حكايت عارفانه ، حدیثی از زینب در شأن علی

بِسْمِ اللّهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیمْ‏
لیلی غفاریّه، از بانوانی بود که مجروحین جنگ را مداوا می‏کرد، و زخمهای آنها را پانسمان می‏نمود، او می‏گوید: همراه رسولخدا(ص) به جبهه می‏رفتم و به مداوای مجروحین جنگ می‏پرداختیم، و در جنگ جمل، همراه امام علی(ع) به جبهه بصره رفتم تا مجروحان را مداوا کنم، پس از جنگ جمل، شب مهمان حضرت زینب(س) دختر علی(ع) شدم، فرصت را غنیمت شمرده و به او عرض کردم: اگر سخنی از شخص پیامبر(ص) شنیده‏ای، برای من بیان کن (با توجه به اینکه زینب (س) هنگام رحلت پیامبر(ص) پنج یا شش ساله بود).
زینب (س) در پاسخ من فرمود: روزی به محضر رسولخدا(ص) رفتم، عایشه همسر آنحضرت نزدش بود، در این وقت علی(ع) به حضور پیامبر(ص) آمد، پیامبر (ص) در حضور عایشه، اشاره به علی(ع) کرد و فرمود: انّ هذا اول الناس ایماناً و اول الناس لقاء لی یوم القیامة، و آخر الناس لی عهداً عند الموت.
:«این شخص (علی علیه السلام) نخستین شخصی است که قبول اسلام کرد، و نخستین فردی است که در قیامت بامن ملاقات کند، آخرین است که هنگام رحلت من، با من وداع می‏نماید.»







نوشته شده توسط ( newsvaolds ) در شنبه 26 اردیبهشت 1394 

نظرات ، 0