سراغ از نشانه ی تو...

ز هر کس گرفتم سراغ خانه تو

ز من گرفت نشان از تو نشانه تو

یوسف گمگشته فاطمه(س) به هر کی گفتم خونه ی مولایم کجاست یه جوابی بهم داد که شرمنده شدم...

به من میگن تو ادعای نوکری داری تو هردم میگی من غلام مهدی ام... آدرس خونه ی اربابتو نداری؟ نمیدونی کجا باید پیداش کنی؟

مهدی جان بگو کجا؟ از کی باید بگیرم سراغ خانه تو...

دلم به حال دلم سوخت بس که هر شب و روز این دل غرق به خون

گرفت بهانه تو...

آقا جان بگو جواب دلم رو چیی بدم؟

حرف دلم اینه...

نوکر،گر رخ ارباب نبیند سخت است

شب گر رخ مهتاب نبیند سخت است

لب تشنه گر آب نبیند سخت است...

مثل همیشه آخر حرفم وحرف آخرم را با بغض میخورم...

مهدی فاطمه هرجا که هستی به یادمان باش

التماس دعا...


ادامه مطلب


[ چهارشنبه 3 مهر 1392  ] [ 11:28 PM ] [ محمد معزی زاده ]
[ نظرات (1) ]

سیمای اقتصادی در حکومت امام زمان (عج)

بسم الله الرحمن الرحیم

یکی از مزایا و فواید ظهور امام زمان (عج) ، تشکیل حکومت جهانی عدالت است. همان عدالتی که در زمان مولای متقیان حضرت امام علی علیه السلام مردم چشیدند و هنوز هم اکثر مردم دنیا جویای رسیدن حق به حق دار هستند. کما اینکه همه یا بسیاری از تظاهرات و راهپیمایی های که در دوساله اخیر شکل گرفته ، حول محور کسب عدالت و احقاق حق بوده است. وقتی عدالت باشد یعنی همه چیز به شکل صحیح و منطقی انجام شود. یکی از جنبه های عدالت ، در زمینه ی اقتصادی ظهور پیدا می کند. اقتصاد یکی از ارکان بقا و تداوم هر حکومتی بوده ، هست و خواهد بود. اگر اقتصاد ممکلتی خوب باشد بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی زدوده می شود مثلا با حل مشکل بیکاری نه تنها در کشور ما ، بلکه در کل دنیا ، بزهکاری ها جرم و جنایت ها و ...که شیوع پیدا کرده است ، نابود می گردد.  که در دوره ی حکومت و دولت کریمه ی امام زمان (عج) مردم شاهد شکوفایی اقتصادی خواهند بود و خبری از نابرابری ، گرانی ، تورم ، تحریم اقتصادی و ... نخواهند بود.احادیث ائمه اطهار به خوبی اوضاع اقتصادی در زمان حکومت حضرت مهدی (عج) را بیان کرده اند که  به چندین مورد به صورت تیتروار اشاره میکنم :

در زمان حضرت ، وضعیت بارندگی دگرگون می ­گردد. باران­هایی می­بارد كه مردم در سراسر زندگانی خود ندیده­ اند و بركات بسیاری شامل حال مردم می­شود.


ادامه مطلب


[ سه شنبه 2 مهر 1392  ] [ 11:30 PM ] [ محمد معزی زاده ]
[ نظرات (0) ]

برنامه های اقتصادی حکومت حضرت مهدی علیه السلام

از شاخصه های یک جامعه سالم، اقتصاد سالم است. اگر از منابع ثروت در جامعه به درستی استفاده شود و امکانات تولید و توزیع در اختیار عده ای خاص نباشد بلکه حکومت به همه قشرها توجه کرده و برای همه امکانِ بهره گیری از سرمایه ها را فراهم کند، جامعه ای ساخته میشود که امکان رشد معنوی نیز در آن بیشتر است. در قرآن کریم و روایات معصومین علیهم السلام نیز به جنبه اقتصادی و بهینه سازی وضع معیشتی مردم توجه شده است.

بنابراین در حکومت قرآنی حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف برای اقتصاد جهان برنامه جامعی تدوین شده است که بر اساس آن اولا امر تولید سامان می یابد و از منابع طبیعی و مواهب خدایی بهترین بهره برداری می شود و ثانیاً ثروت به دست آمده به شکل عادلانه بین همه طبقات توزیع می گردد.

