کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان

 

 رزمنده دفاع مقدس:
شهید و شهادت - لاله - تشییع

محسن رازقی یکی از رزمندگان دفاع مقدس با بیان اینکه رزمندگان شب‌های عملیات برای حضور در خط مقدم از یکدیگر سبقت می‌گرفتند، گفت:‌ دستگاه‌های متولی باید بیشتر در زمینه ترویج فرهنگ دفاع مقدس تلاش کنند.

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، محسن رازقی از رزمندگان دوران دفاع مقدس در خصوص نحوه حضورش در دوران دفاع مقدس، اظهار داشت:‌ جهت حضور در جبهه‌های حق علیه باطل با توجه به اینکه سن کمی داشتم، با اصرار زیاد پدر و ماردم را راضی کردم. در سال 60 با اتوبوس‌هایی که به سمت جبهه‌های جنوب راهی می‌شدند، در جبهه حضور یافتم.

وی گفت:‌ در اوائل در گردان تخریب تحت امر آقای محبی که از فرماندهان بودند شروع به فعالیت کردم، پس از مدتی کوتاه به گردان‌های زرهی سپاه منتقل شدم و در عملیات‌های بیت المقدس 3، بیت المقدس 4، بیت المقدس 7 و مرصاد شرکت کردم.

این رزمنده دوران دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: سراسر جبهه پر از معنویت بود و در شب‌های عملیات هر کدام از رزمندگان شروع به وداع  می‌کردند؛ لحظه‌هایی که هیچ‌گاه فراموش نخواهد شد. رزمندگان برای حضور در خط مقدم از یکدیگر سبقت می‌گرفتند.

وی در ادامه افزود:‌ مسعود آشتیانی، حسن جبیبی، حسین دهقان، شادان وزیری، مجید مجیدی از همرزمانم بودند که در عملیات‌های مختلف به شهادت رسیدند.

این رزمنده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه سراسر دفاع مقدس خاطره است، گفت: قبل از عملیات همرزمان من برای وضو گرفتن ساعت و انگشترهایشان را دست من امانت دادند تا نگه دارم؛ اما صبح عملیات به شهادت می‌رسیدند.

رازقی در پاسخ به این سوال که آیا پس از دفاع مقدس توانستیم فرهنگ دفاع مقدس را در بین جوانان گسترش دهیم، افزود: کارهایی صورت گرفته است؛‌ اما دستگاه‌های متولی باید بیش از این فعالیت کنند تا بتوانند ناگفته‌های جنگ را به جوانان منتقل کنند.

منبع: دفاع پرس





[ یک شنبه 7 آبان 1396  ] [ 11:35 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4067540 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب