زبان خوراکیها ، اسم من طالبی است

من تنگ طلا طالبی هستم.
برادرم گرمک را می‏شناسید و همانطور که مردم به او لقب طلای بی‏بلا داده‏اند، خوردن آن دارای منافع سرشار است. البته من هم با بلا نیستم، تنها فرق من با برادرم گرمک این است که مبتلایان به مرض قند بدون دغدغه خاطر می‏توانند آنرا نوش جان کنند، ولی به من نمی‏توانند نزدیک شوند.
من هم مانند برادرم گرمک سهل‏الهضم بوده، مانند بعضی از اقسام خربوزه تولید تخامه نمی‏نمایم و شما می‏توانید مرا به عنوان دسر بعد از غذا میل نمایید.
در مورد من و سایر بستگانم چنین نوشته است:
خربوزه بهترین پاک‏کننده کلیه و مثانه است و سنگ کلیه را می‏ترکاند و مجاری ادرار را از سنگ پاک می‏نماید.
من ملین و مدر هستم، به اشخاص مبتلا به نقرس و روماتیسم و همچنین کسانی که از یبوست و بواسیر رنج می‏برند، توصیه کنید که در اوایل تابستان که من خدمت می‏رسم، از وجود من برای درمان کسالت خود استفاده نمایند.
مالیدن گوشت و آب من بر روی پوست صورت سبب نرمی و لطافت آن خواهد شد.
من سرشار از ویتامین‏های آ، ب، ث هستم و بسیاری از بیماری‏ها را درمان و پیشگیری می‏کنم و با داشتن مواد رادیو اکتیو امراض خفته را بیدار می‏کنم، و مانند گرمک آنها را بیدار و بلافاصله سرکوب می‏نمایم. من هم مثل گرمک دارای اکسیر جوانی هستم، اما میزان این اکسیر در گرمک بیشتر از من می‏باشد.
من به علت داشتن پتاسیم و عطر مطبوع، مقوی قلب هستم و عروق را باز می‏کنم.
خلاصه من از نظر مواد غذایی و درمانی کم و بیش شبیه گرمک هستم و در بسیاری از خواص با او نزدیک می‏باشم، و مورد پسند کسانی هستم که میوه را شیرین و آبدار می‏خواهند و از خوردن گرمک چون شیرین نیست گریزانند!







نوشته شده توسط ( newsvaolds ) در چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 

نظرات ، 0