بجاست در این باره به روایات نیم نگاهی بیندازیم.

۱. بهره وری از منابع طبیعی

یکی از مشکلات بخش اقتصاد، استفاده نکردن صحیح و بجا از مواهب الهی است. نه از تمام ظرفیت خاک استفاده میشود و نه از آب به درستی در راه احیاء زمین بهره برداری می گردد. در زمان امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف و به برکت حکومت حقّ او آسمان، سخاوت مندانه می بارد و زمین بی دریغ بار می دهد.

امام علی علیه السلام فرمود:

… ولَو قَد قام قائمنا لاََنْزَلَت السماء قَطْرَها و لاََخْرَجت اْلاَرض نَباتَها…۱۳
و چون قائم ما قیام کند، آسمان باران میریزد و زمین گیاه بیرون میآورد…
در زمان حاکمیت آخرین حجت حقّ همه زمین و امکانات آن در اختیار امام خوبان قرار می گیرد تا سرمایه ای کلان برای پی ریزی اقتصادی سالم فراهم شود.
امام باقر علیه السلام فرمود:

...تُطْوی لَه الاَْرض و تَظْهرُ لَه الْکُنُوز… ۱۴
زمین برای او پیچیده میشود (در لحظه ای از نقطه ای به نقطه دیگر می رود) و تمام گنجهای آن برای او آشکار میگردد.

ادامه مطلب


[ سه شنبه 2 مهر 1392  ] [ 11:24 PM ] [ محمد معزی زاده ]
[ نظرات (1) ]

نمونه ای از کرامات حضرت مهدی (عج)

بسم الله الرحمن الرحیم

یکی از فرازهای خواندنی زندگی امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف در سال های نخستین تولد و پیش از دوران غیبت، معجزه ها و کرامت هایی است که به وسیله آن حضرت، انجام گرفته است و معمولا این بخش از حیات آن آیت بزرگ الهی، مورد غفلت واقع شده است. تنها به یک نمونه از آنها اشاره میکنیم :

ابراهیم بن احمد نیشابوری گفته است :

زمانی که عمروبن عوف، (که فرمانروایی ستمگر بود و به کشتن شیعیان، علاقه فراوان داشت) قصد کشتن مرا کرد به شدت بیمناك شدم و وحشت همه وجودم را فرا گرفت. پس با خاندان و دوستان خود خداحافظی کرده و رو به جانب خانه امام حسن عسکری علیه السلام کردم تا با ایشان نیز وداع کنم و در نظر داشتم که پس از آن بگریزم. چون به خانه امام وارد شدم، در کنار امام حسن عسکری علیه السلام پسری دیدم که رویش مانند شب چهاردهم می درخشید به گونه ای که از نور سیمای او حیران گشتم و نزدیک بود آنچه را در خاطر داشتم (یعنی ترس از کشته شدن و تصمیم به فرار ) فراموش کنم.


ادامه مطلب


[ سه شنبه 2 مهر 1392  ] [ 12:38 AM ] [ محمد معزی زاده ]
[ نظرات (2) ]

توصیف حضرت مهدی (عج) در کلام ائمه اطهار (ع)

بسم الله الرحمن الرحیم

موضوع امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف از موضوعاتی است كه روایات بسیاری درباره آن در اختیار ماست به گونه‌ای كه درباره مراحل مختلف زندگی آن حضرت همچون ولادت، دوران كودكی، غیبت صغری و كبری، علائم ظهور و روزگار ظهور و حكومت جهانی، به طور جداگانه احادیثی از پیشوایان دینی موجود است. چنانكه درباره خصوصیات ظاهری و اخلاقی آن بزرگوار، ویژگی های دوران غیبت او و فضیلت و پاداش منتظران ظهورش مجموعه ارزشمندی از روایات داریم و جالب اینكه بسیاری از این روایات هم در كتاب‌های شیعه و هم در آثار اهل سنّت نقل شده است. برخی از این احادیث «متواتر» است.[1]

گفتنی است كه یكی از ویژگی های قابل توجه امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف آن است كه همه معصومان علیهم السلام درباره آن حضرت سخنان نغزی ایراد فرموده‌اند كه مجموعه‌ای از معارف آگاهی بخش را فراهم كرده است و از اهمیت فوق العاده قیام و انقلاب آن پرچمدار عدالت حكایت می كند. مناسب است در اینجا از هر یك از آن پیشوایان بزرگ روایتی را نقل كنیم:


ادامه مطلب


[ سه شنبه 2 مهر 1392  ] [ 12:27 AM ] [ محمد معزی زاده ]
[ نظرات (2) ]

چند گاهیست......

