كار وتلاش وجهاد اقتصادی



خیز تاریخی اقتصادی در سال جهاد اقتصادی

رئیس پژوهشکده امور اقتصادی با اشاره به نام‌گذاری سال‌جاری به نام سال جهاد اقتصادی گفت: سال 90 سال پیشرفت و قرار گرفتن در آستانه جهش تاریخی برای اقتصاد ایران است.

 

به گزارش اقتصاد پنهان به نقل از مهر، بیژن صفوی با اشاره به نام‌گذاری امسال به عنوان سال جهاد اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری، سال 90 را به لحاظ آماده بودن زیر ساختهای مختلف سال پیشرفت اقتصادی و قرار گرفتن در آستانه جهش تاریخی برای اقتصاد ایران دانست.

وی گفت: این نام‌گذاری از هر دو بعد ملاحظات داخلی و ملاحظات خارجی کشور دارای اهمیت اساسی است. از بعد داخلی، واقعیت­هایی که مستلزم دگرگونی بنیادین در مبانی و زیرساختهای قانونی، نرم افزاری و سخت افزاری پیشرفت اقتصادی کشور از قبیل قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل 44، تمرکز زدایی، آمایش سرزمین و برنامه تحول اقتصادی کشور در ابعاد مختلف و محورهای هفتگانه پیشرفت اقتصادی کشور است، پیشرفت اقتصادی ایران را در آستانه یک جهش تاریخی قرار داده است.

وی افزود: مسوولین کشور در سایه منویات مقام معظم رهبری در سال همت مضاعف و کار مضاعف برنامه­ریزی­های وسیعی در تسهیل مسیر اجرای سیاست­های مورد نیاز تحولات یاد شده به عمل آورده و یکی از مهمترین محورهای تحول اقتصادی کشور را که هدفمندکردن یارانه­ها است، به قانون تبدیل کرده و با مشارکت و همکاری مردم به نحو مطلوب و با موفقیت اجرا نمودند.

رییس پژوهشکده امور اقتصادی در ادامه گفت: مسیر اجرایی سایر ابعاد تحول اقتصادی کشور، در سال 1390 با شدت و حساسیت مضاعفی بایستی تداوم یابد. از بعد خارجی، با عنایت به دشمنی امپریالیسم و نگرانی استکبار و ایادی آن از پیشرفت کشورمان، که به عنوان الگوی بیداری و آزادگی بشریت از یک سو و محوریت آن در منطقه و جهان که مانع اصلی سیطره استکبار بر منابع سایر کشورها بویژه منطقه خاور میانه می­باشد، موجب شده است که دشمنان ملت ما به بهانه­های مختلف اقدام به بسترسازی و زمینه­سازی برای اعمال تحریم­های اقتصادی بر علیه کشورمان نموده و نهایت تلاش خود را بکار برده­اند تا بر روند پیشرفت کشور ضربه بزنند.

وی در این خصوص افزود: ضرورت دارد تا آحاد ملت شریف ایران اسلامی دست در دست هم با وحدت کلمه، به عنوان بازوهای پرتوان مسوولین نظام به ویژه قوه مجریه و خدمتگزاران خود، از یک سو در مقابل توطئه­های دشمنان با بیداری و هوشیاری بایستند و از سوی دیگر، در عرصه کار و تلاش و افزایش بازدهی اقتصادی و بهره‌وری کارها و امور مربوطه، لحظه­ای درنگ نکنند.

صفوی با اشاره به اهمیت راهبردی نام‌گذاری امسال به عنوان سال جهاد اقتصادی گفت: مقام معظم رهبری با تدبیر، هوشیاری و احاطه بر تمامی مسائل راهبردی کشور، به شایستگی، سال جدید را سال جهاد اقتصادی نامگذاری نمودند. جهاد اقتصادی زیبنده­ترین نامی است که برای سال 1390 بایستی بکار برد، چرا که مسایل راهبردی کشور در ابعاد داخلی و خارجی، از جمله امور یاد شده، تلاش­هایی فراتر از یک مجموعه تلاش و کار طبیعی را می­طلبد و واژه جهاد، که ناظر بر بسیج تمام منابع کشور و جهد و کوشش مضاعف و مستمر و بهره­گیری حداکثری از ظرفیت‎های سرشار انسانی، طبیعی و مادی است، نکته کلیدی این نامگذاری است.

رییس پژوهشکده امور اقتصادی در پایان گفت: تحقق جهاد اقتصادی و منتفع شدن کشور از برکات آن، مستقیما متوجه همدلی و همراهی تنگاتنگ مردم و مسوولین کشور است و انشاء الله مردم و مسئولان کشور با حماسه سازی و رقم­زدن یک جهاد همه جانبه اقتصادی، در راستای فرمایشات و رهمنودهای راهبردی مقام عظمای ولایت، همچون گذشته برگ زرین­ دیگری بر تاریخ این مرز و بوم افزوده و ضمن خنثی­سازی توطئه‌های دشمنان، روند پیشرفت اقتصادی کشور را در همه ابعاد، با سرعت بیشتر تداوم بخشیده و بدین ترتیب آهنگ پیشرفت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور را برای سال‌های آینده، پرشتاب‌تر و سهل­تر خواهند کرد.
 

منبع: سایت اقتصاد پنهان



پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390  توسط رضا کرمی | نظرات (0)





عدالت
جهاد اقتصادی
عدالت اقتصادی
ريشه کني «ربا»
عدالت امام علی(ع)
نفی سرمایه سالاری
جهاد براي رشد اقتصادي
مبارزه با مفاسد اقتصادی
موانع تحقق جهاد اقتصادی
آموزه های اقتصادی اسلام
مفهوم­شناسی جهاد اقتصادی
جهاد اقتصادي با محوريت بازرگاني خارجي
آرایش جهادی اقتصاد كشور
اخلاق‌گرايي و بي‌توجهي به علم اقتصاد
دانلودکتاب مفید اقتصادی
مفهوم و الزامات جهاد اقتصادی

رضا کرمی

كل بازديدها : 606254
كل مطالب : 745

تعداد كل نظرات : 30

تاريخ ايجاد وبلاگ : چهارشنبه 10 فروردین 1390 

آخرين بروزرساني : شنبه 28 اردیبهشت 1392 

RSS 2.0 این صفحه را به اشتراک بگذارید