در مورد عوارض اختلالات قطع تنفسی در هنگام خواب توضیحاتی بفرمایید

سوال – در مورد عوارض اختلالات قطع تنفسی در هنگام خواب توضیحاتی بفرمایید .
پاسخ – وقتی وقفه ی تنفسی اتفاق می افتد منجر به این می شود که فرد خواب منقطعی داشته باشد و این در سطح کاملا بیدار شدن نیست که خودش این را حس کند . ولی به دفعات بسیار مکرری وقتی وقفه ی تنفسی حین خواب اتفاق می افتد ، خواب سطحی می شود و فرد دوباره به خواب عمیق می رود و این تکرار می شود . این اتفاق بارها در خواب اتفاق می افتد و عوارضی بجا می گذارد . یکی از آن عوارض ها سردرد صبح گاهی است یا فرد وقتی از خواب بلند می شود خسته است و فکر می کند که اصلا نخوابیده است بنابراین پرفرمنس کاری فرد مختل می شود یعنی وقتی فرد سر کارش می رود آن شادابی که باید حین کار داشته باشد را ندارد و حالت یک فرد خواب زده را دارد . یکی از بحثهایی که امروزه خیلی به آن پرداخته می شود بحث تصادفات راهنمایی و رانندگی است . ممکن است که تصادفات رانندگی مربوط خواب زدگی راننده یا یه خواب رفتن راننده باشد که این منجر به حوادث غیرقابل جبران است . همراهی این بیماری با فشارخون ، بیماریهای قلبی ، بیماریهای مغزی و افزایش تعداد ضربان قلب هنگام خواب است . مرگ های ناگهانی در هنگام خواب بی ارتباط با وقفه های تنفسی نیست . ما وقتی با بیمار مواجه می شویم یک شرح حال کاملی از بیمار می گیریم و پرسش نامه های خاصی برای این قضیه تهیه شده است که بر اساس آن به بیمار امتیاز بندی می دهیم که چه مقدار به سوالات ما جواب مثبت می دهد و آیا نیاز هست که ما تست های تشخیصی دقیق تر برای او انجام بدهیم یا خیر .
سوال – من آقایی 45 ساله هستم که در شبانه روز فقط پنج ساعت می خوابم . هرچقدر هم که خسته تر می شوم بی خواب تر می شوم ولی الان مشکلی ندارم . آیا این ساعت خواب برای من کافی است ؟
پاسخ – متوسط خواب بالغین در شبانه روز 7/5 ساعت است . افرادی هستند که بطور متوسط در شبانه روز شش ساعت می خوابند و این برای آنها کفایت می کنند . افرادی که این طوری هستند خواب با کیفیتی دارند نسبت به افرادی که ساعات بیشتری به خواب نیاز دارند . افرادی هستند که 9/5ساعت در شبانه روز نیاز به خواب دارند تا احساس شادابی و سرزندگی بکنند . اینها رنج های طبیعی است که ممکن است باشد . کمتر از پنج ساعت در شبانه روز خوابیدن غیر طبیعی حساب می شود . نمی دانیم که ایشان سیگاری هستند یا نه ، آیا بهداشت خواب را رعایت می کنند یا خیر ، آیا چرت های روزانه دارند یا خیر . استرس ها و هیجانات روحی یکی از عواملی است که می تواند خواب را کمتر بکند .







نوشته شده توسط ( newsvaolds ) در دوشنبه 11 خرداد 1394 

نظرات ، 0