كار وتلاش وجهاد اقتصادی



رشد و توسعه پايدار و بالندگي كشور و تحقق سند چشم‌انداز كشوردر سايه جهاداقتصادی

يك نماينده اصولگراي مجلس، رشد و توسعه پايدار و بالندگي كشور و تحقق سند چشم‌انداز كشور را در سايه جهاد اقتصادي عنوان كرد.

محمد كرمي‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اشاره به نام‌گذاري سال 90 از سوي مقام معظم رهبري به عنوان سال جهاد اقتصادي گفت: هر ساله براساس يك سنت پسنديده براي سال جديد نام‌گذاري از سوي مقام معظم رهبري صورت مي‌گيرد.
وي با اشاره به رضايت‌مندي مقام معظم رهبري از تلاش‌هاي همه جانبه مسوولان و ملت عزيزمان در سال همت مضاعف، كار مضاعف افزود: در ابتداي سال 89 بعد از پشت سر گذاشتن سال فتنه و بعد از هشت ماهي كه همه انرژي‌ها و نيروها مشغول رفع اين مساله بود، ايشان ضمن تاكيد فراوان بر بحث وحدت، آن سال را به عنوان سال همت مضاعف و كار مضاعف نام‌گذاري كردند.
نماينده‌ي مردم كرمانشاه در مجلس با بيان اين كه ارزيابي مناسب از ميزان موفقيت‌ها در زمينه‌هاي مختلف و عرصه‌هاي گوناگون بيانگر تلاش‌هاي مضاعفي بوده كه در سال 89 انجام شده، گفت: امسال هم از سوي مقام معظم رهبري به نام سال جهاد اقتصادي نام‌گذاري شد. طبيعي است كه به دليل ركود اقتصادي كه جهان و دنياي كنوني با آن مواجه بوده، كساني كه در بحث بازار تجارت جهاني عضو هستند، در اين راستا لطمات زيادي خوردند، ولي خوشبختانه ايران در اين تحول لطمه آنچناني نخورده است.
كرمي‌راد بخش عمده نام‌گذاري سال جديد را به عنوان سال جهاد اقتصادي به خاطر تحولات منطقه دانست و گفت: با توجه به قيمت نفت و از طرفي اجراي هدفمند كردن يارانه‌ها بخش عمده‌اي از همين نام‌گذاري مي‌تواند معطوف به اين مساله هم باشد.
وي با اشاره به صرفه‌جويي خوب مردم و جلوگيري از اسراف و زياده‌روي بعد از شروع اجراي هدفمند كردن يارانه‌ها و تاثير آن در مواردي مانند كاهش سوخت، بنزين، برق، ‌آب،‌گاز و ... تصريح كرد: البته مي‌توان به اين مساله عنوان صرفه‌جويي بهينه هم اطلاق كرد.
عضو هيات‌رييسه كميسيون امنيت ملي و سياست‌خارجي مجلس، اين صرفه‌جويي و برنامه‌ريزي براي هدفمند كردن يارانه‌ها را در راستاي اجراي صحيح عدالت عنوان كرد و گفت: امسال هم مقام معظم رهبري مساله جهاد اقتصادي را مطرح كردند كه اين هم به آن معنا است كه ايشان خيز بلند و بزرگي را براي مسايل اقتصادي در نظر مي‌گيرند. مهم‌تر از آن اين كه اهميت موضوع با به كار بردن لفظ جهاد در كنار مساله اقتصادي مطرح شده است.

 

نماينده مردم كرمانشاه با يادآوري در اولويت بودن مسائل فرهنگي در سال‌هاي گذشته از سوي مقام معظم رهبري گفت: آثار داشتن بصيرت ديني و شناخت و تبيين موضوعات سياسي و فرهنگي براي مقام معظم رهبري هدف‌هاي والايي بوده كه تا حد بسيار زيادي هم محقق شده است، چرا كه مردم ما مردم باشعور، فهيم و با بصيرتي بوده و بحران‌ هاي زيادي را پشت‌سر گذاشته‌اند. در حال حاضر هم با توجه به اهميت اين مساله، كه ما را به سمت رشد و توسعه پايدار و بالندگي مي‌كشاند و با توجه به افق چشم‌اندازي كه براي آينده ايران اسلامي ترسيم شده، همه اين‌ها در سايه جهاد اقتصادي محقق خواهد شد.

