کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان
در یادواره شهدای روستای بلغور کلات مطرح شد؛
ماجرای دیدار رزمندگان کربلای ۵ با امام راحل از زبان سردار فضلی
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: تا دست پر مهر و برکت امام را گرفتم به ناگاه بغض گلویم ترکید و اشک‌های من جاری شد و به ایشان عرض کردم که آقاجان شما روز اول عملیات فرمودید که رزمندگان برای ملاقات با شما شرف یاب شوند ولی الان مسئولان دفتر می‌گویند وقت نیست.

به گزارش مشهدپیام به نقل از صبح توس؛ سردار علی فضلی، جانشین رئیس سازمان 

بسیج مستضعفین در یادواره شهدای روستای بلغور کلات خراسان رضوی پس از فرستادن درود به روح شهدا و امام شهدا، اظهارکرد: باید به شرایط گذشته دقت کرد که رزمندگان و مردمان این منطقه چه کار سختی انجام داده‌اند چراکه از این روستا تا مشهد در ۳۸ سال پیش به سادگی نمی‌شد حتی تا مشهد طی طریق کرد.

جانشین رئیس ستاد مرکزی راهیان نور کشور افزود: حاصل خون‌های مطهر فرزندان همین مردم درخت مقاومت را در سراسر ممالک اسلامی برافراشته کرده است و در فلسطین، لبنان، سوریه و جای جای کشورهای منطقه و جهان این مهم قابل رؤیت است.

سردار فضلی عنوان کرد: مقاومت در برابر تمامی ظالمین، نتیجه مجاهدت خانواده‌های شهدای دفاع مقدس است و همه خانواده‌های شهدا با خدا معامله کردند.

وی با بیان اینکه خاطرات شهدا و مرور عملیات‌های دفاع مقدس روحیه شهدا و آن زمان را برای همه ما زنده می‌کند، یادآور شد: دو هفته قبل از عملیات کربلای ۵ در سال ۱۳۶۵ در منطقه شلمچه، عملیات کربلای ۴ شکست خورد و آزمون سختی در این عملیات پیش آمد که درسی از درس‌های دفاع مقدس است چراکه کار شش ماهه در کمتر از شش ساعت به شکست منجر شد و با ۱۰ هزار نفر شهید و جانباز مجبور به عقب نشینی شدیم.

ما از باب ادای تکلیف به جبهه آمده‌ایم

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: برای این شکست امام راحل نکته‌ای را فرمودند که ما از باب ادای تکلیف به جبهه آمده‌ایم و شکست و پیروزی معنا ندارد و چون به تکلیف عمل کردیم شکست و پیروزی بی معنا است.

جانشین رئیس ستاد مرکزی راهیان نور کشور ادامه داد: بعد از این شکست، سه شبانه روز آسیب شناسی این عملیات با حضور تمامی مقامات نظامی صورت گرفت که در نهایت به نتیجه‌های خوبی دست یافتیم و شناسایی‌های خوبی از منطقه بعد از این ماجرا انجام شد و پس از مطلع شدن فرماندهان از وضعیت عوارض طبیعی منطقه هیچ یک از آنان برای فرماندهی عملیات پیش قدم نشدند تا اینکه از جماران امام عظیم شأن ما و شما پیامی دادند که عزیزان من عملیات کربلای ۵ را راه اندازی کنید که به یک باره سردار شهید حسین خرازی فرمانده لشگر امام حسین (ع) و یکی دیگر از شهیدان با بیان اینکه مگر ما وظیفه دیگری غیر از گوش دادن به فرمان امام داریم یا نه؟ موجی را بین سایر فرماندهان راه انداختند که در نتیجه آن همه آن‌ها اعلام آمادگی کردند و فضای جلسه عوض شد و همه برای به ثمر رساندن عملیات یک صدا شدند.

