,
به گزارش پايگاه اينترنتي بسيج، سردار سرلشكر محمدعلي جعفري صبح امروز در كنگره ملي سرداران و 3000 شهيد خراسان شمالي اظهار داشت: گرامي ميداريم ياد همه شهداي دوران دفاع مقدس كه جان عزيز خودشان را تقديم اسلام كردند.
وي با يادآوري اينكه اين نشست باشكوه براي آرمان شهيدان برپاشده است تصريح كرد: شهيدان براي برخورد با نظام سلطه كه شعار انقلاب بوده، قيام كردند.
فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي بيان داشت: جا دارد فداكاري و بزرگواري خانواده شهدا را قدر بدانيم و آنان را الگو قرار دهيم.
وي با يادآوري اينكه هر استان ويژگيهاي خاصي از رزمندگان و شهدا دارد گفت: شهدا و رزمندگان خراسان شمالي از غيرت و خلوص بالايي و شجاعت برخوردار بودند.
اين مقام مسؤول تاكيد كرد: ما همگي مديون خون شهدا هستيم و اميدوارم توفيق پيمودن راه آنان را پيدا كنيم؛ امنيت پايدار را مرهون خون شهداييم.
جعفري اظهار داشت: بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب ما وارد مرحله جهاد كبير شدهايم و اطاعت نكردن از دشمنان مهمترين موضوع در جهاد كبير است و نه گفتن به دشمن است.
وي با اشاره به اينكه نفوذ فرهنگي، سياسي در كشور و در پسابرجام وجود داشته كه برخي از مسوولان بدان توجه ندارند، گفت: متاسفانه برخي از مسوولان ناهماهنگ با رهبري نگاه به بيرون دارند ما نمونهاي نداريم كه كشوري به غربيها دل ببندد و ساقط نشود.
فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با يادآوري اينكه اين دل بستن به خارج از كشور مايه دلنگراني و دغدغه است، تصريح كرد: ما بايد به سرمايههاي عظيم نيروهاي انساني توجه كنيم، همانطور كه در دوران دفاع مقدس توانستيم بدون توجه به خارج روي پاي خود بايستيم بايد اكنون هم اينگونه عمل كنيم و راه شهداي والامقام را ادامه دهيم.
وي در بخش ديگري با اشاره به اينكه عربستان ،صهيونيستها و استكبار براي ناامني در كشور ما هزينههاي زيادي را صرف ميكنند، گفت: ما اطلاعاتي داريم كه عربستان با در ارتباط بودن با صهيونيستها براي ناامني در كشور تلاش ميكند.
جعفري تاكيد كرد: البته باوجوداين تلاشها، امنيت خوبي را در جنوب شرقي كشور مثل ساير استانها وجود دارد كه همواره بايد اين نعمت بزرگ را شاكر بوده و آن را قدر بدانيم.
وي با اشاره به اينكه در دوران هشت سال دفاع مقدس درسي كه ايران اسلامي به متجاوزان داد اين است كه كشورمان به يمن حضور مردم با ايمان با ساير كشورها تفاوت دارد، تصريح كرد: اگرچه 8 سال جنگ داشتيم اما بايد توجه كنيم كه 1.5 سال براي بيرون راندن دشمن زمان صرف شد و دشمن بعدازآن تقاضاي آتشبس را داشت و اينكه جنگ 6.5 سال ديگر طول كشيد براي اين بود كه دشمنان ديگر فكر تجاوز به ايران اسلامي را نداشته باشند و بهطورقطع دوران دفاع مقدس دستاوردهاي زيادي را براي نظام اسلامي داشته است.
جعفري ادامه داد: دشمنان پس از تحميل جنگ، از طريق تحريمها، جنگ اقتصادي، توطئههاي مختلفي را عليه كشورمان تدارك ديده و متوجه شدند كه با اين اقدامات كارشان بهجايي نرسيده است، تصميم به حمله نظامي عليه ايران گرفتند و 11 سپتامبر را طراحي كرده تا در راستاي مقابله با تروريسم به منطقه آمده و با تجاوز به افغانستان و عراق، ايران را به محاصره اطلاعاتي و نظامي خود درآورند.
وي گفت: بعدازآنكه حلقه محاصره آنان در كشورهاي همسايه تكميل شد به مسأله ناامنيها در اطراف ايران پرداختند و اين آمادگيها 6 سال طول كشيد و آنان طي چند سال بعد به دنبال اين بوده تا به ايران اسلامي حمله كنند كه ازاينرو نيروهاي ما همواره در حال آمادهباش به سر ميبردند.
فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با طرح اين سووال كه چرا دشمنان ما باوجود در اختيار داشتن همه تجهيزات به ايران حمله نكرده و تصميم خود را هيچگاه عملي نساختند، گفت: يكي از علل مهم اين بوده كه همواره دفاع مقدس و حضور جانانه رزمندگان ما در ذهن آنها بوده و آنها هيچ افق روشني را از جنگ نداشتند و از سويي تحليلهاي آنان اين بود كه اين حمله به شكست آنان منجر خواهد شد.
وي اضافه كرد: عامل ديگري كه آنان را از اين حمله دور ميكرد به خاطر مشكلاتي بوده كه ناشي از حضور در عراق و افغانستان گريبان آنان را گرفته بود و با مشكلات مختلفي بعدازآن مواجه بودند.
فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي فراهم شدن نصرت الهي و غيبي را از ديگر دستاوردهاي هشت سال دوران دفاع مقدس برشمرد و بيان داشت: اين نصرت الهي را در همه عرصهها شاهديم و اين روحيه بايد همواره حفظ شود.
وي گفت: عزت و اقتدار و عظمتي كه امروز ملت ايران كسب كرده حاصل خون شهدا بوده كه بايد آن را قدر بدانيم و اثرات انقلاب اسلامي را كه عمده آن برگرفته از درسهاي دفاع مقدس بوده را مورد توجه قرار دهيم.
جعفري اظهار كرد: اگرچه ما در جنگ شهداي زيادي تقديم كرديم اما به فرموده امام(ره) اين جنگ نعمات زيادي را براي نظام اسلامي داشت و اساسا دشمنان به دنبال اين بودند تا با تحميل جنگ نگذارند تا نظام اسلامي پا بگيرد و جلوي پيشرفت و صدور انقلاب را بگيرند و از صدور آنان ممانعت كنند.
وي با يادآوري اينكه هيچيك از تلاشهاي دشمنان نظام اسلامي بهجايي نرسيد، تصريح كرد: انقلاب اسلامي با دوران دفاع مقدس و ايستادگي و مقاومت مردم به دنيا صادر شد و اين درس خوبي به ملتهاي دنيا بوده ازاينرو ما هرچه داريم از نتايج دستاوردها است.
* ايران قدرت بزرگ نظامي و تسليحاتي و ابرقدرت جهاني است
فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: آنها جنگ را برعليه ما آغاز كردند اما به يمن حضور مردم درصحنه ما روي پاي خود ايستاده و امروز يك قدرت بزرگ نظامي و تسليحاتي بوده و باايمان خودمان يك ابرقدرت جهاني هستيم و اگر ابرقدرتها بخواهند با ايران خود را بسنجند ما از آنها بالاترين چراكه در كنار آن از ايمان برخورداريم.
وي با اشاره به وجود برخي مشكلات در كشور در حوزه ايجابي هم اظهار كرد: البته ما در كشور خودمان در مسائل ايجابي مشكلاتي را در عرصههاي فرهنگي و اقتصادي داريم كه اميدواريم مسوولان كشور همت كنند و با درسگيري و تجربه دفاع مقدس و تفكر بسيجي بر مشكلات غلبه آيند.
اين مقام مسؤول با طرح اين سووال كه در ديگر كشورها خون شهداي دفاع مقدس ما چه اثري داشت، افزود: اثر خون شهدا را در جنوب لبنان و فلسطين شاهد بوديم و صهيونيستهاي كودككش با برنامه توسعه مرزهاي خود تلاش كرده تا مرزهاي خود را توسعه داده و به دنبال اين هدف بودند و حتي نقشههاي خود را ترسيم كرده بودند.
جعفري گفت: صهيونيستها به دنبال توسعه از نيل تا فرات بودند كه با تشكيل حزبالله جنوب لبنان، اين خواست صهيونيستها ناكام ماند و صهيونيستها با زبوني لبنان را ترك كردند و آنان نهتنها نتوانستند حاكميت اسرائيل را به اين مناطق پيش ببرند، بلكه در داخل هم مشكلات زيادي روبرو شده و ترس در داخل يهوديان روزبهروز بيشتر ميشود.
وي گفت: در سوريه هم صهيونيستها به دنبال اين بودند تا اين كشور را ساقط كنند، خيلي از كشورها سازش كردند اما حاكميت داخل در كشور سوريه اين ساز را نپذيرفت.
فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با اشاره به ناكامي آمريكا در عراق هم بيان داشت: آنان در عراق پس از حمله نظامي تلاش كرده تا حاكميت نظامي عراق را با خود همراه كنند كه به اين خواست خود نرسيدند و اكنون حاكميت شيعه در عراق مطرح است كه با ايران همراه است كه اين از دستاوردهاي دفاع مقدس است و آمريكاييها از عراق فرار كردند.
وي اضافه كرد: البته آمريكاييها با تشكيل داعش جنايتهاي زيادي را راه انداختند و ناامنيهاي مختلفي را ايجاد كردند و البته با تدابير دولت عراق شهرها يكي پس از ديگري از دست داعش آزاد شدند و اكنون موصل در حال بازپسگيري از داعشيها است و قدرت شيعه با الگوگيري از دوران دفاع مقدس باعث رشد عراق و ساير كشورها شده است.
فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي به تحولات يمن هم اشاره كرد و گفت: در يمن هم عربستان خائن با همه قدرتهاي منطقه با تمام قدرت تلاش كرده كه نگذارند تفكر مقاومت در منطقه شكل بگيرد و اين از دستاوردهاي دفاع مقدس بوده كه حاصل خون شهدا بوده است و بنا به فرموده رهبري ما وارد مرحله جهاد كبير شدهايم و اطاعت نكردن از دشمنان مهمترين موضوع در جهاد كبير و نه گفتن به دشمن است.
نویسنده: احمد
سردار جعفري: متاسفانه برخي از مسوولان ناهماهنگ با رهبري نگاه به بيرون دارند/