سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: بايد کار فرهنگي انجام دهيم تا بازيکنان تيم من زود عصباني نشوند.
فراز کمالوند پس از صعود تراکتورسازي به مرحله بعدي جام حذفي اظهار داشت: بايد از لحاظ فرهنگي کاري کنيم تا بازيکنان زود عصباني نشوند. آنها قدرت فراتري دارند و هرکدام ميتوانند سرنوشت يک بازيکن را تغيير دهند.
وي افزود: بعد از دريافت گل دوم بچه ها به خودشان آمدند و محکم بازي کردند وگرنه ممکن بود گل بيشتري دريافت کنيم. ما بازي جام حذفي را با جديت دنبال ميکنيم.
کمالوند تصريح کرد: اگر قبل از بازي ميگفتند نتيجه اين ديدار را پيش بيني کن من شايد ميگفتم يک گل ميزنيم چون پيش بيني کار سختي است اما خوشحالم که 5 گل به ثمر رسانديم.
سرمربي تراکتورسازي در خصوص جذب عماد رضا عنوان کرد: توافقاتي از طرف جاسم کرار صورت گرفته عماد رضا خودش هم مايل است به تراکتورسازي بيايد ما هم او را مي خواهيم اما مشکل رضايتنامه دارد. به هر حال ما دنبال جذب يک مهاجم ديگر هستيم.
کمالوند در خصوص عصبانيت عليزاده مقابل شهرداري تبريز و اخراجش گفت: عليزاده را جريمه مالي ميکنم. بازيکنان تراکتور نبايد عصباني مي شدند چون اين ضررش به خودمان ميرسد.
وي در خصوص بازي مقابل ملوان در مرحله يک چهارم نهايي جام حذفي، خاطر نشان ساخت: فعلا درباره ملوان صحبتي نميکنم. ديدار بعدي ما در ليگ با سايپا است. اين مسابقه براي ما مهم است و سعي خواهيم کرد سه امتياز را به دست آوريم.