سردار فضلی ابراز کرد: با عنایت ویژه‌ای که خداوند متعال به این عملیات کرد، کار شناسایی که قرار بود هفته‌ها به طول بینجامد، در عرض کمتر از دو شب انجام شد و این مهم چیزی جز توجه پروردگار نبود و تمامی کارهای عملیات به همین سرعت انجام شد.

 امام، رزمندگان را به دیدار طلبیده‌اند

وی خاطرنشان کرد: بعد از اینکه عملیات در نیمه‌ شب شروع شد در ساعت ۷ صبح از ۵ کیلومتر فقط هزار و ۸۰۰ متر از دژ شلمچه آزاد شد که با تقویت و پشتیبانی نیروهای خود با کمی عقب نشینی دوباره در ساعت ۹ صبح پیشروی مجدد آغاز شد ولی باز با آن سرعتی که مد نظر بود خط شکنی انجام نمی‌شد و در این لحظه به آخرین راه حل برای تسریع در روند عملیات فکر کردم و برای تحقق آن به سردار محسن رضایی فرمانده وقت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تماس گرفتم که برای قوت قلب و انگیزه رزمندگان بعد از عملیات وقت ملاقاتی با حضرت امام (ره) تدارک دیده شود و البته غیر از این مهم راه دیگری برای ما نمانده بود که با گذشت چند دقیقه بعد از اعلام تقاضا، از جماران خبر دادند که امام عظیم الشان انقلاب رزمندگان را به دیدار طلبیده‌اند.

جانشین رئیس ستاد مرکزی راهیان نور کشور ادامه داد: وقتی این خبر در خط منتشر شد شور و شعفی وصف ناپذیر در بین رزمندگان ایجاد شد که در پی آن و عنایت پروردگار به فتح سنگرهای مد نظر دست یافتیم که این ماجرا تا ساعت ۳ بعد از ظهر بیشتر به طول نینجامید.

عملیات ۲۶ شبانه روز طول کشید و بعد از آن و استقرار برخی از ارکان لشگر در منطقه با الباقی نیروها به تهران آمدیم و بعد از مراجعه به جماران مطلع شدیم که امام عزیز هفته‌ای یک ملاقات دارند و آن هفته نیز قرار با برادران ژاندارمری بود که مسئول هماهنگی ملاقات فقط ۸۰۰ بلیط سهمیه به ما تحویل دادند.

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین عنوان کرد: صبح برف سنگینی در جماران آمده بود که همگی در آن‌جا جمع شدیم و سایر لشگرها هم که قرار ملاقات لشگر سید الشهدا را فهمیده بودند به آن‌جا آمده بودند و این دلهره در بین فرماندهان لشگر به وجود آمد که رزمندگان اینطور با خود فکر نکنند که فرماندهان برای پیشبرد اهداف خود وعده واهی ملاقات با امام را به آن‌‌ها داده‌اند و با احساسات آن‌ها بازی کرده‌اند ولی چیزی از اعماق وجود مرا دل گرم می‌کرد که این موضوع به خوبی پشت سر گذاشته می‌شود.

بگذارید بیایند

سردار فضلی اضافه کرد: از پشت حسینیه فرماندهان ژاندارمری برای دست بوسی امام صف کشیده بودند و من هم به جمع آن‌ها ملحق شدم و در همین حین تمامی آن ۸۰۰ کارت دیدار وارد حسینیه شده بودند و این موضوع به دلهره من می‌افزود تا اینکه به خدمت امام برای دست بوسی مشرف شدم و تا دست پر مهر و برکت ایشان را گرفتم به ناگاه بغض گلویم ترکید و اشک‌های من جاری شد و به حضرت امام عرض کردم که آقاجان شما روز اول عملیات فرمودید که رزمندگان برای ملاقات با شما شرف یاب شوند ولی الان مسئولان دفتر می‌گویند که وقت نیست و در این حین امام نگاهی به مسئولان دفتر کردند و فرمودند که بگذارید بیایند.

وی ابراز کرد: از شدت هیجان و خوشحالی در پوست خود نمیگنجیدم ولی با خود گفتم خدایا هرچند امام عزیز این موضوع را پذیرفتند ولی در حسینیه دیگر جا نیست که در این بین برادران دفتر گفتند که امام عزیز امروز ملاقات دیگری را نیز پذیرفتند تا تمامی رزمندگان به ملاقات بیایند.

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: ملاقات اول تمام شد و در ملاقات دوم همه کتابی و فشرده در حسینیه وارد شدند و بعد از استقرار رزمندگان و تشریف فرمایی امام قرار بر این شد که گزارشی خدمت ایشان تقدیم شود و به این فکر افتادم که چه صحبتی کنم تا حق همه رزمندگان اداء شود.

جانشین رئیس ستاد مرکزی راهیان نور کشور خاطرنشان کرد: وقت ارائه گزارش که رسید به حضرت امام عرض کردم که آقاجان یاران شما به مثال کوفیان، بهانه هوای سرد و گرم را برای نجنگیدن نیاوردند و رزمندگان در دمای ۲۰ درجه زیر صفر کردستان و ۵۰ درجه بالای صفر خوزستان جنگیدند تا شاید تبسمی بر لب‌های مبارک شما بنشیند.

سردار فضلی یادآور شد: امام برای ما صحبت نکردند ولی قریب به ۳۰ دقیقه هر بار که امام قصد خروج از حسینیه را داشتند با شعارهای رزمندگان دوباره در جای خودشان مستقر می‌شدند.

شب‌های عملیات کربلای ۵، شب‌های قدر این انقلاب است

وی بیان کرد: در عملیات کربلای ۵ به همه اهداف تعریف شده دست یافتیم و به قدری آتش توپخانه دشمن زیاد بود که نمی‌شد جایی را در زمین جنگ پیدا کرد که مورد اصابت گلوله توپ و تانک واقع نشده باشد، با تمامی این حجم از آتش ۸۰ فروند جنگنده دشمن منهدم شدند و بالغ بر ۵۰ هزار اسیر، زخمی و کشته نیروهای دشمن از دستاوردهای این عملیات بود.

جانشین رئیس ستاد مرکزی راهیان نور کشور خاطرنشان کرد: بیش از ۸۰ تا ۸۵ درصد از عملیات کربلای ۵ را بسیجیان و نیروهای مردمی تشکیل داده بودند و چه تعبیر زیبایی را حضرت آقا دارند که می‌فرمایند« شب‌های عملیات کربلای ۵، شب‌های قدر این انقلاب است و انس با آن شما را وارسته می‌کند و هرکس آن را فراموش کند نامش از اردوگاه انقلاب قلم خواهد خورد».

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تأکید بر اینکه سپاه و بسیج بدون هم چیزی ندارند، ادامه داد: مقام معظم رهبری در فراز دیگری می‌فرمایند« سپاه کربلا را در شلمچه مشق کرد و این خاطره خونین ماندگار حسینی را زنده بدارید».

سردار فضلی ابراز کرد: لشگر ۱۱ پیاده عراق دو بار کامل منهدم شد که یک دفعه آن در عملیات کربلای ۵ رخ داد ولی در همین عملیات وقتی تعدادی از ادوات ما نابود شد سال‌ها سول کشید تا توانستیم جای آن‌ها را پر کنیم و از این رو می‌گوییم که رزمندگان ما بدون اتکا به ابزارآلات و تجهیزات و صرفا با مدد گرفتن از نصرت‌های الهی پا به عرصه نبرد گذاشتند و نتیجه آن برای همه دنیا کاملا روشن است و مقاومت اسلامی با همین تفکر بسیجی رشد یافته است.

انتهای پیام/

 

 

 

 






[ دوشنبه 27 شهریور 1396  ] [ 5:37 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4058988 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب