تفكرالحادی و ماركسیستی است. بیانات و كتب استاد شهید مرتضی مطهری در دانشگاه و حوزه های درسی روشنگر راه دانشجویان و دانش پژوهان بوده و هست. عدل الهی، سیری در نهج البلاغه، داستان راستان، عرفان حافظ و مطالعات فلسفی از مهمترین آثار استاد مطهری است.

سالروز شهادت این معلم توانا و عالقدر روز معلم نامگذاری شده است و هر سال به همین مناسبت مراسمی در سراسركشور برگزار می شود.

در چنین روزی ۱۲ اردیبهشت سال ۱۳۶۱ هجری شمسی: مرحله دوم طرح عملیاتی بیت المقدس با حضور رزمندگان دلیرجمهوری اسلامی ایران بر ضدّ قوای رژیم بعثی آغاز شد. از اولین ساعات این حمله تپه استراتژیك ۱۸۲ در حوالی نوار مرزی فكه از اشغال عراقی ها آزاد شد. همچنین بیش از۷۰۰ تن از افراد ارتش بعثی عراق به اسارت نیروهای اسلام در آمدند.

در چنین روزی ۲۴ ربیع الثانی سال ۴۲۱ هجری قمری: محمود غزنوی ملقب به یمینُ الدوله سومین حاكم سلسله غزنوی از دنیا رفت. او در سال ۳۸۷ هجری پس از شكست برادرش اسماعیل حكومت را به دست گرفت و دو سال بعد با غلبه بر عَبدُ المَلكِ بنِِِِ نوحِ سامانی بر تمامی خراسان استیلا یافت. سلطان محمود غزنوی به تدریج سرزمین های مجاور را ضمیمه قلمرو خود ساخت. او ۱۲بار به سرزمین هندوستان لشكر كشی كرد اما سرانجام قبل از رفتن به ری به واسطه لشكر كشی های متعدد طی ۳۳ سال حكومتش و ابتلا به بیماری سل در ۵۱ سالگی از دنیا رفت.

در چنین روزی ۲۴ ربیع الثانی سال ۱۲۹۲ هجری قمری: حاج میرزا ابوالقاسم كلانتری یكی از علمای مشهور شیعه در قرن ۱۳هجری در تهران بدرود حیات گفت. او فقیهی اصولی و عالمی برجسته در علوم نقلی و عقلی بود. وی در آغاز تحصیل مدت ها از محضر درس آیت الله نوری استفاده كرد و سپس در عتبات عالیات از علمای حوزه عراق همچون شیخ مرتضی انصاری بهره مند گردید و به مقام اجتهاد نایل آمد. آیت الله كلانتری از مشاهیر علمای تهران به شمار می رفت به همین دلیل از نفوذی خاص در میان مردم برخوردار بود. او در اعتلای مذهب و نشر احكام الهی كوشش بسیار می كرد. از آثار مهم این عالم فرزانه می توان به مَطارحُ الاَنظار در شرح مسایل حلال و حرام اشاره كرد. وی در صحن مطهر حضرت عبدالعظیم به خاك سپرده شده است.






[ پنج شنبه 2 اردیبهشت 1395  ] [ 9:29 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4075268 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب