کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان
1395/9/3 چهارشنبه

رئیس قوه قضائیه:

 

 

 

 

 

ادعاها درباره حساب‌های قوه قضائیه کذب است

رئیس قوه قضائیه گفت: ادعاها درباره حساب‌های قوه قضائیه کاملاً کذب است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله آملی لاریجانی در سومین گردهمایی فرماندهان بسیج قوه قضائیه گفت: در دوره اصلاحات، جهاد در کشور را خشونت تعبیر می‌کردند و گذشت از مال و جان را بی‌ارزش می‌دانستند.
رئیس قوه قضائیه با اشاره به فتنه 88 گفت: در فتنه 88 همین اوباما و کلینتون آمدند و گفتند از کسانی که آشوب می‌کنند حمایت می‌کنیم و تمام غرب برای حمایت از آشوبگران به پا ایستادند اما امروز در بحث انتخابات آمریکا دعوت به سکوت و آرامش می‌کنند.

دختر فراری را شهید نامیدند و سران فتنه به مراسم ختمش رفتند
رئیس قوه قضائیه ادامه داد: عده‌ای از اذناب داخلی‌شان به ولایت فقیه دشنام دادند و به‌دعوت غرب در کوچه و پس‌کوچه آشوب به پا کردند. در این دوره یک دختر فراری از خانه را شهید دانسته و حتی سران فتنه در مراسم ختم آن شرکت کردند به همین خاطر است که از شرایط فتنه به خدا پناه می‌بریم.

هجمه ها علیه قوه قضائیه
آیت الله آملی لاریجانی در ادامه و در خصوص هجمه‌ها علیه قوه قضائیه گفت: پرونده‌هایی را که در دستگاه قضایی جاری است مطرح می‌کنند و با شاکی و متهم صحبت کرده و اسم متهم را می‌برند و در تمام دنیا پخش می‌کنند در حالی که هنوز رسیدگی‌ها پایان نیافته است.
وی افزود: در رابطه با هجمه علیه رئیس قوه قضائیه حساب‌هایی را مطرح می‌کنند و می‌گویند هزاران میلیارد از اموال دولت را به حساب خود می‌ریزد که این صد در صد کذب محض است؛ این مسائل را سایت‌های ضدانقلاب و شبکه‌های اجتماعی پخش کردند تا فضا را مسموم کنند و این دروغ‌ها را به‌قدری بزرگ جلوه می‌کنند که کسی شک نکند. برخی دروغ‌ها را نمی‌توان اثبات کرد اما اثبات این دروغ خیلی راحت است.
وی ادامه داد: این مسئله مربوط به سال 74 یعنی 21 سال قبل است و در زمان رؤسای قوه سابق و اسبق با اجازه رهبری اموال مربوط به قوه قضائیه، به حسابی به نام قوه قضائیه واریز می‌شود و اینکه می‌گویند حساب شخصی است 99.5 درصد هم نه بلکه 100 درصد کذب است.
آیت الله آملی لاریجانی گفت: وزیر اقتصاد و سخنگوی قوه قضائیه صراحتاً تکذیب کردند و شورای پول و اعتبار این حساب‌ها را تصویب کرده و اذن رهبر معظم انقلاب را دارد اما حالا می‌پرسند "وجه شرعی و قانونی آن چیست؟"
وی اضافه کرد: متأسفانه عده‌ای در کشورهای غربی و همین فراری فتنه 88 سایت‌هایی را راه انداختند و با اتکا به بخشی از بدنه فاسد اصلاحات فضا و مسائلی را برای تخریب درست کردند.

آقای رئیس‌جمهور؛ چطور قبل از رسیدگی حکم می‌دهید؟
رئیس قوه قضائیه گفت: این روزها سؤالات عجیبی در ذهنم چرخ می‌زند؛ دادستان مشهد برحسب تشخیص خودش و اطلاعات برخی نهادهای رسمی، تصمیمی گرفته و فعلاً درباره اینکه این تصمیم درست بوده یا نه قضاوت نمی‌کنم.
وی افزود: البته دادستان مشهد یک قاضی متدین، شجاع و باسابقه قضایی است و حتی زمانی رئیس‌کل دادگستری بوده است و بنده این موضوع را به معاون اول ارجاع دادم تا رسیدگی شود اما سؤال مهم این است که رئیس جمهور تمام‌قد به یک رئیس قوه و دو وزیر نامه می‌زند و قبل از اینکه رسیدگی صورت بگیرد در نامه خود حکم می‌دهد و دادستان مشهد را متخلف احراز می‌کند و مدعی می‌شود که برخلاف اصول متعدد قانون اساسی عمل کرده است.