كرمي‌راد، نام‌گذاري سال 90 را را به فال نيك گرفت و با اشاره به نزول باران آسماني در اواخر زمستان اظهاراميدواري كرد كه در بخش كشاورزي بتوان به خوبي از ظرفيت‌ها و پتانسيل‌هاي موجود در اين بخش استفاده كرده و در كنار مساله صنعت بتوان در بحث جهاد اقتصادي نيز قدم‌هاي مهمي برداشت.

وي سهم عمده تحقق جهاد اقتصادي و رسيدن به پيشرفت و عدالت را بيشتر متوجه انديشمندان اقتصادي و كساني دانست كه مسووليت‌هاي مستقيم در اين ارتباط دارند.

وي هم‌چنين يك سهم در اين رابطه را مربوط به خود مردم و سهم ديگر را مربوط به دولتمردان و كساني كه مي‌توانند در اين راستا اثرگذار باشند، عنوان كرد.

كرمي‌راد هم‌چنين با اشاره به تعريف طرح تحول اقتصادي درهفت بخش و شروع كار در اين زمينه با كليد خوردن طرح مهم و ملي هدفمندكردن يارانه‌ها گفت: ورود به اين مساله بزرگ و جهادي كه مدنظر مقام معظم رهبري است، مي‌تواند بسيار اثرگذار باشد. در اين راستا اقتصاددانان و مسوولان و كساني كه مستقيما مسووليت‌هاي بزرگي در اين عرصه بر عهده دارند هم مي‌توانند به عنوان پرچمداران يا پيشگامان اين موضوع، اين كار بزرگ را شروع كنند.

وي به خدمات دولت نهم و دهم و تلاش‌هاي صورت گرفته در عرصه‌هاي مختلف اشاره كرد و افزود: در واقع ‌رضايتمندي مردم از دولت نهم و انتخاب مجدد اين دولت نشانگر توام بودن صداقت در گفتار و عمل با هم بوده، لذا تصور مي‌شود حركت جهشي مجاهدانه براي رسيدن به جهاد اقتصادي مربوط به قشر فرهيخته و انديشمندان اقتصادي و كساني كه سكاندار اين مساله هستند، باشد.

اين نماينده اصولگراي مجلس با اشاره به نقش عمده و تاثير وزارتخانه‌هاي امور اقتصادي و دارايي، صنايع و معادن، جهاد كشاورزي و كار و امور اجتماعي در اين موضوع تاكيد كرد: البته بخش‌هاي خصوصي هم با توجه به اصل 44 قانون اساسي مي‌توانند نقش زياد و ارزنده‌اي در اين خصوص داشته باشند



پنج شنبه 8 اردیبهشت 1390  توسط رضا کرمی | نظرات (0)





عدالت
جهاد اقتصادی
عدالت اقتصادی
ريشه کني «ربا»
عدالت امام علی(ع)
نفی سرمایه سالاری
جهاد براي رشد اقتصادي
مبارزه با مفاسد اقتصادی
موانع تحقق جهاد اقتصادی
آموزه های اقتصادی اسلام
مفهوم­شناسی جهاد اقتصادی
جهاد اقتصادي با محوريت بازرگاني خارجي
آرایش جهادی اقتصاد كشور
اخلاق‌گرايي و بي‌توجهي به علم اقتصاد
دانلودکتاب مفید اقتصادی
مفهوم و الزامات جهاد اقتصادی

رضا کرمی

كل بازديدها : 579612
كل مطالب : 745

تعداد كل نظرات : 30

تاريخ ايجاد وبلاگ : چهارشنبه 10 فروردین 1390 

آخرين بروزرساني : شنبه 28 اردیبهشت 1392 

RSS 2.0 این صفحه را به اشتراک بگذارید