منجی آخرالزمان - بخش چهارم

بسم الله الرحمن الرحیم

فصل چهارم: عصر تقابل فرهنگ ها و تمدن ها (جهان در آستانه ورود به دوران طلایی ظهور)

اکنون می توانیم بایستیم و از فراز قله ی زمان، گذشته را به درستی ببینیم. 124000 پیامبر الهی آمدند و رسالت شان را به انجام رساندند و از آخرین شان، که محمد مصطفی (ص) است، چهارده قرن گذشته است. آنچه در این مسیر طولانی رخ داد، در واقع، نبرد خیر و شر درون انسان بود که بازتاب بیرونی یافت و همین امر، دلیل اتحادشان در اجتماعات انسانی شد. امروز نیز هر فرد در دوران زندگیش در کشاکش درون، گام های خود را به سوی صفی که به آن تعلق دارد برمی دارد؛ و چه بسا که با کوچکترین اشتباهی سرنوشتش را دستخوش تباهی می سازد.

دستاوردهای علمی و تحولاتی که در زندگی بشر رخ داده، می توانست با انتخاب درست بشر چهره زندگی انسان را در زمین متفاوت از آنچه تا امروز طی کرده بسازد؛ اما بشر همواره درگیر نیروی خیر و شر درون خویش بوده و هست؛ و به انتخاب خود مسیر و مقصد خویش را تعیین می نماید.

این چهره ی عصر ماست. آنچه دریک نگاه به چشم می آید، جمع شدن تمامی شرایط و قواعد ظهور را در این دوران نشان می دهد.

امروزه ما شاهد رقابتی بسیار حساب شده در عرصه تجاری و صنعتی هستیم که قدرت های مسلط جهانی سر نخ های آن را در دست داشته و مانع ارتباط آزاد تجاری در عرصه بین الملل هستند. جاسوسی اطلاعات از کشورهای جهان جهت سوء استفاده در رقابت های اقتصادی و تجاری، ممانعت از قدرت گرفتن هر یک از کشورها که بر هم زننده ی توازن قوای مورد نظر آنان در جهان باشد، اقدام در تضعیف کشورهایی که مدنظرشان باشد، ایجاد درگیری های منطقه ای و قومی و ... ؛ و حضور نظامی در هر کشوری که اراده کنند، تحت لوای مبارزه با تروریسم و اقدامات بازدارنده و ... ؛ که زرادخانه های تسلیحاتی و اتمی این کشورها نیز تهدیدی بزرگ برای امنیت جهان تلقی می شوند، و تشدید اختلافات مابین کشورها و ایجاد جنگ و دخالت در امور داخلی کشورها جهت راه انداختن جنگ های داخلی و ... ؛ بی اعتبار ساختن و توهین به ادیان بزرگ توحیدی، بالاخص دین مبین اسلام، که از این رهگذر ریسمان هدایت الهی انسان را از دسترس نوع بشر دور ساخته و با سیاه نمایی آن، مانع گرایش مردم به آن و سستی در ایمان آنان می گردند.

نزدیک به نیمی از تولیدات صنعتی جهان برای مصارف غیرضروری انسان تولید می شود. هرچند اندیشمندان معاصر به ضررهای متعدد محصولات صنعتی، که از مصادیق بارز آن پارگی لایه ازن می باشد، رسیده اند و می دانند که ادامه ی این روند، زندگی در کره زمین  را به خطر می اندازد؛ ولی صاحبان سرمایه و قدرت های سیاسی گوش شان به اندرزهای کارشناسانه بدهکار نیست و منافع سازمان ها و شرکت ها در تقابل با منافع زندگی نوع بشر در زمین به چالشی بی نتیجه منجر شده است.

سوء استفاده از غول های رسانه ای خبری که در جهت القای اخبار مهم و برجسته کردن و کم رنگ نمودن مسائلی که در جهان می گذرد، به نفع اهداف خود، و ساماندهی و مدیریت بر تولید و توزیع مواد مخدر در سراسر جهان که بانیان آن قدرت های سیاسی می باشند؛ و بسیاری از گفته ها و ناگفته هایی که اکنون شاهد آن هستیم.

عزیزان؛ ما در آستانه ورود به عصری جدید هستیم؛ عصری که در آن برتری طلبی، انحصارطلبی، خودکامگی و استثمار و ظلم جایی نداشته و هیچ مخاصمه ای بین نوع انسان رخ نداده و از شرق تا غرب عالم و از جنوب تا شمال، زمزمه ای از تفرقه بین انسان ها نباشد و تنها وحدت و همدلی بین انسان ها در جریان باشد.

