تاريخ : دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  | 12:29 AM | نويسنده : Mohammad ali Hajian

ایسنا: در این آزمایشات متخصصان و كارشناسان تغذیه در دانشگاه كالیفرنیا دریافته اند افراد بالغی كه روزانه از آب سبزیجات می نوشند، مقدار مصرف روزانه سبزیجات در آنها تا نزدیك دو برابر افزایش پیدا می كند در حالی كه در افرادی كه تمایلی به نوشیدن آب سبزیجات ندارند این افزایش و گرایش مطلوب به مصرف سبزی ها مشاهده نمی شود.

به گزارش خبرگزاری رویترز، این اقدام در عین حال تاثیر روانی خوبی روی افراد دارد به طوری كه وقتی از این نوشیدنی استفاده می كردند احساس آن را داشتند كه برای خودشان كار مفیدی انجام داده اند.

به گزارش ایسنا، دكتر كارل كین متخصص تغذیه و طب داخلی در دانشگاه كالیفرنیا در این باره تاكید كرد: این مطالعه مشخص می كند كه فقط آگاهی دادن به مردم درباره اهمیت سبزیجات كافی نیست بلكه باید راه های ساده تر گنجاندن این مواد خوراكی مهم در رژیم غذایی را به آنها بیاموزیم تا بهتر و آسان تر از مزایای آن برای سلامتی خود بهره مند شوند.







نظرات 0