ستايش ويژه خدايى است كه در برابر شكوه او دلها و انديشه ها حيران ، و در مقابل درخشندگى تابش انوار او ديدگان مات و مبهوت مى شود. خدايى كه به رازهاى نهان آگاه و بر مكنونات درون داناست . در تنظيم حكومتش از رايزن و ياور بى نياز است ؛ دگرگون كننده دلها، آمرزنده گناهان ، پوشاننده عيبها و گشاينده غمهاست .
درود بر محمّد صلّى اللّه عليه و آله سرور فرستادگان ، گردآورنده پراكندگيهاى دين ، قطع كننده ريشه كافران ،و درود بر خاندان پاكش.
رحلت رسول خدا «ص» و فرزندان گراميش امام حسن مجتبي و امام علي بن موسی الرضا عليهما السلام را به آخرين حجت خدا امام مهدي عج و آنان كه آخرين پيام را باجان دل شنيدند و به فرمان رسول خدا در غدير لبيك گفتند تسليت عرض مي نمائيم.
از غدير تا عروج به ملكوت اعلي
مراسم «حجّة الوداع» به پايان رسيد، مسلمانان، اعمال حج را از پيامبر اسلام(صلى الله عليه وآله) آموختند در برگشت از مكه به عزم مدينه اين آيه نازل شد : «يَا أيُّها الرَّسُولُ بَلِّغْ ما اُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ ; اى رسول! آنچه كه از سوى خدا به تو فرستاده شده، به مردم ابلاغ كن. و اگر ابلاغ نكنى رسالت خدا را تكميل نكرده اى، خداوند تو را از آسيب مردم حفظ مى كند!» پيامبر(صلى الله عليه وآله) در غدير خم خطبه ايراد و فرمودند : … .
هان اى مردم! نزديك است من دعوت حق را لبيك بگويم و از ميان شما بروم. من مسؤولم و شما نيز مسؤول هستيد!»سپس فرمود: «مردم! من دو چيز نفيس و گرانمايه در ميان شما مى گذارم، ببينم بعد از من چگونه با اين دو يادگار من رفتار مى نماييد؟!»
كسي با صداى بلند گفت: «منظور از اين دو چيز نفيس چيست؟!» پيامبر(صلى الله عليه وآله) فرمود:
«يكى كتاب خداست كه يك طرف آن در دست قدرت خداوند، و طرف ديگر آن در دست شما است، و ديگرى عترت و اهل بيت من است; خداوند به من خبر داده كه اين دو هرگز از هم جدا نخواهند شد!»
«هان اى مردم! بر قرآن و عترت من پيشى نگيريد، و در عمل به فرمان هر دو، كوتاهى نكنيد كه هلاك مى شويد!»
در اين لحظه، دست على(عليه السلام) را گرفت و او را به همه مردم معرفى نمود.
سپس فرمود: «مَنْ كُنْتُ مَوْلاهُ فَهذا عَلِىٌّ مَوْلاهُ …. وَ أَدِرِ الْحَقَّ مَعَهُ حَيثُ دارَ; هر كس من سرپرست و مولاى او هستم على مولاى او است. خداوندا! كسانى كه على را دوست دارند، دوست بدار; و كسانى كه او را دشمن بدارند دشمن دار. خدايا! آنها كه على را يارى كنند يارى كن، و آنها كه دست از يارى او بردارند آنها را از يارى خود محروم ساز، و حق را بر محور وجود او بگردان)
به هر حال، پيامبر(صلى الله عليه وآله) پس از نصب اميرمؤمنان على(عليه السلام) به عنوان جانشين خود فرمود:
«اى مردم! اكنون فرشته وحى بر من نازل گرديد و اين آيه را آورد: «اَلْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دينَكُمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتِى وَ رَضيتُ لَكُمُ الإِسْلامَ ديناً; امروز دين شما را كامل نمودم، و نعمت خود را بر شما تمام كردم و اسلام را براى شما يگانه آيين انتخاب كرده و پسنديدم.»
در اين موقع صداى تكبير پيامبر(صلى الله عليه وآله) بلند شد. و فرمود: «خدا را سپاس مى گذارم كه آيين خود را كامل كرد و نعمت خود را به كمال رسانيد، و از وصايت و ولايت و جانشينى على پس از من خشنود گشت.»
آري پيامبر ‹ص› پيام حق را كه اعلام ولايت و وصايت امير المومنين علي ع بود ابلاغ و همگان علي را بر وصايت و ولايت تبريك گفتند .
پيامبر ص به آخرين روزهاي زندگي نزديك ميشد، براي چندمين بار فرمود : : اني تارك فيكم الثقلين كتاب الله و عترتي اهل بيتي فانّهما حتي يردا علي الحوض .ودر آخرين لحظات خواست كه وصيتش را كه در غدير ابلاغ كرد بنويسد ولي كج انديشان مانع شدند . تا سر انجام در 28 ماه صفر فرمان حق را لبيك گفته و به ابديت پيوست و امت را داغدار نمود ، و مدينه غرق در ماتم شد .
گرچه حديث ثقلين و غدير متوارتر بين جميع مسلمين است و در كتب اهل سنت و شيعه باالفاظ مختلفه و موارد مكرر از پيغمبر اكرم صلي الله عليه و آله و سلم بطور متواتر آمده . حديث شريف ثقلين حجت قاطع است بر جميع بشر بويژه مسلمانان . بايد ديد ، چه گذشته است بر كتاب خدا و عترت پيامبر اسلام صلي الله عليه و آله و سلّم . بايد براي آن خون گريست. زيراخودخواهان و دنيا طلبان قران كريم را وسيله اي كردند براي حكومتهاي ضد قراني .نداي اني تارك فيكم الثقلين در گوششان بود با بهانه هاي مختلف و توطئه هاي از پيش تهيه شده قرآن و عترت را عقب زدند . در حقيقت قران و مفسرش را كه براي بشريت تا ورود به حوض بزرگترين دستور زندگاني مادي و معنوي بود و هست از صفحه خارج كردند .
واینگونه مزد رسالت پیامبر رحمه للعالمین را دادند........