امروز جهان آبستن تحولی بزرگ است. موانعی که بر سر راه صلح و آرامش، نوع دوستی، تعاملات سازنده، رفع ظلم و بی عدالتی، ریشه کنی فقر، توسعه آموزش و بهداشت، و از همه مهمتر برابری و برادری، زندگی عاری از جنگ و خونریزی و تخاصم قرار گرفته، مخالف فطرت انسان و مورد اعتراض انسان معاصر است. باید گفت که با وجود پتانسیل قوی در انسانِ امروز برای کنار زدن این روابط ظالمانه، رهبری که بتواند در وسعت جان همه انسانها نفوذ کرده و همگان را حول اقتدار رحمانی اش گرد آورد، تنها و تنها وجود مبارک امام زمان سلام الله علیه است و بس. با ظهور منجی موعود، انسانهای پاک از سراسر عالم به سوی امام زمان (ع) شتافته و زندگی حقیقی خویش را در سایه رهبری ایشان و حکومت حضرتش جستجو خواهند کرد.

امروز اوضاع خاورمیانه و فراتر از آن، عرصه ی زمین، در آتش تفرقه و درگیری های داخلی می سوزد. دشمنان قدرتمند از نقاط ضعف جهان اسلام، مطلع و با اهرم های موجود در این کشورها که به یمن رهبران مرتجع و وابسته آنان صورت می گیرد، مسلمانان را در وضعیتی اسف بار قرار داده اند. به سهولت قابل فهم است که با ثروت و قابلیت های کشورهای مسلمان به راحتی و در زمانی کوتاه می توان آنچنان اقتداری برای آنان متصور شدکه کشورهای به اصطلاح توسعه یافته ی اروپایی نیز قابل مقایسه با این ممالک نباشند.

اینک با این توصیفات، آیا وضعیت شیعیان در حال حاضر مطلوب و متناسب با قرار داشتن درآستانه ظهور است؟ که نیست ... اگر نتیجه ی آموزه های شیعی در پروراندن منتظر حقیقی این نیست، پس باید چه اقداماتی به عمل آورد تا این خلاء مرتفع و زمینه های پیوستن مشتاقان رابه مولایشان فراهم ساخت؟

برادران وخواهران گرامی؛ این آرزوی انبیاء سلف، جانشینان برحق شان و همه انسان های موحد، آزاده و نیک رفتار تاریخ بوده است که زمان ظهور امام زمان (س) را درک و در شمار سربازان مهدی فاطمه (عج) در ایجاد فضایی نو و عصری تازه جان فشانی نموده و دمی درآن فضا تنفس نمایند. اکنون که اقبال بر ما رو کرده و خداوند عزیز، تولد و زندگی ما را در این عصر قرار داده است، باید قدر این نعمت را به نیکی دانست و به درستی از آن بهره برد، مبادا خدای نکرده با غفلت و عدم پایمردی در یاری رساندن به مولایمان، حسرت ابدی را متوجه خود سازیم.

مجموع فعالیت های سایت عصر ظهور، از نظر ما، راهبرد یک شیعه منتظر در آستانه ظهور حضرت مهدی (عج) می باشد. آنچه در پست های ( طرح بیعت منتظران/ گروه سربازن ثابت قدم  و حلقه های چهل نفره دعا و روزه / ...) بدان پرداخته شده است، سیاست امروز یک شیعه منتظر در استقبال و اعلام آمادگی برای یاری مولایش را روشن می سازد.

عاشقان حضرت مولا؛ بدانید خداوند اراده کرده است که زمین را به بندگان صالحش سپرده و آنان را امامان و پیشوای زمین گرداند. طبق روایات حقه شیعه، امام زمان (ع) خود به غیر از 313 یار اصلی، دارای حدود 10 الی 15 هزار سرباز در بدو ظهور هستند. حال پرسش این است که چرا ما جزو سربازان مولی و درشمار آنان نباشیم؟ اکنون که خداوند این فرصت را به ما داده است، دقت کنیم و بکوشیم تا به درستی از آن بهره برده و نام مان را در شمار سربازان مولایمان به ثبت برسانیم.





[ یک شنبه 10 شهریور 1392  ] [ 8:18 PM ] [ محمد معزی زاده ]
[ نظرات (0) ]