حكايت عارفانه ، نعره بسیار وحشتناک از یک جنازه
بِسْمِ اللّهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیمْ
محدّث خبیر مرحوم حاج شیخ عبّاس قمّی صاحب مفاتیح الجنان (متوفی 1359 ه ق ) از علمای مخلص و ربّانی بود، و توفیقات سرشاری در ارشاد مردم با بیان و قلم نصیبش شد، و در صداقت و تقوای او همگان اتفاق دارند، افراد موثق از ایشان نقل کردند که گفت:
من در نجف اشرف برای زیارت اهل قبور به «وادیالسّلام» رفتم، همین که وارد وادیالسّلام شدم ناگهان صدا و نعره بسیار شدید شتری به گوشم رسید، با خود گفتم لابد میخواهند آن شتر را داغ کنند که چنین نعره میکشد، به طوری که صدای او سراسر وادیالسّلام را متزلزل کرده است، تصمیم گرفتم برای نجات آن شتر بینوا همّت کنم و با سرعت به آن سمتی که آن صدا از آن سمت میآمد حرکت کردم وقتی که نزدیک شدم، دیدم شتری در کار نیست، بلکه جمعی جنازهای را حرکت میدهند و این صدای وحشتناک از آن جنازه بلند است، عجیب اینکه افرادی که متصدی دفن آن جنازه بودند، اصلاً از آن چیزی نمیشنیدند و با کمال خونسردی و آرامش مشغول تشییع جنازه بودند.
این یک گوشهای از عالم برزخ بود که پرده آن برای مرحوم محدّث قمی برداشته شده بود، و قطعاً صاحب آن جنازه انسان مجرم و ستمگری بوده که عذابهای الهی را در عالم برزخ میدیده و نعره میکشیده است.
آری گاهی مردان صالحی مانند محدّث قمی (رحمت خدا بر او باد) بر اثر مراقبت نفس و اجتناب از هواهای نفسانی به چنان مقامات عالی میرسند که عذاب برزخی مجرمان را احساس میکنند.
نوشته شده توسط ( newsvaolds ) در شنبه 26 اردیبهشت 1394
سلامـ .... ... ..
