چه زمانی به تعمیرات خردکن نیاز داریم؟
خردکن برقی یکی از مهمترین و پرکاربردترین لوازم آشپزخانه محسوب می شود. این دستگاه باعث می شود تا مواد غذایی به راحتی و در مدت زمان کوتاهی خرد شوند.
دستگاه خردکن برای بانوان شاغل ابزار کارآمدی است که برای مخلوط کردن، آسیاب کردن و خرد کردن در آشپزخانه مورد استفاده قرار می گیرد و مانند این است که یک دستگاه چندکاره در اختیار دارید و همین ویژگی باعث می شود زودتر نیاز به سرویس و یا تعمیر پیدا کند.
مشکلاتی که نیاز به تعمیر خردکن دارد به شرح ذیل است:
مشکل 1: پس از فشردن دکمه استارت دستگاه روشن نشد.
برای اولین قدم اتصالات سیم و دوشاخه برق را بررسی نمایید و مطمئن شوید که پریز برق سالم بوده و برق قطع نباشد. علت دیگر می تواند در میکروسوئیچ دستگاه باشد و یا زغال دستگاه کند شده یا مانعی سر راه زغال و کلکتور مانع از کارکرد درست آن شده است. اگر هیچ کدام از موارد بالا نبود احتمال سوختن موتور دستگاه پیش بینی می شود.
مشکل 2: دستگاه روشن است اما دستگاه کار نمی کند.
اصلی ترین علت آن احتمالا نیم سوز شدن موتور دستگاه است که باید توسط متخصص بررسی شود و موتور دستگاه تعویض گردد.
مشکل 3: تیغه دستگاه خردکن نمی چرخد.
اگر خردکن شما از نوع تسمه دار باشد احتمالا تسمه دستگاه دچار مشکل شده و نیاز به جاسازی خواهد داشت اما اگر دستگاه از نوع بدون تسمه است ممکن است چرخ دنده ها دچار ساییدگی یا پارگی شده باشند که در نهایت با بررسی سرویسکار خردکن امدادکاران تعمیر یا قطعه مورد نیاز تعویض خواهد شد.
مشکل 4: خردکن در حین کار صدای غیرعادی دارد.
معمولا این مشکل به قطعات مکانیکی دستگاه مرتبط می باشد ممکن است بوش خراب شده یا بلبرینگ ها ایراد پیدا کرده باشند و نیاز است تا تعمیرکار زبده آن را از نظر فنی بررسی نماید.
مشکل 5: در حین کار دستگاه شما یک مرتبه خاموش شود.
معمولا این مشکل توسط خود دستگاه برای جلوگیری از داغ شدن آن مدیریت شده باشد پس لازم است تا دقایقی استراحت نماید.
مشکل 6: دستگاه جرقه می زند.
این ایراد به زغال دستگاه مربوط است. یا زغال کوتاه شده و یا فشار فنر به اندازه نیست. شاید هم بلبرینگ و بوش لق شده باشد. حتی ممکن است تیغه کلکتور کنده شده یا آرمیچر و بالشتگ سوخته باشد. این موارد را فقط یک تعمیرکار خردکن پس از بررسی تشخیص خواهد داد.
در صورت بروز هر یک از موارد و مشکلات ذکر شده در خرد کن، پیش از اعزام تعمیرکار سیار کافیست با مرکز تعمیر خرد کن امداد کاران تماس بگیرید و مشکل را شرح دهید. کارشناس تلفنی تلاش می کند تا با ارائه راهنمایی های لازم به شما کمک کند تا مشکل دستگاه را خود در خانه رفع نمایید.
در صورتی که مشکل توسط شما قابل حل شدن نباشد، تعمیرکار متخصص لوازم خانگی در محل و زمان دلخواه شما برای تعمیر سریع دستگاه اعزام خواهد شد.
چگونه انواع برند و مدل گوشت کوب برقی را عیب یابی و تعمیر کنیم؟
گوشت کوب برقی یکی از لوازم برقی پرکاربرد در هر آشپزخانه ای محسوب می شود که برای کوبیدن و له کردن گوشت و دیگر مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. گوشت کوب برقی هم مانند هر وسیله برقی دیگری ممکن است به دلایل مختلف نیاز به تعمیر داشته باشد.
برخی از رایج ترین مشکلاتی که عموما برای تعمیر گوشت کوب برقی ممکن است به وجود بیاید عبارتند از:
مشکل 1: پس از روشن کردن دکمه استارت گوشت کوب برقی روشن نمی شود.
چنانچه پس از روشن کردن دکمه استارت گوشت کوب برقی شما روشن نمی شود احتمال سوختن برد دستگاه وجود دارد که در این صورت باید برد تعویض شود. شاید هم کابل برق دچار مشکل شده باشد که باید بررسی شود سیم تابیده یا دچار پوسیدگی نباشد. امکان دارد که به برد دستگاه ضربه وارد شده باشد که در این صورت با بررسی کارشناس یا تعمیر شده و یا نیاز به تعویض خواهد داشت. شاید هم دکمه پاور خراب شده که در این صورت توسط متخصص تعمیر می شود.
مشکل 2: گوشت کوب برقی نمی چرخد.
چنانچه گوشت کوب برقی نمیچرخد دلایل مختلفی وجود دارد. ممکن است موتور نیم سوز یا ضعیف شده که نیاز به تعمیر و حتی تعویض موتور خواهد داشت. شاید هم کوپل ها آسیب دیده باشند که پس از بررسی کارشناس اقدام به تعمیر آن می نماید شاید هم تیغه ها کند شده باشند که در این مورد هم نیاز به تیز کردن یا تعویض تیغه خواهد بود. احتمال دارد محفظه مواد غذایی را بیش از ظرفیت دستگاه پر کرده باشید که در این زمان کافی است که فقط مقدار مواد غذایی را استاندارد کنید.
مشکل 3: دستگاه حین کار دچار لرزش می شود.
چنانچه دستگاه شما در حین کار دچار لرزش می شود ابتدا چک کنید که محل استقرار آن همسطح و صاف باشد. ممکن است این لرزش به دلیل لق شدن بخشی از دستگاه باشد که در این زمان تعمیرکار گوشت کوب برقی با بررسی دقیق و پیدا کردن دلیل اصلی به تعمیر آن می پردازد.