تجربه حجاب در آمریکا از زبان دختران محجبه
دختران محجبه آمریکایی از تجربه حضور خود در جامعه آمریکا میگویند.
دختران محجبه آمریکایی معتقدند اگرچه محجبه بودن آنها محدودیت عمدهای را در جامعه آمریکا برایشان به بار نمیآورد، اما همواره آنها را در معرض سوء برداشتها و تصورات غلط دیگران قرار میدهد.
سارا دختر محجبه مسلمان که در آمریکا به دنیا آمده و در حال حاضر در یک بانک کار میکند معتقد است:
حجاب در اسلام صرفا یک سمبل دینی نیست بلکه یک حکم واجب در مورد چگونگی پوشش زنان است.
وی میگوید: من یک مسلمانم و حجاب یکی از قوانین اسلامی است. بنابراین هرگز از آن دست نخواهم کشید.
براي ديدن بقيه مقاله ،به ادامه مطلب مراجعه كنيد ...
او به گفته خودش همیشه در جامعه آمریکا آمادگی هر گونه سوال، نگاه متعجب و یا تصور غلطی را راجع به تکه پارچه ای که بر روی سرش میاندازد دارد.
سارا که ۲۲ ساله است و از چهار سال پیش تا کنون حجاب اسلامی را رعایت میکند درباره اولین تجربه حضور با حجاب در جامعه آمریکا میگوید:
وقتی برای اولین بار روسری سرکردم در دبیرستانی در ایالت کالیفرنیا درس میخواندم. از آنجا که در دبیرستان ما مردمی با فرهنگها و ادیان متفاوت حضور داشتند در آنجا مشکلی به خاطر حجابم نداشتم. اما وقتی برای اولین بار به واشنگتن آمدم نگاههای متعجب یک زوج غیر مسلمان را خوب به خاطر دارم. اگرچه هیچگاه به خاطر حجابم مورد حمله قرار نگرفتم اما همیشه در معرض نگاهها، حرفها و نقطه نظرات منفی قرارداشته ام.
امینه صالح دیگر دختر محجبه آمریکایی نیز معتقد است حجاب هیچ محدودیتی را در به دست آوردن اهدافی که در زندگی داشته برای او به همراه نداشته است. او که ۲۴ سال سن دارد میگوید: من در حال حاضر در یک داروخانه کار میکنم و با مردم زیادی در هر روز سر و کار دارم. با این همه هرگز احساس نکردهام که حجاب من منزلت اجتماعی مرا در چشم مردم پایین آورده باشد.
جاسمین دختر ۱۶ سالهای که در ویرجینیا زندگی میکند نیز معتقد است تصورات غلط بسیاری در میان مردم راجع به حجاب وجود دارد. وی میگوید:
وقتی برای اولین بار در جمعی پا میگذاری حتی انتظار ندارند که تو بتوانی حرف بزنی. آنها تصور میکنند تو هیچ نظری برای ابراز کردن نداری.
او معتقد است خداوند هرگز از ما نخواسته که از جذابیتهای زندگی دست بکشیم. ما باید در فعالیتهای اجتماعی شرکت کنیم. ورزش کنیم، تفریح کنیم و مانند بقیه زندگی خود را داشته باشیم. در عین حال میبایست همواره به دنبال راهی بگردیم تا جذابیتهای زندگی را با قوانین دینی خود سازگار کنیم.
گفتنی است در حال حاضر حدود ۶ تا ۷ میلیون مسلمان در ایالات متحده زندگی میکنند که این تعداد کمتر از ۳ درصد جمعیت ۳۰۰ میلیونی این کشور را دربرگرفته است.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
منبع: www.m-salah.blogfa.com
نوشته شده توسط ( newsvaolds ) در چهارشنبه 19 فروردین 1394
سلامـ .... ... ..
