به گزارش ايرنا، صمد مرفاوي که در حاشيه تمرينات تيم فوتبال استقلال با خبرنگاران سخن مي گفت، افزود: بازي برابر استيل آذين بسيار دشوار است، اما استقلال با توجه به وضعيت کنوني اش در جدول رده بندي تنها به پيروزي برابر اين تيم مي انديشد.
سرمربي استقلال در پاسخ به سئوالي مبني بر احتمال تغيير وي پس بازي با استيل آذين، خاطرنشان کرد: به اين مسائل کاري ندارم و تا لحظه اي که در استقلال هستم کار خود را با قدرت انجام خواهم داد.
مرفاوي ادامه داد: استقلال تيم بسيار بزرگي است و بودن و نبودن من در اين تيم مشکلي به وجود نمي آورد.
وي در خصوص حضور هواداران تيم خود در بازي با تراکتورسازي يادآور شد: به خاطر حضور خوب هواداران در بازي با تراکتوسازي از آنان تشکر مي کنم و اميدوارم ارتباط ما با هواداران در بازي با استيل آذين نيز اينگونه باشد.
مرفاوي شرايط ليگ را نسبت به قبل متفاوت دانست و گفت: در فوتبال حال حاضر همه تيم ها با توجه به هزينه ها حرفه اي عمل مي کنند تا به نتايج مطلوب برسند.
سرمربي استقلال در پايان گفت: معتقدم خارج شدن فوتبال ايران از حالت دو قطبي به زيبايي ليگ کمک کرده و پيشرفت فوتبال کشور را در پي خواهد داشت.
ديدار تيم هاي فوتبال استقلال و استيل آذين تهران از هفته بيست و چهارم ليگ برتر باشگاههاي ايران روز شنبه آينده در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.
[ سه شنبه 29 دی 1388 ] [ 9:49 PM ] [ حسن رحمتی ]