به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج، مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان غربی گفت: جریان های فتنه و انحراف انگیز و کج اندیش بدانند که بسیج با استحکام در مقابلشان ایستاده است و عامل بصیرت افزایی در جامعه است.
سردار تیموری در جمع بسیجیان سلماس گفت: در کوی و برزن این مملکت اسلامی یک پایگاه بسیج، یک خار در چشم ایادی خارجی و داخلی استکبار جهانی است.
وی با اشاره به اینکه بسیجیان همان روحیه انقلابی دوران دفاع مقدس را دارا می باشند، گفت: مردم ولایت مدار کشورمان و بخصوص شهرهایی مثل سلماس همه کمبود ها را تحمل میکنند و در مسیر انقلاب و شهدا قدم بر می دارند.
وی افزود: مردم غیور ایران اسلامی شبانه روز در تمام عرصه ها بخصوص عرصه فرهنگی در تمام پایگاه های مقاومت در حال تلاش هستند.
مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان غربی تاکید کرد: مقام معظم رهبری به امید بسیجیان و ملت ایران اسلامی در مقابل تمام دشمنان و تکفیری ها و استکبار جهانی ، توانسته است که کشتی بزرگ و مستحکم انقلاب اسلامی را به خوبی مدیریت کنند.
وی با تاکید بر اینکه راهپیمایی عظیم اربعین مصداقی از حضور میلیونی بسیج در جهان اسلام است، گفت: الگوی بسیج در تمام کشورهای منطقه تشکیل یافته است و در مقابل تکفیری ها و استکبار و گروهک های مختلف با قدرت ایستاده اند.
سردار تیموری خاطرنشان کرد: فلسفه بسیج و هفته گرامیداشت بسیج، تجلیل از ایثار و فداکاری تمام بسیجیان، نشان دادن ظرفیت ها و واقعیت های موجود در بسیج بری حل بسیای از مشکلات کشور به همه مدیران و دولت مردان به شرطی که مسئولین و دولت مردان قدر بسیجیان را بدانند، اعلام بیعت با شهدا و امام شهدا و شهدای بسیجی ، نشان دادن وحدت بسیج و حماسه و نمایش قدرت در مقابل دشمنان که بدخواهان بدانند سلاح قدرتمند کشورمان در میدان پیکار با دشمنان همین بسیجیان هستند ؛ است.
وی بسیج را سنکر تسخیر ناپذیر در کوی و برزن برای استکبار جهانی عنوان کرد و گفت: بسیج ثابت کرده است که در ایجاد امنیت پایدار در سایه این نیروی عظیم مردمی بوده و عامل رفع محرومیت در تمام نقاط کشور و ایجاد کننده جهش علمی است.
مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان غربی تأکید کرد: جریان های فتنه و انحراف انگیز و کج اندیش بدانند که بسیج با استحکام در مقابلشان ایستاده است و عامل بصیرت افزایی در جامعه است.