احمد جمشيديان بازيکن تيم فوتبال سپاهان اصفهان افزود: اهل کري خواندن نيستم، اما ذوب آهن در بازي دربي مقابل ما چاره اي جز شکست ندارد.
وی گفت: سپاهان هم اکنون مقتدرانه در صدر جدول قرار دارد و فکر مي کنم با سه پيروزي ديگر بتوانيم به مقام قهرماني ليگ برتر برسيم.
احمد جمشيديان خاطرنشان کرد: اغراق نيست اگر بگويم سپاهان کادر فني و بازيکنان شايسته از نظر فني يکي از کامل ترين تيم هاي ليگ برتر است و به خوبي توانسته اختلاف خود را با ديگر مدعيان زياد کند، هر چند که نبايد مغرور شويم ، اما با وجود احترامي که براي ساير تيم ها قائل هستيم سپاهان تنها شايسته براي کسب مقام قهرماني در ليگ برتر جام حذفي است.
جمشيديان ادامه داد: با توجه به اينکه در آستانه رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا قرار داريم بايد انرژي خود را براي پيکار در سه جام تقسيم کنيم ، زیرا قهرماني در آسيا کار بسيار سختي است ، اما سپاهان نيم نگاهي هم به کسب اين جام دارد تا بتواند ناکامي هاي چند سال اخير فوتبال ايران را به فراموشي بسپارد.
وي گفت:اميدواريم نمايندگان فوتبال ايران در آسيا بتوانند نتايج آبرومندانه اي بگيرند و روزي فرا برسد که فوتبال ايران دوباره حرف اول را در آسيا بزند.
[ یک شنبه 25 بهمن 1388 ] [ 10:40 PM ] [ حسن رحمتی ]