مربي تيم ملي برزيل گفت : برزيل در نيمه دوم موقعيتهاي بسيار بيشتري داشت.
مانو منزس در کنفرانس خبری پس از بازی با آرژانتین گفت حریف شایسته پیروزی نبود: «برزیل رقیبی پایاپای برای آرژانتین بود. آنها تنها یک یا دو موقعیت در نیمه دوم داشتند و ما در این نیمه بسیار نزدیکتر به گلزنی بودیم. شاید بازیکنان بیتجربه بودند، چون نباید بگذارید که رقیب سرسختتان در این زمان بازی گل بزند.
گل آنها کمی ناامیدکننده بود. تساوی با توجه به عملکرد دو تیم نتیجه منصفانهای بود. ما آن توپ آخر را که تعیینکننده بود از دست دادیم.»
رونالدینیو پس از مدتها به تیم ملی دعوت شده بود. منزس میگوید: «رونالدینیو عالی بود و مسئولیت ایجاد بازی تهاجمی را بر عهده داشت. او به دلیل مسائل فیزیکیاش تعویض شد، نه به دلیل عملکردش. ما او را در زمان مناسبی به تیم ملی برگرداندیم.»
او درباره شکست گفت: «شکست همیشه ما را اندوهگین میسازد. اما درک میکنیم که این شکست چرا روی داد. ما به دنبال پیشرفت برای سال بعد هستیم.»