کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان

 

 

1395/10/10 جمعه

رئيس قوه قضائيه:

گناه بزرگ فتنه‌گران ايجاد هزينه براي نظام است

رئيس قوه قضائيه با بيان اينكه مسئولي كه در دل فتنه نامه بي سلام براي رهبر انقلاب مي‌فرستد، بصيرت را درك نكرده است، گفت: گناه بزرگ فتنه‌گران ايجاد هزينه براي نظام است.

آيت الله صادق آملي لاريجاني در همايش بصيرت با گرامي‌داشت ياد و نام شهداي انقلاب اسلامي و شهداي روحاني اظهار كرد: فيض شهادت عنايت خاص از جانب خداوند است كه آسان و ارزان به انسان عنايت نمي‌شود، تا استعدادي براي اين موهبت عظيم وجود نداشته باشد، شهادت براي انسان رقم نمي‌خورد.

وي تصريح كرد: شهادت و جهاد در راه خدا از بزرگ‌ترين سعادت بشري است و تا حقيقت و روشنايي آن براي انسان معلوم نباشد قدر آن شناخته شده نيست.

رئيس قوه قضائيه خاطرنشان كرد: خداوند نعمت شهادت براي شهيد را موجب بشارت مي‌داند و در ازاي جان و مال كه بالاترين دارايي شخص است بهشت و مقامات بهشتي را به شهيد ارزاني داشته كه نوعي معامله بوده و نتيجه آن فوز عظيم است.

آيت الله آملي‌لاريجاني يادآور شد: خداوند در سوره توبه مي‌فرمايد، در ازاي مال و جاني كه در راه خدا عطا مي‌شود بهشت را به شما تقديم مي‌كنم و اين وعده الهي براي كساني است كه در راه خدا جهاد مي‌كنند.

وي با اعلام اينكه تعبير فوز عظيم در بهشت براي همه انسان‌ها صدق نمي‌كند و خداوند اين نعمت را فقط در اختيار شهيد و كساني كه در راه اسلام به شهادت مي‌رسند تقديم مي‎كند، يادآور شد: رزق عندالله از بهترين نعمت‌ها به شهدا است و اين آيات الهي خود جاي تعمل دارد.

رئيس قوه قضائيه با اشاره به اينكه همه عوالم موجود در حال استفاده از رزق الهي هستند ولي شهيد در مقام بسيار عظيم رزق عندالله قرار دارند، گفت: در طول تاريخ انقلاب به روشني ديديدم كه هر كجا جاي شهدا بود، پيروزي ايجاد شد.

وي اضافه كرد: دشواري‌هاي انقلاب اسلامي ايران با شهادت هموار شد امروز كشور ما قدرت منطقه است و با وجود تمام دشمني‌ها در طول انقلاب بر عليه نظام شد، به بركت اسلام و ارزش‌هاي اصيل اسلامي و جهاد جهادگران و شهادت آنها امروزه كشور ما قدرت منطقه است و حرف نخست را در منطقه مي‌زند.

 رئيس قوه قضائيه با تاكيد بر اينكه مي‌دانيم دشمنان جمهوري اسلامي و شيطان بزرگ آمريكا در طول ايام چه اقداماتي بر عليه مردم ايران اسلامي داشتند، خاطر نشان كرد: منافقين ديروز ايران هم اين روزها به رئيس جمهور آينده آمريكا نامه نوشتند كه تحريم‌ها را بيشتر كنند و اين حركت خباثت خائنين داخلي و دشمنانان خارجي به انقلاب اسلامي ايران است.

آيت الله آملي‌لاريجاني با بيان اينكه اين مملكت تا زماني كه شهادت و شهادت طلبي دارد مقاوم بوده و  بيگانگان قدرت تعدي به آن را پيدا نمي‌كنند، ادامه داد:  امروز ايران از هر زماني مقتدرتر در منطقه ايستاده و مسلمانان زير ظلم و ستم هم به اين مملكت پناه آوردند.

 رئيس قوه قضائيه با بيان اينكه جمهوري اسلامي بر اساس موازين ارزش‌هاي اخلاقي به نداي همه مسلمانان در جهان پاسخ مي‌دهد و به آنان كمك مي‌كند، افزود: در عراق و سوريه به درخواست دولت آنها مشاوره داده و مستشار در اختيار آنها قرار داد و امروز شهر حلب به دليل جهاد جهادگران و مسلمان در منطقه با وجود تمام دشمني‌ها ميان كشورهاي غربي و حكومت‌هاي مرتجع پيروزمندانه ايستاده است.

وي با اعلام اينكه تا زماني كه جهاد در راه خدا ارزش براي مردم است، خطري آن را تهديد نمي‌كند، خاطر نشان كرد: بصيرت مانند شهادت بالاترين ارزش‌ها است كه در روز 9 دي مردم با بصيرت بساط فتنه‌گران را جمع كرد.

آيت الله آملي‌لاريجاني با بيان اينكه مسئولي كه در دل فتنه نامه بي‌سلام به رهبر انقلاب مي‌فرستد بصيرت را درك نكرد، گفت: گناهان بزرگ فتنه‌گران ايجاد هزينه براي نظام است.

 

 






[ شنبه 11 دی 1395  ] [ 9:07 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4064089 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب