تاريخ : جمعه 9 دی 1390  | 5:44 PM | نويسنده :

همه انسان ها دارای موانعی در یادگیری هستند که باید ابتدا اقدام به برطرف کردن آنها کنند. قصد داریم در بخش از وبسایت های نت در رابطه با چهار روش غلبه کردن برا موانع یادگیری مغز را برای شما عزیزان توضیح دهیم. همه ما به خوبی میدانیم که هر انسانی در هر مرحله از زندگی خود در حال یادگیری است. اگر فکر می کنید شما این گونه نیستید، لازم است هر چه سریع تر شروع به یادگیری موضوعات مختلف کنید. هرگز از یادگیری دست برندارید. مغز ما کشش هر اطلاعاتی را دارد و ما با یادگیری مباحث بیشتر دانش بالاتری خواهیم داشت.

یادگیری1- باورهای تان را تغییر دهید

بسیاری از افراد بر این باورند که نمی توانند یاد بگیرند یا تبدیل به فرد باهوشی شوند. این امر باور بسیار عمیقی است که در بسیاری از افراد ریشه کرده است. اگر باور نداشته باشیم که می توانیم به هدف مان برسیم، قطعا نمی توانیم به آن دست پیدا کنیم. این به شما بستگی دارد که کاری را انجام دهید که باعث شود باورهای تان تغییر یابد.

وقتی که این کار را انجام دهید، دنیای جدیدی پیش روی تان باز می شود! اطلاعاتی را به مغزتان بدهید که بتواند باورهای تان را تغییر دهد. حقیقت این است که شما ذهنی شگفت انگیز با قدرتی فوق العاده برای یادگیری دارید که حتی نمی توانید تصورش را کنید. فقط باید به آن باور داشته باشید و وقتی که به باورتان عمل کنید، می توانید قدرت ذهن تان را رها سازید.

2- به دنبال یادگیری دانش صحیح باشید

آنچه برخی از مردم را از فرآیند یادگیری دور نگه می دارد این است که نمی خواهند دسترسی به دانش داشته باشند. دانش از طریق تجربیات، کتاب و ارتباط با مردم به دست می آید. ما باید آن را آرام آرام فرا بگیریم. همچنین این را نیز باید مطرح کرد که بهتر است به دنبال یادگیری دانش صحیح باشیم. کلمات اگر صحیح نباشند، معنایی ندارند. گاهی اوقات از زبان کودکان می شنوم که: «من این را در کتاب خواندم.» اما آیا این امر درست است؟ فقط به این علت که شخصی آن را در کتابی نوشته است نمی توان گفت که این موضوع درست است.

قدرت ذهن برای یادگیری
 
به عنوان یک فرد یادگیرنده، شما می خواهید که دانش صحیحی را یاد بگیرید و نه فقط اطلاعات یا ایده ای که شخصی مطرح کرده است. این وظیفه بر عهده شماست که اطلاعاتی را پیدا کنید و سپس آنها را آزمایش کنید و در ذهن تان مرور کنید که آیا صحیح هستند و اگر اطلاعات صحیحی بودند می توانید آنها را به منظور بهتر کردن زندگی و به موفقیت رسیدن. به درستی در زندگی تان به کار ببرید. شما باید آنچه را که برای به دست آوردن دانش صحیح فرا گرفته اید. مورد آزمایش قرار دهید و وقتی که این کار را انجام دهید می توانید قدرت حقیقی ذهن تان را رها سازید.

آشنایی با استاد عبدالرضا منتظری حرف آخر

3- مشتاق یادگیری باشید

برخی از افراد میلی برای یادگیری ندارند. شاید تنبل باشند یا اثر مثبت آن را تاکنون حس نکرده باشند. پس می توان گفت که باید مشتاق یادگیری بود. شاید کمی کار ببرد اما تنها کاری که باید انجام داد این است که شروع به یادگیری موضوعاتی بکنیم که اثر فوری بر روی زندگی مان دارند. وقتی که درباره مفهوم اداری جدیدی موضوعی را یاد بگیرید که به شما در به دست آوردن پول بیشتر کمک کند یا از زیر بار قرض رهای تان کند، می توانید به فر آیند یادگیری اعتماد پیدا کنید. همچنین وقتی که راه صحیحی را پیدا کنید که به شما بیاموزد چگونه با خانواده تان ارتباط برقرار کنید یا چگونه رابطه عاطفی بهتری داشته باشید. در آن صورت میل و اشتیاق به یادگیری پیدا خواهید کرد.

غلبه بر موانع یادگیری مغز

4- با سخت مطالعه کردن به زندگی تان نظم بدهید

به دست آوردن دانش کار سختی است و زمان طولانی می برد. باید با نظم خاصی آن را دنبال کرد، در غیر این صورت هرگز به دست نمی آید. فرآیند یادگیری نیاز به کار زیاد دارد. هر روز صبح باید با برنامه و روشی از خواب بیدار شوید که به ذهن تان نظم بدهد و دسترسی سریعی به دانش را برای تان فراهم کند. فرآیند یادگیری زمان زیادی را به خود اختصاص می دهد ولی می توانید به آن سرعت ببخشید؛ اما هنوز این فرآیند شامل خواندن، گوش دادن، مرور کردن، تکرار کردن، به کارگیری اطلاعات، آزمایش کردن نتایج، تنظیم مجدد و ... می شود. به عبارت ساده تر همه این کارها، نیاز به زمان زیادی دارد. وقتی که به آرامی اما با اطمینان به زندگی تان نظم بدهید، می توانید دانش کسب کنید و به این کارها سرعت ببخشید.

در هر سنی می توانید فرآیند یادگیری را شروع کنید. مهم نیست که خیلی جوان یا خیلی مسن باشید؛ ذهن تان برای یادگیری خلق شده است و توانایی زیادی برای آن دارد.





نظرات 0