اين ديدار پرگل که با قضاوت محسن ترکي و با کمک رضا سخندان و عليرضا کهوري و سعيد مظفريزاده به عنوان داور چهارم در ورزشگاه آلنهيان ابوظبي برگزار شد، با نتيجه 5 بر 2 به سود الوحده به پايان رسيد تا اين تيم که در رده دوم ليگ برتر امارات قرار دارد به مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا راه پيدا کند.
فرناندو بايانوي برزيلي که گلزنيهايش تمامي ندارد در دقايق 45 و 65، محمود خميس در دقيقه 46، عبدالله جمعه در دقيقه 64 و اسماعيل مطر در دقيقه 84 براي الوحده گلزني کردند و 2 گل چرچيل توسط ايتو دان در دقيقه 36 و لورنگبام سين در دقيقه 77 به ثمر رسيد.
الوحده با اين پيروزي در گروه دوم مسابقات ليگ قهرمانان آسيا ملقب به گروه مرگ با تيمهاي ذوبآهن اصفهان، الاتحاد عربستان و بنيادکار ازبکستان همگروه شد.
در ديدارهاي اول اين گروه، چهارم اسفندماه سال جاري بنيادکار در تاشکند با الاتحاد ديدار خواهد کرد و ذوبآهن در ورزشگاه فولادشهر ميزبان الوحده خواهد بود.
در ديگر ديدار پليآف از منطقه شرق آسيا آرمد فورس با پيروزي مقابل موآنگ تانگ يونايتد تايلند در تک بازي پليآف شرق آسيا به گروه 7 ليگ قهرمانان آسيا رسيد.
در اين بازي که به ميزباني تيم سنگاپوري برگزار شد، 2 تيم در پايان وقتهاي عادي و اضافه بازي به تساوي بدون گل رسيدند، اما در ضربات پنالتي تيم ميزبان موفقتر عمل کرد و 4 بر 3 نماينده تايلند را شکست داد تا در گروه 7 رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا و در منطقه شرق با تيمهاي هنان جيانيه چين، گامبا اوزاکا ژاپن و سوان سامسونگ کره جنوبي همگروه شود.
آرمد فورس سال گذشته نيز از بازيهاي پليآف با پيروزي مقابل نمايندگان تايلند و اندونزي در گروه 7 مقدماتي جاي گرفت که با چهارمي از دور مسابقات حذف شد.
ديدارهاي مرحله گروهي مسابقات ليگ قهرمانان آسيا در 8 گروه 4 تيمي از چهارم اسفندماه سال جاري آغاز خواهد شد و 32 تيم براي کسب عنوان قهرماني آسيا در فصل 2010 به مصاف هم رفته و تلاش خود را آغاز خواهند کرد.
[ یک شنبه 18 بهمن 1388 ] [ 9:55 PM ] [ حسن رحمتی ]