داستان مرد خوشبخت
پادشاهی پس از اینكه بیمار شد گفت:
«نصف قلمرو پادشاهی ام را به کسی می دهم که بتواند مرا معالجه کند».
ادامه مطلب
مثلث برمودا واقعاً یک مثلث نیست، بلکه شباهت بیشتری به یک بیضی (و شاید هم دایرهای بزرگ) دارد که در روی بخشی از اقیانوس اطلس در سواحل جنوب شرقی آمریکا واقع است. راس آن نزدیک برمودا و قسمت انحنای آن از سمت پایین فلوریدا گسترش یافته و از پورتوریکو گذشته ، به طرف جنوب و شرق منحرف شده و از میان دریای سارگاسو عبور کرده و دوباره به طرف برمودا برگشته است. طول جغرافیایی در قسمت غرب مثلث برمودا ۸۰ درجه است، بر روی خطی
ادامه مطلب
امروزه درك شده كه گیاهان حس ششم مخصوصی دارند و به نظر میرسد قادر به دیدن ، شنیدن ، لمس كردن ، آزمودن و بوییدن به طور صحیح و با استعداد مرموز و نامعلومی هستند.
اجداد ما كه به طبیعت خود و محیط نزدیكتر بودند بطور حسی دریافته بودند كه میتوانند با گیاهان رابطه برقرار كنند و از این رو درخت یكی از نخستین اشیا ادیان اولیه بود .

مصریان آتشی را در مقابل نباتی با ریشه هایی شبیه انسان به نام مهر گیاه ( مردم گیاه ) mandrake شعله ور نگهمیداشتند و آنرا چون خدایی پرستش كرده و برایش قربانی میدادند و از شیره هایش برای خود جرعه هایی جادویی به نام سای حیات sa of lie تهیه میكردند .
ادامه مطلب
كلو باكستر – متولد 1924 Cleve Backster
كلو باكستر دانشمند زمینه دروغ سنجی و كار با دستگاههای پلی گراف ، جامعه علمی را با ارائه مشاهداتش در باره حساسیت گیاهان تكان داد.
باوری كه گیاهان احساس دارند و میتوانند با انسانها ارتباط برقرار كنند مربوط به گذشته دور است و این باعث شده عده ای آنرا خرافات و دروغ پنداشته و عده ای را دلگرم به این كند كه دانشی كهن در پشت پرده وجود دارد.
همانطور كه هر از گاهی طبیعت رازهایش را بر عده ای وا میگشاید ، روزی باكستر فرض كرد همانطور كه آب از گیاه بالا میرود و برگها اشباع میشوند باید كاهشی در مقاومت الكتریكی برگ پیدا شود و این اختلاف را باید پلی گراف بتواند ثبت كند.
ادامه مطلب
ادامه مطلب
نیشابور را می توان "مینی پایتخت فرهنگی"، ایران لقب داد. شهری که غالبا آن را با عطار، خیام، کمال الملک و فضل بن شاذان و البته «قدمگاه» می شناسیم. اما جالب است بدانیم در کنار مفاخر و آثار باستانی متعدد این مرکز فرهنگی
ادامه مطلب
صدای ضبط شده
مخترع واقعی:ادوارد لئون اسکات
آنچه در باورهاست: توماس ادیسون مبدع آن بوده است.
ادامه مطلب
لامپ روشنایی
مخترع واقعی:هامفری دیوی آنچه در باورهاست:توماس ادیسون مخترع لامپ است. در سال 1802 آقای هامفری دیوی،اولین باتری قوی جهان را در رویال انستیتوی بریتانیا عرضه نمود.همچنین در آن سال وی اولین لامپ روشنایی را توسط نواری از پلاتینیوم ساخته شده بود،رونمایی کرد.اختراع وی چنان روشنایی نداشت که به کار آید و در حد همان اختراع باقی ماند.اما 75 سال پس از آن توماس ادیسون تلاش هایی را در این زمینه انجام داد که نهایتا در سال 1879 اولین لامپ روشنایی به بازار عرضه شد.
روزی مورچه ای دانه درشتی برداشته بود و در بیابان می رفت.
از او پرسیدند:کجا می روی؟
گفت: می خواهم این دانه را برای دوستم که در شهری دیگر زندگی می کند ببرم.
گفتند:واقعا که مسخره ای!تو اگر هزار سال هم عمر کنی نمی توانی این همه راه را پشت سر بگذاری و از کوهستانها بگذری تا به او برسی.
مورچه گفت:مهم نیست . همین که من در این مسیر باشم ، او خودش می فهمد که دوستش دارم.
پ.ن
این داستانک برای کسی یا چیزی نیست . در پاسخ به دوستی است که می گفت هرچه می کنم که گناه نکنم نمی شود .انگار اطرافیان و خودم اراده لازم را نداریم . دوست داشتم به او بگویم،خداوند بسیار بسیار بزرگتر از تصورماست .تو تلاشت را بکن . و آرام باش . همین که در راه و مسیر هستی ، او خود می فهمد.
در ۲۴ اكتبر ۲۰۰۶ یكی از اتفاقات نادر در دنیای علم پزشكی رخ داد كه توجه بسیاری از متخصصان و دانشمندان این علم را به خود جلب كرد. این حادثه نادر تولد نوزادی بود كه عنوان كم سنترین و كوچكترین نوزاد زنده و سالم جهان را از آن خود كرد.
ادامه مطلب

ادامه مطلب
گل آفتابگردان رو به نور میچرخد و آدمی رو به خدا. ما همه آفتابگردانیم. اگر آفتابگردان به خاك خیره شود و به تیرگی، دیگر آفتابگردان نیست. آفتابگردان كاشف معدن صبح است و با سیاهی نسبت ندارد.اینها را گل آفتابگردان به من گفت و من تماشایش میكردم كه خورشید كوچكی بود در زمین و هر گلبرگش شعلهای بود و دایرهای داغ در دلش میسوخت.آفتابگردان به من گفت: وقتی دهقان بذر آفتابگردان را میكارد، مطمئن است كه او خورشید را پیدا خواهد كرد.
ادامه مطلب
.: RASEKHOON.NET:.