تاريخ : دوشنبه 20 مهر 1388  | 2:44 PM | نويسنده : Mohammad ali Hajian
 1   سعی كنید هنگام تردد در راهروهای اداره همیشه پرونده زیر بغل داشته باشید
به این ترتیب به نظر، كارمند سختكوشی می‌‌رسید كه قرار است در جلسه مهمی شركت كند . كسانی كه دستخالی این طرف و آن طرف می‌‌روند عاطل و باطل به نظر می‌‌رسند و تصور عموم از كسانی كه «روزنامه» زیر بغل دارند این است كه از زیر كار در می‌‌روند و به جای آن وقت خود را صرف خواندن روزنامه و حل جداولش می‌‌كنند .

-2- برای این كه به نظر برسد سرتان شلوغ است:
از رایانه استفاده كنید. استفاده از رایانه درنگاه خیلی از كسانی كه چشمشان به شما می‌افتد مترادف «كار» است در حالی كه شما می‌‌توانید فرصت را مغتنم شمرده و ایمیل‌های شخصی خود را دریافت و ارسال نمایید، چت كنید، در مورد موضوعات مورد علاقه خود search نمایید، وبلاگ‌ها و سایت‌های مورد علاقه خود را نگاه كنید و بدون اینكه ذره‌ای كار انجام داده باش?د حسابی خوش بگذرانید و اگر زمانی توسط رییس‌تان گیر افتادید (كه حتما گیر می‌افتید) بهترین دفاع این است كه ادعا كنید در حال یادگیری نرم‌افزار جدیدی هستید كه به نوعی به كارتان مرتبط است.

-3-
میز كارتان را به هم بریزید:
اطراف خودتان را حسابی با اسناد، جزوات و اوراق پركنید. در نگاه افراد حجم كاری كه دیده می‌‌شود مهم است.
اگر می‌‌دانید قرار است كسی در دفتر كارتان در مورد كارش با شما دیدار داشته باشد اسناد و مدارك مربوط به او را در میان اوراق خود گم وگور كنید و بعد در حضور او دنبالشان بگردید.

-4-
از منشی تلفنی استفاده كنید و حتی‌المقدور به تماس‌ها پاسخ ندهید:
افراد برای این كه چیزی به شما بدهند با شما تماس نمی‌‌گیرند، آنها تماس می‌‌گیرند تا شما برای‌شان كاری انجام دهید و فقط بلدند برای شما دردسر بسازند و این منصفانه نیست!!!!

-5-
ظاهری آشفته و پریشان داشته باشید:
ظاهر پریشان شما رییس‌تان را متقاعد می‌‌كند كه سر شما حسابی شلوغ است.

-6-
كاری كنید كه به نظر برسد تا دیروقت كار می‌‌كنید:
همیشه دیر دفتر را ترك كنید به خصوص زمانی كه رییس‌تان در اداره است.
می‌‌توانید از این فرصت برای خواندن مجلات، كتاب‌ها و سرگرمی‌های این چنینی كه همیشه قصد مطالعه‌شان را داشتید ولی فرصت نكرده‌اید استفاده كنید.

7-
آه بكشید:
زمانی كه افراد زیادی اطرافتان هستند وانمود كنید دارید به سختی كار می‌‌كنید و بعد با صدای بلند طوری كه همه بشنوند آه بكشید. تصور حجم بالای كاری كه دارید انجام می‌‌دهید آنها را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

به امید کارمند نمونه شدن ....باتشکر-یک کارمند دون پایه







نظرات 0