اصلاح الگوي مصرف آب بايد فرهنگ شود


جام جم آنلاين: معاون برنامه‌ريزي و توسعه شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور گفت: بر اساس اصل 44 قانون اساسي تصفيه‌خانه‌هاي فاضلاب (هرز آب) به‌بخش خصوصي واگذار مي‌شود

حميدرضا جانباز در بيرجند با بيان اين‌ كه هدف از واگذاري‌هاي ياد شده بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي اين بخش و ايجاد انگيزه براي پيمانكاران است، اظهار كرد: اصلاح الگوي مصرف بايد در دستور كار قرار گيرد و فرهنگ‌سازي در اين زمينه قابل اجرا و عملياتي شود. وي افزود: امسال با تأسي از فرمايشات رهبر معظم انقلاب سال اصلاح الگوي مصرف آب نامگذاري شده كه بايد اصلاح الگو مورد توجه قرار گرفته و اجرايي شود.

معاون برنامه‌ريزي و توسعه شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور ادامه داد: فرصت خوبي به لحاظ نامگذاري سال جديد فراهم شده و شرايط مهيا است تا در چارچوب فرهنگي ايجاد شده، اصلاح الگوي مصرف آب را اجرا كرده و اين كالاي غيرقابل جايگزين را حفظ كنيم.

محمد طاهري، مديرعامل شركت آب و فاضلاب خراسان جنوبي نيز به ارائه گزارشي از بخش آب و فاضلاب بيرجند پرداخت.

همچنين معاون بهره‌برداري شركت آب و فاضلاب خراسان جنوبي گفت: در حال حاضر كل توان آب در سطح شهرهاي استان يك هزار و 800 ليتر بر ثانيه است.

ادامه مطلب در لینک مطلب
 

مهدي هاشمي‌مقدم در بازديد از پروژه‌هاي آبفاي خراسان جنوبي اظهار كرد: اين ميزان آب توليدي از منابع آب زيرزميني استحصال مي‌شود و 86 حلقه چاه در مدار بهره‌برداري قرار دارد.

وي با بيان اين‌كه در حال حاضر ميزان متوسط مصرف سرانه آب حدود 225 ليتر در سطح استان است، گفت: براي تأمين آب در كوتاه ‌مدت اقداماتي از جمله كف‌شكني چاه‌هاي جديد در محدوده چاه‌هاي موجود در دستور كار قرار دارد. معاون بهره‌برداري شركت آب و فاضلاب خراسان جنوبي افزود: با اين اقدامات، حفر و تجهيز چاه‌هاي تأمين آب شرب حوادث در 5 شهر استان حدود 180 ليتر به توان توليد آب شهرهاي استان اضافه مي‌شود.

هاشمي‌مقدم با اشاره به اين‌كه فقر منابع آب زيرزميني منطقه و خشكسالي متوالي چند ساله سبب افت جبران‌ناپذير سطح آب زيرزميني شده است، گفت: با توجه به رشد جمعيت و توسعه صنايع كوچك در داخل محدوده شهرها، نياز به آب بهداشتي همواره رو به افزايش است

 




[ یک شنبه 9 اسفند 1388  ] [ 2:37 PM ] [ محمد معزی زاده ]
[ نظرات (0) ]