كار وتلاش وجهاد اقتصادی



شش رکن موثر در جهاد اقتصادی/ فرصتی طلایی برای اصحاب رسانه در سال 90

سخنگوی وزارت بازرگانی دولت، مجلس‌، قوه قضاییه، بخش خصوصی، مردم و اصحاب رسانه را شش رکن اصلی در پیشبرد اهداف جهاد اقتصادی دانست و گفت: این ارکان با ایفای نقش موثر درتمام حلقه‌هایی که مرتبط با بحث اقتصادی است از جمله تولید، توزیع، مصرف، واردات، صادرات و خدمات بازرگانی خواهند توانست ‌جهش اقتصادی را در کشور رقم بزنند‌.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی بازرگانی ایران(شابا)، سیدعلیرضا شجاعی سال گذشته را سالی سرشار از کارها و توفیقات بزرگ دانست و تصریح کرد: همانطور که مقام معظم رهبری در آغازین روزهای سال 90 در فرمایشات خود تاکید کردند‌، رشد صادرات غیرنفتی یکی از مصادیق‌ عملی همت و کار مضاعف در سال 89 بوده است‌.

سخنگوی وزارت بازرگانی اظهار داشت: مباحثی که مقام معظم رهبری درحوزه هدفمندی و بحث نان مطرح کردند نشان‌دهنده تلاش گسترده در این حوزه و نتایج خوب به دست آمده است.

شجاعی با اشاره به حجم گسترده ذینفعان و مخاطبان وزارت بازرگانی‌، اظهار داشت‌: حجم انبوهی از مخاطبان در سراسر کشور، این دستگاه را به لحاظ فعالیت به یک دستگاه استراتژیک تبدیل کرده ضمن اینکه همین مخاطبان از این وزارتخانه انتظار دارند که در پیشبرد جهاد اقتصادی پیشرو باشد.

وی از ثبت بیش از شش هزار خبر در حوزه بازرگانی از آغاز دولت دهم تاکنون خبر داد و اظهار داشت‌: درج این میزان خبر درنوع خود یک رکورد به شمار می‌آید و می‌توان گفت نسبت به اخبار دستگاه‌هایی که درحوزه اقتصادی فعالیت می‌کنند، در رتبه اول قرار دارد.

سخنگوی وزارت بازرگانی ادامه داد: بررسی‌ها حاکی از آن است که بیش از 200 رویداد متفاوت طی سال 89 در وزارت بازرگانی اتفاق افتاده که در بیش از 90 درصد آنها رسانه‌ها دخیل بوده و به انعکاس اخبار پرداخته‌اند که این امر نیز به نوبه خود بیانگر فعالیت گسترده وزارت بازرگانی به عنوان یکی از مهمترین دستگاه‌های اقتصادی دولت در سال 89 است که امیدواریم امسال باز هم بیشتر شود.

وی با اشاره به نام‌گذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری، افزود‌: در سال جاری به لحاظ بحث جهاد اقتصادی وظیفه سنگین‌تری را نسبت به سال گذشته بر دوش خواهیم داشت که این وظیفه به عهده تمام ارکان مرتبط با جهاد اقتصادی به خصوص رسانه‌ها‌ست.

شجاعی این وظیفه را یک فرصت طلایی دانست و اذعان داشت: رسانه‌ها باید با عملکردی متفاوت در حوزه بازرگانی، تصویری جدید از این حوزه در اذهان عمومی به نمایش بگذارند.

وی همچنین با بیان برخی از سخنان مقام معظم رهبری در خصوص جهاد اقتصادی، گفت: در صورت بررسی کلام مقام معظم رهبری شش حوزه به صورت موثر دراین جهاد دخیل خواهند بود.

سخنگوی وزارت بازرگانی اظهار داشت: دولت، مجلس و قوه قضاییه نقش مهمی را در اجرای جهاد اقتصادی داشته و باید هرکدام برنامه خاص خود را داشته باشند.

به گفته وی تعدادی از قوانین در حوزه بازرگانی در مجلس است که ضروری به نظر می‌رسد هرچه زودتر به تصویب رسیده و وارد مرحله اجرایی شوند، قوانینی همچون اصلاح قانون گمرکی، قانون تجارت، قانون نظام صنفی و قانون‌های مختلفی که هم‌اکنون نیازمند این هستند که جهشی را در اقتصاد ما ایجاد کنند.

شجاعی تصریح کرد: دولت نیز وظایف خاص خود را دارد که براساس آنها در بخش‌های مختلف می‌تواند نقش آفرین باشد که از آن جمله می‌توان به توسعه فضای کسب و کار، رقابت‌پذیر، ارائه تسهیلات لازم و غیره اشاره کرد. قوه قضاییه نیز به نوبه خود باید نقش‌آفرینی کند.

وی سه بخش دیگر را بخش خصوصی که شامل بنگاهها، تشکل‌ها و ‌اتحادیه‌ها هستند، مردم و اصحاب رسانه دانست که هرکدام به نوبه خود نقش مؤثری را در به ثمر رساندن جهاد اقتصادی خواهند داشت.

مشاور وزیر بازرگانی گفت: این شش محور، شش رکنی هستند که باید امسال به بحث توسعه و جهش اقتصاد کمک کنند و امیدواریم که اصحاب رسانه در تمام حلقه‌هایی که مرتبط با بحث اقتصادی است از جمله تولید، توزیع، مصرف، واردات، صادرات و همین طور خدمات بازرگانی به ما کمک کنند.

وی اظهار داشت: اگر به صورت جزیی به این امر نگاه کنیم در ماه می توان بیش از 200 سوژه پیدا کرد که پیرامون آن بحث کرده و آن را به خبر تبدیل کرد.

شجاعی در خاتمه اظهار داشت: امسال با تمام معاونت‌ها مکاتبه کرده‌ایم تا موضوعات جدید هر یک از آنها گردآوری و براساس آن تا بتوانیم یک دوره جامع آموزشی ویژه خبرنگاران و رسانه‌ها با رویکرد مباحث جدید بازرگانی طراحی کنیم تا تعامل بیشتری با اصحاب رسانه شکل گیرد‌.

آدرس صفحه خبر: http://www.shabanews.net/News/No/11525

 



پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390  توسط رضا کرمی | نظرات (0)





عدالت
جهاد اقتصادی
عدالت اقتصادی
ريشه کني «ربا»
عدالت امام علی(ع)
نفی سرمایه سالاری
جهاد براي رشد اقتصادي
مبارزه با مفاسد اقتصادی
موانع تحقق جهاد اقتصادی
آموزه های اقتصادی اسلام
مفهوم­شناسی جهاد اقتصادی
جهاد اقتصادي با محوريت بازرگاني خارجي
آرایش جهادی اقتصاد كشور
اخلاق‌گرايي و بي‌توجهي به علم اقتصاد
دانلودکتاب مفید اقتصادی
مفهوم و الزامات جهاد اقتصادی

رضا کرمی

كل بازديدها : 577561
كل مطالب : 745

تعداد كل نظرات : 30

تاريخ ايجاد وبلاگ : چهارشنبه 10 فروردین 1390 

آخرين بروزرساني : شنبه 28 اردیبهشت 1392 

RSS 2.0 این صفحه را به اشتراک بگذارید