
وي ادامه داد: قبلا هم گفته بودم بازي سختي پيش رو داريم اما بازيکنان ما خوب بازي کردند و ميتوانستيم از موقعيتها استفاده کنيم.
مرفاوي در خصوص استفاده همزمان کيانوش رحمتي و حسين کاظمي در اين ديدار گفت: کاظمي هافبک رو به جلوي تيم ما بود و از عقب به مهاجمان اضافه ميشد. ما با اضافه کردن آرش برهاني و سيد صالحي ميخواستيم از عمق دفاع و هوا به آنها ضربه بزنيم که اين اتفاق نيفتاد.
سرمربي تيم استقلال در خصوص اينکه آيا فشار بازيهاي ليگ و جام حذفي باعث خستگي بازيکنان شده گفت: با اين حرف موافقم. با توجه به فشردگي بازيها و استفاده از نفرات بازيکنان ما خسته هستند. قبول دارم تيمم خسته است و تعدادي از بازيکنانم را هم به دليل آسيبديدگي در اختيار نداريم. هادي شکوري و بيکزاده ميتوانستند در اين مقطع به ما کمک کنند و همه اين دلايل براي تساوي در اين مسابقه دست به دست هم داد.
مرفاوي در خصوص شايعه اختلافش با آرش برهاني گفت: ما با اين بازيکن مشکلي نداريم. برهاني پس از مصدوميت تنها دو جلسه با تيم ما تمرين کرد و من از شما سئوال ميکنم آيا شما به بازيکني که دو جلسه تمرين کرده بازي ميدهيد؟ قرار نيست کسي به من بگويد از بازيکنم چند دقيقه استفاده ميکنم. شايد بازيکن ديگري مستحق حضور در زمين بود اما من آرش را به خاطر شرايط حرفهايگرياش به زمين فرستادم.
سرمربي استقلال در خصوص اينکه به عملکرد خودش در آسيا چه نمرهاي ميدهد گفت: من به خودم نمره نميدهم اما بايد بگويم هدف استقلال صعود به مرحله بعد است. حال چه به عنوان تيم اول و چه به عنوان تيم دوم؛ مهم اين است که از گروهمان صعود کنيم. ما 4 امتيازي هستيم و ميتوانيم خيلي اميدوار باشيم.
[ چهارشنبه 19 اسفند 1388 ] [ 12:18 PM ] [ حسن رحمتی ]