۲۷ سخن از هلن كلر ( نويسنده ي نابينا و ناشنواي آمريكايي )
۲۷ سخن ناب گلچين شده از سخنان هلن كلر ( نويسنده ي نابينا و ناشنواي آمريكايي )
براي مشاهده تمامي سخنان ، به ادامه مطلب مراجعه كنيد ...
ما به تنهايي كاري از پيش نميبريم، با يكديگر ميتوانيم كارهاي بسياري بكنيم.(هلن كلر)
زندگي بدون دل و جرأت، زندگي نيست.(هلن كلر)
خوشبختي شكل ظاهري ايمان است. تا زماني كه ايمان و اميد و سخت كوشي نباشد، هيچ كاري را نمي توان انجام داد.(هلن كلر)
هميشه به نور خورشيد بنگريد، در اين صورت، تاريكي ها و سايه ها را نخواهيد ديد.(هلن كلر)
كاميابي و شادماني تو در درونت قرار دارد، اراده كن كه شاد بماني، آن زمان، تو و شادمانيات، ميزبان نامريي دشواريها خواهيد بود.(هلن كلر)
من فقط يكي هستم، ولي هنوز هم يكي هستم. هر كاري نميتوانم بكنم، ولي هنوز ميتوانم كاري بكنم. از انجام آنچه ميتوانم، سر باز نخواهم زد.(هلن كلر)
زندگي، توانايي رويارويي با پيشامدها است و چيزي بيش از اين نمي باشد.(هلن كلر)
به هر كاري كه اراده كنيم تواناييم، اگر آن گونه كه سزاوار است پيگير باشيم.(هلن كلر)
اگر آفتاب را به نظاره بنشيني، سايه را نتواني ديد.(هلن كلر)
چهره ي خود را به سوي خورشيد بگردان، آن گاه تمام سايه ها پشت سر تو خواهند افتاد.(هلن كلر)
خوشبختي، لذت مشتركي است كه حاصل ياري بدون چشم داشت به ديگران است.(هلن كلر)
با مرگ هر دوست ... جزيي از وجود من نيز دفن مي شود ... اما سهم آنان در خوشي ها و لذتهايم، مرا وا مي دارد تا در اين دنياي فاني باقي بمانم.(هلن كلر)
تا زماني كه توده مردم براي بهبود حال يكديگر احساس مسئوليت نكنند، عدالت اجتماعي تحقق نمي يابد.(هلن كلر)
زندگي، پياپي شدن درس هايي است كه مي بايست زنده بود تا درك شان كرد.(هلن كلر)
هنگامي كه دري از خوشبختي به روي ما بسته مي شود، دري ديگر باز مي گردد، اما اغلب چنان به درِ بسته چشم مي دوزيم كه درهاي باز را نمي بينيم.(هلن كلر)
چنانچه به خورشيد بنگري، سايه اي نخواهي يافت.(هلن كلر)
بيچاره ترين انسان در دنيا، فرد بينايي است كه فاقد يك چشم انداز آرماني است.(هلن كلر)
در ايام كريسمس تنها كسي كه نابيناست، شخصي است كه قلبش كريسمسي نيست.(هلن كلر)
زندگي، تاريخ شمار روابط دوستانه است. دوستان، هر روز دنيا را از نو مي سازند. بدون عشقِ دوستان، قلبها قدرت تپيدن براي زندگي را ندارند.(هلن كلر)
زماني كه دري از شادي بسته مي شود، در ديگري گشوده مي گردد؛ اما اغلب آن قدر به آن در بسته توجه داريم كه دري را كه برايمان گشوده است نمي بينيم.(هلن كلر)
من در آرزوي انجام خدمتي بزرگ و پرشكوه زندگي مي كنم، اما سخت ترين وظيفه من انجام خدمات كوچكي است كه به گونه اي بزرگ و شكوهمند پديدار شوند.(هلن كلر)
قشنگ ترين چيزهاي دنيا نه قابل ديدن و نه حتي قابل لمس كردن هستند؛ بلكه بايد آنها را با قلب خود حس كنيد.(هلن كلر)
من مي توانم ادعا كنم كه در هنر تحمل بار سرنوشت، خواه شادي و خواه محنت، آنقدر مسلط شده ام كه سختي ها و رنجها در نهاد من وجد و نشاطي ايجاد مي كند كه به سعادت نزديك است.(هلن كلر)
ما بيشتر زمانها به درهايي كه شادي را بر ما بسته است، نگاه مي كنيم، اما هيچ گاه كسي را كه برايمان درهاي شادي را بگشايد نمي بينيم.(هلن كلر)
زندگاني را بيش از حد تصورم زيبا يافتم.(هلن كلر)
تا ايمان به هدف، اميد و سخت كوشي نباشد كاري از پيش نمي رود.(هلن كلر)
گرامي ترين ها و زيباترين ها در جهان نه ديده مي شوند و نه حتي لمس مي گردند؛ آنها را تنها بايد در دل حس كرد.(هلن كلر)
نوشته شده توسط ( newsvaolds ) در پنج شنبه 20 فروردین 1394
سلامـ .... ... ..
