درباره وبلاگ




نویسندگان

آمار وبلاگ

کل بازدید : 2761612
تعداد کل پست ها : 3866
تعداد کل نظرات : 34
تاریخ آخرین بروز رسانی : چهارشنبه 1 آذر 1396 
تاریخ ایجاد بلاگ : دوشنبه 1 فروردین 1390 

آرشیو ماهانه

آرشیو موضوعی

پیوندها

دیگر امکانات

کاهش هزینه ها در صنعت

هزینه تمام شده استاندارد تولید یک واحد محصول عموماً با هزینه تمام شده واقعی آن اختلاف دارد آنچه می خواهیم نزدیک کردن این دو به یکدیگر است. مشکلات به خودی خود ایجاد نمی شوند بلکه همیشه عللی برای بروز آنها می توان یافت. گاهی خطاهای انسانی و نیروی کار است که این مشکلات را ایجاد می کند.

در هر حال به عنوان نخستین گام جهت شناسائی هزینه ها و کنترل مؤثر آنها انجام موارد ذیل الزامی به نظر می رسد:

۱) ایجاد مرکز کنترل هزینه ها با کارآئی لازم و کافی.

۲) اطلاع رسانی منظم به بخش های مختلف کارخانه در ارتباط با هزینه واقعی تمام شده و تأثیر هزینه های آن بخش بر هزینه کل. اگر کارکنان از هزینه ها آگاهی داشته باشند در حفظ و نگهداری از تجهیزات احتیاط بیشتری خواهند کرد.

هزینه ها عمدتاً به دو بخش هزینه های ثابت و متغیر تقسیم بندی می شوند هزینه های ثابت، هزینه هائی هستند که مستقل از میزان تولید، صرف می شوند اما هزینه های متغیر به میزان تولید محصول وابسته اند.


ادامه مطلب


[ شنبه 27 فروردین 1390  ] [ 1:35 PM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]

توسعه خوشه های صنعتی

امروزه توسعه از طریق ابداء خوشه ای نقش محوری و بارزی در سیاستهای اقتصادی و صنعتی کشورهای توسعه یافته ایفا می نماید. اگر روی کرد های گذشته تمر کز بیشتری بر اقتصاد کلان داشته اند، این ک کسب و کار خرد، احساس مسئولیت نسبت به افزایش قابلیت رقابت واحدهای کوچ ک و متوسط، بهبود ارتباطات شب که ای، تا کید بر حمایتهای غیر مستقیم در مقابل پرداخت یارانه، تر کیب رقابت و هم کاری بمنظور تقویت یادگیری و نوآوری، ارتقاء سطح هم کاری واحدهای کوچ ک و بزرگ و تقویت مثلث هم کاری خوشه ها، دولت و دانشگاه مورد تا کید و توجه بیشتری قرار می گیرد.

هر قدر نگاه به حل مسائل از سطح بین المللی، ملی و بخشی به سمت منطقه ای و محلی ، مبتنی بر قابلیت های پویای سیستم های اجتماعی ش کل یافته بر پایه فرایندهای طبیعی پیش می رود، توجه به کسب و کار خرد در قالب شب که ارتباطی قابل تعریف ذیل بحث توسعه خوشه ای از اهمیت ویژه ای برخوردار می شود.


ادامه مطلب


[ شنبه 27 فروردین 1390  ] [ 1:35 PM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]

نیاز اقتصاد ایران به اندیشه نو مدیریت انرژی و استراتژی توسعه در صنایع

وقتی ۳ سال پیش خبر آمد که استراتژی توسعه صنعتی ایران تدوین شد؛ همگان فکر کردند که کار تمام شده و بزودی کشوری نیمه صنعتی حداقل خواهیم داشت.

وقتی وزیر صنایع سابق دولت نهم هم که برسرکار آمد از توسعه صنعتی و عمل به استراتژی مربوطه سخن گفت، برای خودشان هم باورپذیر شد که در کمتر از ۲تا ۳ سال آینده رشد صنعتی کشور به حد نهایی می رسد، اما نگاهی به عملکرد ۲ سال گذشته این باور را هم با ابهام مواجه ساخت تا جایی که رئیس جمهور، تصمیم گرفت مسیر کنونی صنعت را تغییر دهد.

ازسوی دیگر، دولت جدیداً تصمیم گرفته است تا در جهت تشویق سرمایه گذاری و افزایش سودآوری این سرمایه ها درعرصه صنعت، کاهش شدید مصرف انرژی درصنایع (چه در محصولات و چه در فرآیندها) و همچنین انواع تشویق های مختلف مالیاتی و اقتصادی را برای صاحبان صنایع اعمال کند تا هرچه سریعتر کار آمدی بخش صنعت بدست آید؛ البته این سیاست ها حتما باید بدست افراد «کاربلد» اتفاق بیفتد و مطمئنا از نظر مجلس، نمی توان سیاست های صنعتی مطمئن را بدست افراد غیرمتخصص سپرد.


ادامه مطلب


[ شنبه 27 فروردین 1390  ] [ 1:35 PM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]
.: تعداد کل صفحات 73 :. 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >