کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان
خانه «حاج رجب محمد زاده» غرق در سکوت است 
 
 
کد خبر : 1899951
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۵در ۱۱:۵۷ ق.ظ
 
مدیر روابط عمومی آستان قدس از دوری «بابا رجب» می‌گوید؛

خانه «حاج رجب محمد زاده» غرق در سکوت است

امین توکلی زاده در صفحه شخصی خود عکسی از جای خالی حاج رجب محمد زاده منتشر کرد و از جای خالی او گفت.
photo_2016-08-08_11-35-53

به گزارش مشهدپیام، چند روز از عروج ملکوتی «حاج رجب محمد زاده» آن جانباز ۷۰ درصد مشهدی می‌گذرد، امین توکلی زاده مدیر روابط عمومی آستان قدس رضوی پس از گذشت چند روز از شهادت این جانباز مدافع حرم، یادش را با انتشار عکسی از بستر خالی حاج رجب زنده کرد.

 

روز شهادتش یک ایران بود و یک «بابا رجب»؛ همه داغدار و عزادار از نبود فردی شده بودند که در دوران حیاتش به او اجهاف شده بود.

 

روز شهادتش بود که مردم مشهد عکسش را به سینه فشردند و در مراسم تشییع پیکرش حضور یافتند؛ آن روز همه آمده بودند، چه آن‌هایی که حضور جسمی داشتند و چه آن‌هایی که دل خود را روانه ساخته بودند.

 

حاج رجب پس از سال‌ها زندگی با یادگاری‌های دوران جبهه و جنگش ۱۴ مرداد ماه به جمع یاران شهید خود پیوست.

 

آرامگاه ابدی‌اش حرم مطهر رضوی است ولی باید فریاد زد و گفت، حاج رجب‌ها نمی‌میرند، حداقل تا زمانی که ما جوانان انقلابی زنده هستیم.

 

حال، خانه حاج رجب خالی است، خالی از پدر، تمام وسایل روی میز قرار دارد، عصایش و عکس دیدارش با رهبری؛ جای خالی بابا رجب برای ما هیچ وقت پر نخواهد شد.

 

photo_2016-08-08_11-35-53

انتهای پیام/

 






[ دوشنبه 18 مرداد 1395  ] [ 5:07 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4060700 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب