درباره وبلاگ




نویسندگان

آمار وبلاگ

کل بازدید : 2758906
تعداد کل پست ها : 3866
تعداد کل نظرات : 34
تاریخ آخرین بروز رسانی : چهارشنبه 1 آذر 1396 
تاریخ ایجاد بلاگ : دوشنبه 1 فروردین 1390 

آرشیو ماهانه

آرشیو موضوعی

پیوندها

دیگر امکانات

چگونه سهم بازار را افزایش دهیم

در صحنه اقتصاد جهانی، به دلیل وجود تعداد زیاد عرضه کنندگان و رقابت فشرده بین آنها و افزایش انتظارات مصرف کنندگان مبنی بر ارائه کیفیت بهتر و خدمات رسانی سریع تر، فشارهای زیادی بر تولید کنندگان وارد شده است که قبلاً وجود نداشت، در این شرایط شرکت ها به این نتیجه رسیدند که به تنهایی نمی توان از عهده همه امور برآمد و علاوه برتوجه به امور و منابع داخلی، نیاز به مدیریت و نظارت بر منابع و ارکان مرتبط خارج از شرکت نیز وجود دارد. علت این امر در واقع دستیابی به مزایای رقابتی با هدف کسب سهم بیشتر از بازار است. براین اساس، فعالیت هایی مانند تهیه مواد، برنامه ریزی محصول و تولید، انبار داری، کنترل موجودی، توزیع، تحویل و خدمت به مشتری که قبلاً همگی در سطح شرکت انجام می شد به سطح زنجیره تأمین انتقال یافته است.


ادامه مطلب


[ یک شنبه 2 فروردین 1388  ] [ 2:58 AM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]

ایران در جایگاه ۹۴ توسعه انسانی

سازمان ملل در جدیدترین گزارش خود، شاخص های توسعه انسانی ۱۷۷ کشور دنیا در سال های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ را منتشر کرد که ایران با دو پله صعود در جایگاه نود و چهارم دنیا ایستاد.

”دفتر برنامه ی توسعه ی سازمان ملل” در جدیدترین گزارش خود، شاخص های توسعه انسانی ۱۷۷ کشور دنیا در سال های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ را منتشر کرد. در این رده بندی جمهوری اسلامی ایران در جایگاه ۹۴ قرار دارد. در میان کشورهای منطقه امارات متحده عربی، کویت، قطر، بحرین، عمان و عربستان همگی در گروه کشورهای پیشرفته قرار دارند.


ادامه مطلب


[ یک شنبه 2 فروردین 1388  ] [ 2:58 AM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]

ضرورت مدیریت توسعه

اولین مساله در اینجا نوعً مطرح کردن جایگاه و منزلت علوم انسانی است. متاسفانه قاعده مالوف در ایران این گونه است که ما برخوردی دوپینگی و ترحم برانگیز را ترجیح می دهیم که به هیچ وجه راهگشا نیست. به اعتقاد من حداقل و به ویژه به اعتبار مساله اشتغال، رویکردی که در آن جایگاه، منزلت و خطیربودن عرصه هایی که علوم انسانی می توانند راهگشا باشند به نحوی شایسته تر برای نظام ملی شکافته شود، رویکردی مناسب تر، قابل دفاع تر و موثرتر خواهد بود. در واقع هیچ پدیده واقعاً موجودی را در این ساحت نمی توان تصادفی در نظر گرفت.

نکته دوم این است که ما به لحاظ درک مفهوم و ابعاد اهمیت مساله اشتغال، که این امر مهمترین وظیفه علوم انسانی است، با کاستی هایی جدی رو به روییم و اگر این همایش فقط بتواند همین مساله را خوب منعکس کند و مثلاً نشان دهد که علوم انسانی تا چه حد می تواند منزلت والایی داشته باشد، مفید خواهد بود.


ادامه مطلب


[ یک شنبه 2 فروردین 1388  ] [ 2:58 AM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]
.: تعداد کل صفحات 13 :. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >