قالب وبلاگ
فوتبال نیوز

فوتبال نیوز
نويسندگان
لینک دوستان
تيم سقوط کرده استقلال اهواز با نتيجه يک بر يک استيل آذين را متوقف کرد تا سرمربي جديد استيل آذين بدون برد به کارش در ليگ پايان دهد.

 اين ديدار از ساعت 19:30 در ورزشگاه تختي اهواز آغاز شد.
افشين چاووشي در دقيقه 45 براي استيل آذين گلزني کرد و هادي خنيفر در دقيقه 91 از روي نقطه پنالتي براي استقلال اهواز گلزني کرد.در مرتبه اول پنالتي خنيفر را حميد نشاط جو دروازه‌بان استيل آذين مهار کرد اما به دستور کمک داور ضربه تکرار شد.

افشين پيرواني که در سه ديدار پاياني ليگ به جاي حميد استيلي هدايت استيل آذين را برعهده گرفت نتوانست يک برد هم کسب کند و با سه تساوي به کارش پايان داد.

حسين ماهيني،ميلاد ميداودي، از جمله بازيکنان مشهور استقلال اهواز بودند که در اين ديدار غايب بودند. از مسئولان باشگاه استقلال اهواز نيز هيچکس در ورزشگاه حضور نداشت.

محمد ملکي داور مسابقه به حميد نشاط جو از استيل آذين و مهدي دغاغله از استقلال اهواز کارت زرد نشان داد.
با اين تساوي استيل آذين 52 امتيازي شد و در مکان پنجم باقي‌ ماند و استقلال اهواز هم با 30 امتياز به عنوان آخرين تيم جدول به ليگ دسته اول سقوط کرد.




 
 
[ چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389  ] [ 1:15 AM ] [ حسن رحمتی ]
نظرات 0

درباره وبلاگ

آخرين مطالب
آمار وبلاگ
کل بازدید : 616283 نفر

كل مطالب : 2930 عدد

كل نظرات : 410 عدد

تاریخ ایجاد وبلاگ :
چهارشنبه 1 مهر 1388 


آخرین بروز رسانی : سه شنبه 5 بهمن 1395