مسابقة بزرگ تجلي امامت در پرتو غدير
چهارشنبه 22 مهر 1388 1:45 AM
بسمه تعالي
ستاد غدير مسجد جامع غدير خم (ضرابخانه) در جهت اشاعه فرهنگ امام شناسي و غديرشناسي همانند سالهاي گذشته مسابقهای را تحت عنوان مسابقة بزرگ تجلي امامت در پرتو غدير برگزار مینماید.
مسابقة امسال در مورد اهميت واقعة غدير و دلالت آن بر جانشيني حضرت علي(ع) به عنوان خليفه و امام مسلمين پس از پيامبر اكرم(ص) از ديدگاه آيات قرآن و احاديث و روايات، البته همگي بر گرفته از منابع معتبر برادراناهلسنت ميباشد، كه بر 4 محور: آيات قرآن در مورد واقعة غدير، حديث معروف پيامبر(ص) در روز غدير، داستان تهنيت و احاديثي در مورد عظمت روز غدير ميباشد كه همه و همه از منابع روايي اهل سنت نقل شده است.
باشد كه مطالعة اين مباحث در جهت آشكار شدن حقيقت ناب اسلام راستين بر سينة همة تشنگان كمال و حقانيت مؤثر باشد.
مباحث اين متن برگرفته از كتابهاي: الغدير، عبقات الانوار، غدير در آيينة قرآن و خطابة غدير در آيينة اسناد
شرايط مسابقه:
1- مسابقه در قالب 23 سؤال چهارگزينهاي طراحي شده كه متن مربوط به سؤالات هم در جزوه حاضر موجود ميباشد.
2- شركتكنندگان میبایست پاسخنامه را جدا كرده و تا تاریخ 10 آذر 88 به دفتر مسجد تحويل و يا به آدرس مسجد ارسال نمايند.
3- به 18 نفر از كساني كه به تمام سؤالات پاسخ صحيح داده باشند به قيد قرعه
«کمك هزينه سفر به مكه مكرمه، عتبات عاليات، سوريه، مشهد مقدس، تلويزيون رنگي
LCD
، یخچال، رايانة همراه، قالیچه و سكة بهار آزادي»
اعطا ميگردد.
4- به 110 نفر از افرادي كه نمره بالاي 17 كسب نمايند نيز به قيد قرعه جوايزي اهدا خواهد شد.
5- مراسم اعطاي جوايز از ساعت 9:30 صبح روز 15 آذر 88 مصادف با جشن روز عيد سعيد غدير خم در مسجد جامع غدير خم برگزار خواهد شد.
6- به تعدادي از حاضرين در مراسم جشن غدير (مراسم اهداي جوايز در صحن مسجد) به قید قرعه
7- جوايز برندگاني كه حضور نداشته باشند به آدرس آنها ارسال خواهد شد.
8- اسامي برندگان از طريق پايگاه اطلاع رساني مسجد اعلام ميگردد.
www.masjedeghadirekhom.ir
9- جهت دريافت فايل PDF مسابقه
اينجا
را كليك نمائيد.
ستاد غدير مسجد جامع غدير خم(ضرابخانه)
ميباشد كه سند همة گفتهها در آن موجود است.
سکه بهار آزادی و جوایز نفیسی اهدا میگردد.