چندگاهیست وقتی می گویم:

«اللهم کل لولیک الحجة بن الحسن»

با آمدن نام دلربایت دلم نمی لرزد

 

چندگاهیست وقتی می گویم: «صلواتک علیه و علی آبائه »

به یاد مصیبتهای اهل بیتت اشک ماتم نمی ریزم

چندگاهیست وقتی می گویم: «فی هذه الساعة»

دگر به این نمی اندیشم که در این ساعت

کجا منزل گرفته ای

 

چندگاهیست وقتی میگویم: «و فی کل الساعة»

دلم نمی سوزد که همه ساعاتم ازآن تو نیست


ادامه مطلب


[ دوشنبه 1 مهر 1392  ] [ 12:51 AM ] [ محمد معزی زاده ]
[ نظرات (2) ]

انتظار فرج، برترین اعمال

پیامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله) فرموده‌اند: برترین اعمال امت من، انتظار فرج از ناحیه خداوند عزوجل است.

پیامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله) فرمودند:

لَو لَم یَبقَ مِنَ الدَّهرِ إلاّ یومٌ لَبَعَثَ الله تعالی رَجُلاً مِن أهلِ بیتی یَملَۆُها عدلاً کما مُلِئَت جَوراً... ؛

اگر از عمر دنیا فقط یک روز باقی مانده باشد، خداوند مردی از خاندان مرا بر می‌انگیزاند که دنیا را پر از عدل می‌کند، همچنان که پر از ستم شده باشد. (میزان الحکمه، حدیث 1172)

پیامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله) فرمودند:

مَن ماتَ عَلی حُبِّ آلِ محمّدٍ شهیداً ... و مَن ماتَ علی بُغضِ آل محمّدٍ لَم یَشَمَّ رائحَةَ الجَنَّهِ ؛

کسی که با محبت آل محمد (صلّی الله علیه و آله) از دنیا برود، پاداش شهید خواهد داشت و کسی که با دشمنی آل محمد بمیرد، بوی بهشت به مشام او نخواهد رسید. (بحارالانوار، ج 23، ص 233)

پیامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله) فرمودند:

یخرج ناسٌ مِنَ المشرق فَیُوطِّئونَ لِلمهدی یعنی سُلطانَه ؛

در دوران غیبت، مردمی از مشرق زمین، خروج می‌کنند و زمینه‏ساز حکومت امام مهدی (عج) می‌شوند. (کشف الغمه فی معرفه الائمه، ج 2، ص 477)

پیامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله) فرمودند:

أفضَلُ أعمالِ أمَّتی انتظارُ فَرَجِ اللّهِ عَزَّوجَلَّ ؛

برترین اعمال امت من، انتظار فرج از ناحیه خداوند عزوجل است. (بحارالانوار، ج 52، ص 122)

پیامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله) به امام علی (علیه‏السلام) فرمودند:

یا علی! وَ اعلَم أنَّ أعظَمَ النّاس یَقیناً قَومٌ یَکُونُونَ فی آخِرِ الزّمان لَم یَلحَقُوا النَّبِیَّ و حُجِبَ عَنهَمُ الحجَّةُ فَآمنوا به سوادٍ فی بَیاضٍ ؛

یا علی؛ بدان که والاترین یقین را بین مردمان، گروهی از مردم آخرالزمان دارند که پیامبرشان را درک نکرده‏اند و حجت خدا امام زمان از ایشان مخفی شده و با این حال، به سیاهی نوشته‏ای بر سپیدی کاغذی ایمان می‌آورند؛ و همین که سخنی از امام به ایشان می‌رسد، بدان یقین پیدا می‌کند. (بحارالانوار، ج 52، ص 125)


ادامه مطلب


[ دوشنبه 1 مهر 1392  ] [ 12:28 AM ] [ محمد معزی زاده ]
[ نظرات (0) ]