آقای رئیس جمهور، سخنان وقیح نماینده منتسب به شما علیه رئیس قوه مایه شرمساری نیست؟
رئیس قوه قضائیه خطاب به رئیس‌جمهوری گفت: شما که در نامه خود درخواست رسیدگی کردید چطور قبل از رسیدگی حکم می‌دهید؟ سؤال مهم این است، رئیس‌جمهوری که می‌گوید برای حفظ حقوق اساسی مردم و اصول مختلف قانون اساسی در باب حقوق ملت این اقدام را انجام داده آیا قانون اساسی نسبت به رئیس قوه قضائیه مصداق ندارد؟
وی اضافه کرد: آیا در برابر تهمت‌هایی که این روزها علیه قوه قضائیه مطرح می‌شود موظف نبودید دفاع کنید و فقط باید لغو شدن سخنرانی یک نماینده مجلس رسیدگی شود؟
آیت الله آملی لاریجانی خاطر نشان کرد: آیا رئیس‌جمهور موظف نبود در برابر پخش شدن شایعه علیه رئیس قوه قضائیه آن هم شایعه‌ای که منتسب به وزیر اقتصاد شماست، دفاع و تکذیب کند؟ و مسئولیت شما در قانون اساسی فقط منوط به یک طیف خاص است؟
وی افزود: شما لغو یک سخنرانی را مایه شرمساری می‌دانید اما نماینده‌ای از فراکسیون امید در مجلس که منتسب به شماست با کمال وقاحت از پشت تریبون مجلس که قطعاً پخش زنده هم بوده است، رئیس قوه قضائیه را متهم کرده که هزار میلیارد به حساب شخصی خود ریخته است؛ آیا شما در اینجا وظیفه دفاع نداشتید و فقط نسبت به یک طیف خاص وظیفه دارید؟ این مایه شرمساری نیست؟

از رئیس مجلس هم گلایه دارم
آیت الله آملی لاریجانی اظهار داشت: این گلایه را از رئیس مجلس هم دارم؛ اگرچه رئیس مجلس منصفانه‌تر صحبت کرد و گفت هنوز صحبت‌های دادستان مشهد را نشنیده است اما با این حال اظهار تأسف کرد در حالی که در همین مجلس به رئیس قوه قضائیه تهمت زدند و شما اظهار تأسف نکردید؛ البته شنیدم که آن روز رئیس مجلس حضور نداشت اما روزهای بعد که حضور داشتند؛ آیا شما مسئولیت نداشتید؟

من به دفاع شما هیچ نیازی ندارم
رئیس قوه قضائیه در پایان تأکید کرد: من در راهی که تشخیص دهم حرکت می‌کنم و به دفاع شما هیچ نیازی ندارم. به‌دنبال همین بحث‌ها گفتند مقام معظم رهبری هم از رئیس قوه قضائیه به‌شدت ناراحت است و حتی دیگر رئیس قوه قضائیه را نمی‌پذیرد در حالی که من دو بار به محضر رهبر انقلاب رفتم، به‌ دروغ گفتند رهبر انقلاب می‌خواهند آیت‌الله جنتی را مأمور انتخاب رئیس قوه قضائیه کنند که رهبر انقلاب خنده‌شان گرفت که این دروغ‌ها را از کجا می‌آورند. اگر امروز برخی خواب بدنه فاسد اصلاحات قبل را می‌بینند سخت در اشتباه هستند.

سه عامل توفیق بسیج
رئیس قوه قضائیه در ابتدای سخنانش با اشاره به تاسیس بسیج توسط امام خمینی افزود: امروز بسیج برای تمام جهان اسلام در مقاومت در مقابل استکبار است و این مسئله در لبنان کاملا مشاهده می شود و در مقابل اسرائیل که تمام کشورهای اسلامی نتوانستند بایستند ایستادند. امروز در عراق و یمن نیز همین مسئله است و حشد الشعبی در عراق همین الگوی بسیج را گرفته است.
وی توضیح داد: فکر امام خمینی و حمایت های رهبر معظم انقلاب، بسیج را به الگو تبدیل کرد. امام بسیج را از الطاف خداوند بشمار بردند و نقش بسیج در دفاع مقدس بر هیچ کس پوشیده نیست بخشی از تمام این پیشرفت ها و افتخارهای امروز مربوط به آن فداکاری ها در جبهه های نبرد حق علیه باطل و جبهه سازندگی است.
آیت الله آملی لاریجانی، ایمان به خدا، جهاد در راه خدا و بصیرت را سه عامل توفیق بسیج خواند و گفت: مسئله ایمان به خدا یک مسئله اساسی در تحول انسان هاست. ما در دنیای پرغوغا و پر زرق و برقی زندگی می کنیم و هدایت قلوب انسان ها کم مسئله ای نیست.
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه اگر کارها با اهداف الهی انجام نشود به ثمر نمی نشیند، عامل دوم توفیق بسیج یعنی جهاد در راه خدا اشاره کرد و گفت: جهاد در قرآن خیلی وقت ها با ایمان ضمیمه شده است. مومنان کسانی هستند که اهل مجاهدت باشنو و الا ادعای خالی به ایمان به خدا و پیغمبر، فایده ای ندارد و باید کردار و گفتار و رفتار باید بر مسیر ایمان باشد.
وی به شاخصه بصیرت اشاره کرد و افزود: انسان ها در فتنه ها در مسیر امتحان قرار می گیرند و دشمن فضا را غبارآلود می کند. اینجا بصیرت بکار می آید و دشمن باید دوست و دشمن را بشناسد و این بصیرت می خواهد و البته کار آسانی نیست.





[ دوشنبه 8 آذر 1395  ] [ 5:46 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4079892 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب