ثواب گفتن (لا اله الا الله )
۱.... پیامبر صلى الله علیه و آله فرمودند:
خداى عزوجل به موسى به عمران فرمودند: اى موسى ! براستى كه اگر آسمانها و ساكنان آن كه نزد من هستند و زمینهاى هفتگانه را در یك كفه گذاشته و (لا اله الا الله ) را در كفه دیگرى بگذارند. (لا اله الا الله ) سنگینتر از آنها خواهد بود.
2.... پیامبر صلى الله علیه و آله فر مودند: دو چیز عامل دو چیز است : كسى كه بمیرد در حالى كه گواهى مى دهد كه خدایى جز خداى یگانه نیست ، واردبهشت مى شود و كه بمیرد در حالى كه شریكى براى خداوند مى داند، وارد جهنم مى شود.
3. رسول خدا صلى الله علیه و آله فرمودند: (لا اله الا الله ) را به مردگان خود تلقین كند، زیرا كه گناهان را از بین مى برد . گفتند: اى رسول خدا! كسى كه آن را در حال سلامتى بگوید، چه حكمى دارد؟ فرمودند: این (ذكر) گناهان را در هر حال از بین مى برد. براستى كه (لا اله الا الله ) انس مؤ من در زندگى ، مرگ و بر انگیختن اوست . نیز رسول خدا صلى الله علیه و آله فرمود كه جبرییل گفت : اى محمد! كاش آنها را به هنگامى كه بر انگیخته مى شوند، مى دیدى كه یكى با روى سفید مى گوید: (لا اله الا الله ) و دیگرى با روى سیاه مى گوید: (واى بر ما كه نابود شدیم .)
4... پیامبر صلى الله علیه و آله فرمودند: بهاى بهشت (لا اله الا الله ) است .
۵ . امیرالمؤ منین علیه السلام فرمودند: هیچ بنده مسلمانى نیست كه بگوید (لا اله الا الله )، مگر این كه بالا رفته و هر سقفى را مى شكافد و به هیچ كدام از گناهان او بر نمى خورد، مگر این كه آن را پاك مى كند تا این كه به خوبیهایى همانند خود برسد و بایستد.
۶ . امام صادق علیه السلام فرمودند: زیاد بگویید (لا اله الا الله ) و (الله اكبر) . زیرا خداوند هیچ چیزى را بیش از گفتن (الله اكبر) و (لا اله الا الله ) دوست ندارد.
.: RASEKHOON.NET:.