ستاره هلندي باشگاه اينتر در اولين ديدار تيمش در مرحله نيمه نهايي جام جهاني باشگاه ها، در دقيقه اول بازي مصدوم شد و بسيار بعيد به نظر مي رسد که بتواند در ديدار فينال به ميدان برود.
بسیار بعید به نظر می رسد که وسلی اسنایدر، ستاره هلندی باشگاه اینتر بتواند در دیدار فینال جام جهانی باشگاه ها که شنبه شب در ابوظبی و میان دو تیم اینتر و مازمبه کنگو برگزار می شود، به میدان برود.
اسنایدر در اولین دقیقه از دیدار تیمش در مرحله نیمه نهایی جام جهانی باشگاه ها که مقابل سئونگنام کره جنوبی برگزار می شد، مصدوم شد.پس از آن بود که ستاره هلندی مورد تستهای مختلف پزشکی قرار گرفت و به نظر می رسد که او از ناحیه عضله فمورال پای چپش دچار مصدومیت درجه دو شده است. این در حالی است که رافا بنیتس، مربی اسپانیایی اینتر، قادر خواهد بود تا در دیدار فینال از مایکون، مدافع برزیلی تیمش که از روز پنجشنبه، تمریناتش با سایر هم تیمی هایش را از سر گرفت، بهره ببرد.