بسیاری از افراد گمان میکنند که برای داشتن یک شغل پولساز و پردرآمد بایستی سرمایه اولیه بسیاری داشت و تنها شرط لازم برای موفقیت و درآمدزایی را پول میدانند. در این باره باید بگوییم که درست است، برای ورود به بازار کار برخی از مشاغل بایستی سرمایه بالایی داشته باشید اما هستند بسیاری از مشاغلی که با یک سرمایه 10 میلیون تومانی نیز میتوانید به بازار کار آنها ورود پیدا کنید و درآمدزایی داشته باشید.
اگر تنها 10 میلیون تومان پس انداز دارید، نا امید نشوید و فکر نکنید که سرمایه شما کم است. بسیاری از مشاغل هستند که می توان با این میزان سرمایه به آنها ورود کرد و پس از مدت زمان کمتر از یکسال در آنها به درآمد بالایی دست یافت.
در این مطلب قصد داریم به معرفی سه کسب و کار پردرآمد و پولساز که نیاز به سرمایه بالایی نداشته و می توان با 10 میلیون تومان وارد آنها شد، بپردازیم.
1-فعالیت در زمینه پی ال سی
به طور کلی، واحدهای صنعتی و تولیدی برای برنامه ریزی، کنترل، مدیریت و نظارت بر فرآیندهای مختلف، به تجهیزات کاربردی و کارآمد بیش از پیش نیاز دارند. بر همین اساس، امروزه برای محقق ساختن این امر و نظارت مطلوب و بهینه بر ورودی ها و خروجی های یک سیستم، از پی ال سی ها در مقیاس وسیع و گسترده ای استفاده می گردد.
استفاده از پی ال سی ها، عملکرد کلیه فرآیندها و خطوط تولید و سیستم های تحت نظر پی ال سی ها را بهبود و ارتقا می بخشد. علاوه بر این، کنترل کننده ها در کاهش هزینه های تولید، تاثیر مطلوب و بسزایی از خود برجای می گذارند. همچنین، کارایی و عملکرد بهینه، نصب سریع و راه اندازی آسان، قابلیت برنامهریزی و اعمال تغییرات، از مهم ترین موارد استفاده از پی ال سی ها در صنایع مختلف به شمار می رود.
استفاده گسترده و وسیع کارخانجات و صنایع از تجهیزات قابل برنامه ریزی، رونق و گسترش شغل پی ال سی را در پی داشته است. تخصص و مهارت از پیش نیازهای اصلی و حائز اهمیت برای وارد شدن به این حرفه می باشند.
بر همین اساس، متقاضیان با فراگیری و آموزش مبانی پی ال سی می توانند ضمن وارد شدن به این عرصه، از درآمد مناسب و مطلوبی برخوردار شوند.
با توجه به افزایش تعداد کارجویان و محدود و رقابتی شدن بازار کار، تخصص و مهارت و دانش حرفه ای، یک برگ برنده و امتیاز شاخص در این عرصه قلمداد می گردد. در این میان، شغل PLC به علت نیاز بیش از پیش صنایع و اشباع نشدن بازار کاری آن، از ظرفیت ها و پتانسیل های بالایی در بازار کار کشور برخوردار می باشد. متقاضیان می توانند با فراگیری و آموزش پی ال سی به صورت تخصصی و اصولی، شانس خود را برای وارد شدن به بازار کاری و درآمد بالا و مناسب امتحان کنند.
2-شغل تعمیرات بردهای الکترونیکی
تعمیرات بردهای الکترونیکی از دیگر مشاغل بسیار عالی و پردرآمدی است که برای راه اندازی و ورود به آن نیاز به سرمایه بالایی نبوده و در مقابل می توان از آن درآمد و سود خوبی کسب کرد.
برد الکترونیکی از قطعات مهم و پرکاربرد در لوازم الکترونیکی بوده و نقش مهمی در این لوازم ایفا می کند. این قطعه انواع گوناگونی داشته و قطعات گوناگونی بر روی آن سوار میشوند. سوختن، خراب شدن قطعات و بسیاری از موارد دیگر باعث خراب شدن برد و بروز مشکل در آن میشود. این موضوع عملکرد لوازم الکترونیکی رو با مشکلاتی روبه رو خواهد کرد از این رو باید برای تعمیر و عیب یابی آن اقدام کرد.
با توجه به حساس و پیچیده بودن بردهای الکترونیکی کار تعمیرات و عیب یابی این قطعه بسیار تخصصی بوده و نیاز به مهارت و تخصص ویژه دارد. این موضوع شغل تعمیرات برد را به یکی از مشاغل حرفه ای و تخصصی در میان مشاغل حوزه برق و الکترونیک تبدیل کرده است.
بنابراین اگر به دنبال یک شغل درآمدزا هستید و سرمایه کمی دارید، به شما اطمینان میدهیم که شغل تعمیرات برد از بهترین انتخابها میباشد.
برای ورود به این شغل تنها کافیست با مهارتهای مورد نیاز این شغل آشنا باشید. در دورههای آموزش تعمیرات برد الکترونیکی به صورت تخصصی این موارد آموزش داده میشود. این دورهها به صورت عملی بوده و فرصت تمرین و کار عملی برای کارآموزان فراهم شده است. با شرکت در این دورهها در مدت زمانی کوتاه به تمامی مهارتهای مورد نیاز برای ورود به این شغل دست خواهید یافت.
برای جذب مشتری نیازی به اجاره مغازه ندارید و میتوانید در یک زیرپله نیز به کار و جذب مشتری ادامه دهید. همچنین میتوانید در سایت ها خدمات آنلاین نیز ثبت نام کرده و خدمات تعمیرات برد الکترونیکی را ارائه دهید.
3-شغل برقکار صنعتی
برقکار صنعتی شخصی که وظیفه مدیریت، بررسی، عیب یابی و سیم کشی سیستم های برق در بخش صنعتی بر عهده او می باشد. فردی که می خواهد شغل برقکار صنعتی را انتخاب کند باید با این شغل آشنایی کافی داشته باشد.
در ابتدا باید بدانید که شما به عنوان یک برقکار صنعتی ویژگی ها و توانایی های مخصوصی دارید که باید آنها را انجام دهید. به عنوان مثال یک برقکار اگر نمی تواند مدت زمان زیادی را بایستد بدون شک نمی تواند در این شغل موفقیت لازم را به دست آورد.
همچنین این شغل نیاز به تمرکز و دقت بالایی دارد که اگر شما این ویژگی را ندارید نمی توانید از طریق این شغل درآمد خوبی به دست آورید. به طور کلی دانش و مهارتی که شما در این شغل باید داشته باشد اهمیت بسیار زیادی دارد و باید در این راستا تلاش کنید بهترین باشید.
با شرکت در یک دوره آموزش برق صنعتی می توانید به صورت تخصصی با مهارت های این شغل آشنا شوید.
درآمد برقکار صنعتی چقدر است؟
میزان درآمد برقکار صنعتی تحت تاثیر عوامل گوناگونی می باشد. دانش و مهارت، کیفیت ارائه خدمات، سرعت و دقت عمل، مشتری مداری از جمله عوامل مهم و تاثیر گذار بر میزان درآمد این شغل می باشد.
سطح دانش و مهارت تکنسین برقکار صنعتی مهم ترین عامل تعیین کننده درآمد این شغل می باشد. به طور کلی می توان گفت متوسط حقوق برقکار صنعتی برابر با 5 تا 10 میلیون تومان در ماه می باشد. که این مبلغ با بالاتر رفتن تجربه کاری و بیشتر شدن سطح تخصص افزایش خواهد یافت. اگر به دنبال یک شغل دوم عالی و درآمدزا هستید این شغل از بهترین انتخاب ها است.
آموزشگاه برق گستران، مرکز تخصصی آموزش برق و الکترونیک
آموزشگاه برق گستران از بهترین آموزشگاه های فنی حرفه ای در کشور است که به صورت تخصصی و در کارگاه های کاملا مجهز دوره های آموزشی برگزار می نماید.
هدف این آموزشگاه از برگزاری دوره های فوق تربیت نیروی متخصص و حرفه ای می باشد. برای رسیدن این مهم ، آموزش ها در این مرکز زیر نظر اساتید متخصص بوده و کارگاه ها مجهز به کلیه ابزار و تجهیزات می باشند.
این آموزشگاه علاوه بر دوره های فوق، دوره های متعدد دیگری را برگزار می نماید. آموزش جوشکاری کامل، آموزش صفر تا صد لوله کشی ساختمان برخی از دیگر دوره های مهم این آموزشگاه است.
ارائه مدرک معتبر فنی حرفه ای، امکان تجدید دوره رایگان، مشاوره و پشتیبانی پس از دوره از دیگر مزایای دوره های آموزشی برگزار شده در این آموزشگاه است.
علاقمندان و متقاضیان حضور در دوره های این مجتمع آموزشی می توانند به سایت baghgostaran.com مراجعه نمایند. همچنین، شماره تلفن ۰۲۱۶۶۵۹۷۳۰۵ پاسخگویی سوالات متقاضیان می باشد.