تاريخ : سه شنبه 15 تیر 1389  | 4:00 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian
10 فرمان برای فیصله دعوا 1 خودتان را جای همسرتان بگذارید :   وسط داد و بیداد هایی که می کنید، یک لحظه خودتان را جای همسرتان بگذارید و سعی کنید تا جایی که می توانید مشکلاتش، استرس هایی که دارد و احساسات فعلی اش را درک کنید .   2 باورهای غیر واقع بینانه را تغییر دهید : « یک دعوا یعنی خراب کردن هر چی تا حالا ساخته ایم»، «همسرم باید همیشه مرا بفهمد چون همسرم است دیگر!»، «همسرم هیچ وقت خودش را عوض نمی کند»، «نیازهای همسرم، زمین تا آسمان با نیازهای من فرق می کند» و...  این باورها ممکن است با قیافه ای حق به جانب ته ذهن شما نشسته باشند . کاری نداریم که کی و ازکجا آمده اند توی ذهن شما؛ ولی حاصلش این است که اگر تغییرشان ندهید، به قول لازاروس «این فکر های سمی می تواند شما را دیوانه کند » واقعیت این است که «همیشه و در همه ی روابط زناشویی، اختلاف هایی پیش می آید » ، « همسران نمی توانند همیشه ذهن طرف مقابلشان را بخوانند»، «همه تا حدی تغییرپذیرند » و «افرادی که دو طرف یک رابطه طولانی مدت قرار می گیرند، معمولا نیاز های مشابه هم دارند ».   3 دعوا را به شخصیت همسرتان ربط ندهید : اگر بعد از دعوا فکر کنید که دعوا به این خاطر بوده که همسرتان اصولا خودخواه است، دیگر جایی برای صلح نمی ماند. شخصیت دعوایی ممکن است وجود داشته باشد اما غالبا رفتار همسران موقع دعوا تحت تاثیر موقعیت است. اگر بیشتر تامل کنید می بینید که «همسرتان همیشه این طور عمل نمی کند» و «با اینکه رفتارش خوب نبوده اما می دانید که به شما علاقه مند است ».   4 دعوا را به قسمت های عمیق رابطه نکشانید :   اگر همیشه توی دعوایتان به اصطلاح  «رو» دعوا کنید، در «عمق» همیشه یک وفاداری همیشگی پنهان وجود خواهد داشت. دعوایتان را به این جاها ربط ندهید .   5 احساسات تان را با صراحت بیان کنید :   به جای اینکه بگویید «حس سینما رفتن داری؟»، بگویید «دوست دارم برم سینما». به جای اینکه از جملات «تو من را... »، از جملات «من احساس می کنم...» استفاده کنید ..   6 درباره همسرتان کلی گویی نکنید : اینکه بگویید «تو آدم بی ملاحظه ای هستی» چیزی را عوض نمی کند. دقیقا به همسرتان بگویید که چه چیزی باید در رفتارش تغییر کند .   7 جایگزین بگذارید :   اینکه داد و بیداد کنید که از رنگ های صورتی  و قهوه ای و آبی و زرشکی برای پرده خانه خوشتان نمی آید، چیزی را درست نمی کند؛ به جای اینها البته اگر رنگی باقی مانده بود بگویید از کدام رنگ خوشتان می آید .   8 خوب گوش کنید :   بله، خوب گوش نمی دهید! به قول قدما با گوش دل حرف های طرف مقابل را نمی شنوید . تا همسرتان حرف می زند در مقابلش توی ذهنتان یک جمله آماده می

ادامه مطلب




نظرات 0
تاريخ : سه شنبه 15 تیر 1389  | 3:53 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian
حاتم را پرسیدند که :« هرگز از خود کریمتر دیدی؟»
گفت : بلی،
روزی در خانه غلامی یتیم فرودآمدم و وی ده گوسفند داشت. فی الحال یک گوسفند بکشت و بپخت وپیش من آورد مرا قطعه ای از آن خوش آمد، بخوردم .
گفتم : « والله این بسی خوش بود غلام بیرون رفت و یک یک گوسفند را می کشت وآن موضع را (آن قسمت ) را می پخت و پیش من می آورد. و من ازاین موضوع آگاهی نداشتم. چون بیرون آمدم که سوار شوم دیدم که بیرون خانه خون بسیار ریخته است.

پرسیدم که این چیست؟ گفتند : وی (غلام) همه گوسفندان خود را بکشت (سربرید).
وی را ملامت کردم که : چرا چنین کردی؟
گفت : سبحان الله ترا چیزی خوش آید که من مالک آن باشم و در آن بخیلی کنم؟ پس حاتم را پرسیدندکه :« تو در مقابله آن چه دادی؟
گفت : « سیصد شتر سرخ موی و پانصد گوسفند
گفتند : « پس تو کریمتر از او باشی!
گفت : « هیهات ! وی هرچه داشت داده است و من آز آن چه داشتم ؛ اندکی بیش ندادم.»
نظر فراموش نشه  






نظرات 0

مواد لازم:

گوشت گوسفند 500 گرم

جگر سفید 200 گرم

ادویه 2 قاشق مربا خوری

جگر سفید 1 عدد

پیاز 4 عدد

زردچوبه قدری

فلفل قدری

نمك قدری

طرز تهیه:

گوشت گردن گوسفند باشد , اگر موجود بود , جگر سفید گوسفند پخته و چرخشده باشد , ادویه اصفهانی باشد , نان سنگك باشد .


ادامه مطلب




نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 14 تیر 1389  | 7:38 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

بچه ها به ۵ دلیل دوست داشتنی هستند:

۱.گریه می کنند چون گریه کلیدبهشته.

۲.قهرکه می کنند زودآشتی می کنند چون کینه ندارند.

۳.چیزی که می سازند زود خراب می کنند چون به دنیا دلبستگی ندارند.

۴.باخاک بازی می کنند چون تکبر ندارند.

۵.خوراکی که دارند زود می خورند و برای فردا نگه نمی دارند چون

آرزوهای دراز ندارند.







نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 14 تیر 1389  | 7:35 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian
خانم میان سالی سکته قلبی کرد و سریعاً به بیمارستان منتقل شد. وقتی زیر تیغ جراح بود عملاً مرگ را تجربه کرد. زمانیکه بی هوش بود فرشته ای را دید. از فرشته پرسید: آیا زمان مردنم فرا رسیده است؟ فرشته پاسخ داد: نه، تو ۴۳ سال و ۲ ماه و ۸ روز دیگر فرصت خواهی شد. بعد از به هوش آمدن برای بهبود کامل خانم تصمیم گرفت که در بیمارستان باقی بماند. چون به زندگی بیشتر امیدوار بود، چند عمل زیبایی انجام داد.جراحی پلاستیک جراحی بینی و … او حتی رنگ موی خود را تغییر داد. خلاصه از یک خانم میان سال به یک خانم جوان تبدیل شد! بعد از آخرین جراحی او از بیمارستان مرخص شد. وقتی برای عریمت به خانه داشت از خیابان عبور می کرد، با یک آمبولانس تصادف کرد و مرد!!! وقتی با فرشته مرگ روبرو شد بهش گفت: من فکر کردم که گفتی ۴۰ سال و اندی بعد مرگ من فرا می رسه؟ چرا من رو از جلوی آمبولانس نکشیدی کنار؟ چرا من مردم؟




فرشته پاسخ داد؛ ببخشید، وقتی داشتی از خیابون رد می شدی نشناختمت!






نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 14 تیر 1389  | 7:30 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

اگر بخواهد وانمود کند که جواب هایش، لحظه ای و بدون نقشه ی قبلی اند، ممکن است کمی شانه اش را بالا بیندازد.وقتی که فرد به حس ویژه ای مانند شادی، تعجب، ترس و... تظاهر می کند، حالت های چهره فقط به اطراف دهان محدود می شود.

از کجا بفهمیم کسی دارد دروغ می گوید؟

آیا دروغ می گوید ؟

ارتباط چشمی کسی که دروغ می گوید، خیلی کم است یا به هیچ وجه وجود ندارد.

حرکت های بدنی، از جمله حرکت های دست، کم می شوند و همین حرکت های محدود هم، خشک و ساختگی به نظر می رسند.

دست و پاها به طور تقریبی به بدن می چسبند و فرد، فضای کمتری را اشغال می کند.

اگر بخواهد وانمود کند که جواب هایش، لحظه ای و بدون نقشه ی قبلی اند، ممکن است کمی شانه اش را بالا بیندازد.

میان حرکت ها و کلمه ها، فاصله می افتد.

سرتکان دادن ها، ساختگی است.

حرکت ها، با پیام کلامی، هم خوانی ندارند.

مدت زمان بروز حرکت های احساسی، طولانی می شود.

وقتی که فرد به حس ویژه ای مانند شادی، تعجب، ترس و... تظاهر می کند، حالت های چهره فقط به اطراف دهان محدود می شود.

حرکت دروغ گو، در جهت دور شدن از کسی است که او را متهم می کند و به احتمال زیاد به سمت در خروجی است.

دروغ گو دوست ندارد رودروی کسی که او را متهم می کند، بایستد و ممکن است سر یا بدنش را به سمت دیگری بچرخاند و از او دور شود.


ادامه مطلب




نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 14 تیر 1389  | 7:22 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

گراهام پل داور پیشكسوت انگلیسی، پس از خطای هند "سوآرز" در دیدار مقابل غنا، در اظهار نظری جالب ‌توجه ضربه پنالتی را برای جریمه این خطا كافی ندانست و در نامه ای به فیفا خواهان وضع قانون جدیدی به نام "جریمه گل" شد.


به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در دقیقه 120 دیدار تیم های غنا و اروگوئه درحالی كه بازی با نتیجه تساوی یك بر یك رو به پایان بود، لوئیس سوآرز با دست مانع از ورود توپ به دروازه تیمش شد. اما جیان آساموا نتوانست دروازه را باز كند. در ادامه اروگوئه در ضربات پنالتی غنا را شكست داد تا این خطا كاملا در نتیجه بازی تاثیر گذار باشد.


گراهام پل داور برجسته سال های نه چندان دور، در گفت و گو با روزنامه دیلی میل، خطاب به فیفا گفت: سوآرز یك گل صددرصد را از غنا گرفت. اخراج و پنالتی نمی تواند جریمه مناسبی برای این حركت باشد.


این داور در ادامه افزود: داور پرتغالی در این دیدار نقطه پنالتی را نشان داد اما در رختكن سری تكان داد و گفت حق به حقدار نرسید و عدالت اجرا نشد.


این داور انگلیسی در ادامه گفت: در قوانین فیفا آمده در صورتی كه بازیكن موقعیت مسلم گل را از حریف بگیرد، باید از زمین مسابقه اخراج شود. اما مساله اینجاست كه سوآرز موقععیت گل را از غنا نگرفت، بلكه دقیقا گل را از این تیم گرفت. فیفا باید راه حلی برای این مساله پیدا كند در غیر این صورت حق تیم ها تضییع می شود.


پل با اشاره به اظهار نظر كارشناسان درباره غیرارادی بودن حركت سوآرز گفت: عده ای می‌گویند بازیكن در آن شرایط بدون اراده آن حركت را انجام داده است، اما به نظرمن این مساله تفاوتی در اصل قضیه ایجاد نمی‌كند. مهم این است كه سوآرز یك گل را از حریف گرفته و در مقابل تنها یك فرصت گل به غنا داده شده است. میزان جرم و جریمه با هم تناسب ندارد. به نظر من فیفا باید جریمه دیگری برای این حركت در نظر بگیرد.


ادامه مطلب




نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 13 تیر 1389  | 10:32 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

هوشمند سازی چیست ؟

* امروزه نصب و اجرای سیستم های مدیریتی و اتوماسیون خانگی که یکی از ضرورت های صنعت ساختمان به شمار می آید جهت هوشمند سازی ساختمان ، خانه یا محل کار با اهداف اصلی ذیل به کار می روند .

1 - بهینه سازیو صرفه جویی در مصرف انرژی

2 - تامین آسایش و رفاه

3 - کنترل امنیت و ایمنی

4 - کاهش هزینه ها

5 - کنترل ساختمان از هر جای دنیا

6 - کم کردن استهلاک وسایل مصرفی

7 - افزایش ضریب تجملات

8 - قابلیت اطلاع رسانی

* اساس کار سیستم های مدیریتی ابتدا دریافت اطلاعات توسط حس گر ها و عملگر ها صورت می گیرد . سپس فرمان های دریافتی با فرمان های از قبل تعیین شده توسط کنترل کننده مرکزیپردازش و در نهایت فرمان لازم به دستگاه های مصرفی ارسال می گردد . شایان ذکر است سیستم های مدیریتی با برندهای مختلف و پروتکل های مختلف از قبیل X10 - BACNET- EIB –ABB - LCN - LON BUS - به کار می روند و اکثر این سیستم ها از طریق شبکه ـ اینترنت ـ تلفن ثابت و همراه ـ پیام کوتاه و ریموت کنترل قابل استفاده هستند .


ادامه مطلب




نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 13 تیر 1389  | 10:27 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian
جوجه رنگی
 
جوجه رنگیwww.shivaazimi-health.blogfa.com
با گرم شدن هوا و تعطیلی مدارس، سر و کله جوجه‌ های رنگی و زیبا در جعبه ‌های مقوایی در گوشه و کنار خیابان ‌های شلوغ و پُرتردد شهر هم پیدا می ‌شود. این جوجه‌ های بخت برگشته اغلب با اصرار بچه‌ ها و البته استقبال والدین جهت مهار شیطنت کودکان خریداری می ‌شود، اما آیا خرید و نگهداری از جوجه خصوصا در آپارتمان ‌های کوچک امروزی آن هم توسط کودکانی که شرایط نگهداری آن ها را نمی‌ دانند، درست است؟ آیا نگهداری از این حیوانات در خانه ممکن است موجب انتقال بیماری به انسان شود؟
اغلب جوجه ‌هایی که در کنار خیابان و توسط دست فروشان عرضه می‌ شوند، جوجه‌ های نر مرغ‌ های تخم گذاری هستند که چون نگهداری آن ها برای مرغدار صنعتی به صرفه نیست، آن ها را معدوم می ‌کنند یا آن که توسط کارگران مرغداری یا دست فروشان به صورت غیرمجاز عرضه می ‌شوند.
متاسفانه این جوجه‌ ها که اغلب جوجه مرغ و اردک هستند در شرایط غیر بهداشتی و نامناسب به صورت متراکم و فشرده به دور از تهویه مناسب در کنار خیابان‌ های آلوده به دود و انواع میکروب‌ های بیماری‌ زا نگهداری و عرضه می ‌شوند. بنابراین اغلب، عمر کوتاهی داشته و ضعیف و بیمار هستند که البته برخی از این جوجه ‌ها ممکن است با داشتن ظاهری سالم و مقاوم ناقل میکروب‌ های بیماری ‌زا باشند.

ادامه مطلب




نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 13 تیر 1389  | 10:24 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian
به هم خوردن تعادل در مکانیسم های تنظیمی گرمای بدن ، گرمازدگی نامیده می شود . تولید گرما در بدن بعلت افزایش شدید حرارت محیط و ناتوانی در دفع حرارت ایجاد شده باعث گرمازدگی می شود . گرمازدگی به دو دسته تقسیم می شود : الف - کلاسیک یا non exertional. ب ) فعالیتی یا exertional. فرم کلاسیک بیشتر در سنین بالا و در بیماران قلبی عروقی ، بیماریهای مزمن ، بیماریهای روانی، معلولان، افراد چاق ، افرادی که به هر دلیل دچار کاهش آب بدن شده اند ، افراد الکلی و استفاده کنندگان از بعضی داروها ( آرامبخش و خواب آور، آنتی کولینرژیک، آنتی هیستامین و داورهای مدر) پس از چند روز تماس با هوای گرم که امکان تهویه مناسب محیط هم نباشد اتفاق می افتد. فرم فعالیتی در سنین پائین تر و به دنبال فعالیتها و ورزشهای سنگین در آب و هوای گرم ( مانند کسانی که مسافت زیادی می دوند ،

ادامه مطلب




نظرات 0
تاريخ : شنبه 12 تیر 1389  | 3:09 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian
این شب جمعه سر چند تا دونه چوب بلال
باز جنگی شد میان ما و سرکار عیال
بین جنجال و کتک کاری و بحث و گفتگو
کردمش تهدید جدی بر هفش ده تا هوو
پاتکی زد با سلاح گریه های بی امان
رفت و با مادر زنم بگذاشت آنرا در میان
روز دیگر اول صبح خروسخون خدا
شد خراب آوار رویم چشم بد دور از شما
مادرش آمد به ظاهر مهربان ، پنداشتی
تاکتیک جنگ را کرده بدل با آشتی
غیظ خود را کرده پنهان ، با وقار و با ادب
جای تعریف از زنم در مدح خود بگشود لب
گفت حتما تو مرا با دیگران سنجیده ای
مهربان تر از من آیا هیچکس را دیده ای
من برایت مهربان تر بوده ام یا مادرت
خاله ات یا عمه ات یا دایه ات یا خواهرت
تو بدی از ما چه دیدی ای نپخته نوجوان
فیل تو دیشب شنیدم رفته تا هندوستان
گفتمش آری به قربان قد و بالات من
مادر تنها عیالم ، خاک زیر پات من
آن قدر خوبی که دیشب پیش خود پنداشتم
کاش ده تا چون تو مادر زن به دنیا داشتم






نظرات 0
تاريخ : شنبه 12 تیر 1389  | 3:01 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian
 
آرزو دارم شبی عاشق شوی
آرزو دارم بفهمی درد را
تلخی برخورد های سرد را
می رسد روزی که بی من لحظه ها را سر کنی
می رسد روزی که مرگ عشق را باور کنی
می رسد روزی که شب ها در کنار عکس من
نامه های کهنه ام را مو به مو از بر کنی دوست دارم
 
ازآن زمان که آرزو چو نقشی از سراب شد
تمام جستجوی دل سوال بی جواب شد 
نرفته کام تشنه ای به جستجوی چشمه ای
خطوط نقش زندگی چو نقشه ای بر آب شد






نظرات 0
تاريخ : شنبه 12 تیر 1389  | 2:57 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian
برخی از کارشناسان که از قضا دلسوز و متدیّن و خدمتگزار هم هستند، بر این باورند که ترک این سیستم کنترلی و محدود کننده جفا به اسلام است و معتقدند نباید جامعة اسلامی شیعی فقیر و بدبخت و بیچاره باشد. این سخن حق است و هیچ انسان عاقل و متدینی خواهان جامعة اسلامی مفلوک نیست، امّا سؤال اینجاست که با این تدبیر برای مقابله با استراتژی‌هایی همچون «تغییر بافت جمعیتی و ایجاد کمربندهای منطقه‌ای» به منظور تغییر ماهیت شیعی این کشور و تضعیف ایران اسلامی هم اندیشه کرده‌اند؟

در برنامة قبلی از «پروژة نابودسازی مستضعفان» سخن گفتم و از همة آنچه كه در قالب «نظم نوین جهانی» اعلام شده توسط «جرج بوش پدر» بر سر ساكنان شرق اسلامی باریدن گرفته است. «تغییر بافت جمعیّتی، مهاجرت برنامه‌ریزی شدة هدفمند، ایجاد كمربندهای نامرئی منطقه‌ای» تنها بخش‌ها و حلقه‌هایی از زنجیرة طرح نظم نوین جهانی و خاورمیانة جدید است كه مرحله به مرحله و سریع پیش می‌رود. البتّه، این همه، در میان بلواهای فرامنطقه‌ای و فتنه‌گری‌های منطقه‌ای گم می‌شود.

ادامه مطلب




نظرات 0
تاريخ : شنبه 12 تیر 1389  | 2:55 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

نیمه شبِ پریشب گشتم دچار کابوس‏ / دیدم به خواب حافظ ، توى صف اتوبوس

گفتم: سلام خواجه، گفتا: علیک جانم / گفتم: کجا روانى ؟ گفتا: خودم ندانم  
گفتم: بگیر فالى، گفتا: نمانده حالى  / گفتم: چگونه ‏اى؟ گفت: در بند بى‏خیالى  
گفتم که: تازه تازه شعر و غزل چه دارى  / گفتا که: مى‏سرایم شعر سپید بارى‏

 

گفتم: کجاست لیلى ، مشغول دلربایى ؟  / گفتا: شده ستاره در فیلم سینمایى  
گفتم: بگو ز خالش، آن خال آتش افروز  / گفتا: عمل نموده، دیروز یا پریروز  
گفتم: بگو زمویش، گفتا: که مِش نموده  / گفتم: بگو ز یارش، گفتا: ولش نموده  
گفتم: چرا، چگونه؟ عاقل شدست مجنون؟  / گفتا: شدید گشته معتاد گرد و افیون

گفتم: کجاست جمشید؟ جام جهان نمایش؟  / گفتا: خریده قسطى تلویزّیون به جایش‏  
گفتم: بگو ز ساقى حالا شده چه کاره‏  / گفتا: شده پرستار یا منشى اداره  
گفتم: بگو ز زاهد، آن رهنماى منزل  / گفتا: که دست خود را بردار از سر دل  
گفتم: ز ساربان گو با کاروان غم‏ها  / گفتا: آژانس دارد با تور دور دنیا   
گفتم: بکن ز محمل یا از کجاوه یادى  / گفتا: پژو دوو بنز یا گلف تُک مدادى

گفتم که: قاصدت کو؟ آن باد صبح شرقى  / گفتا که: جاى خود را داده به فکس برقى  
گفتم: بیا ز هدهد جوییم راه چاره  / گفتا: به جاى هدهد دیش است و ماهواره‏  
گفتم: سلام ما را باد صبا کجا برد  / گفتا: به پست داده ، آوُرد یا نیاوُرد ؟

گفتم: بگو ز مشکِ آهوى دشت زنگى  / گفتا که: ادکلن شد در شیشه ‏هاى رنگى‏  
گفتم: سراغ دارى میخانه‏اى حسابى  / گفت: آن چه بود از دم گشته چلوکبابى







نظرات 0

تعداد کل صفحات : 10 :: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10