درباره وبلاگ




نویسندگان

آمار وبلاگ

کل بازدید : 2761617
تعداد کل پست ها : 3866
تعداد کل نظرات : 34
تاریخ آخرین بروز رسانی : چهارشنبه 1 آذر 1396 
تاریخ ایجاد بلاگ : دوشنبه 1 فروردین 1390 

آرشیو ماهانه

آرشیو موضوعی

پیوندها

دیگر امکانات

بالا بردن توان رقابتی و حضور در بازارهای جهانی

شرکت «سیم و کابل شاهین» در حال حاضر بیش از ۱۲۰۰ نوع کابل های برق، کنترل، ابزار دقیق، فرمان، مسلح، مخابراتی و... تولید می کند.

مجید جهانگرد، مدیر عامل شرکت سیم و کابل شاهین با اعلام این مطلب به نشریه تخصصی «پردازش» تاکید کرد که در ابتدا ۹۰ درصد تولیدات از نوع کابل های روتین بود اما به دلیل وجود رقابت شدید و با ایجاد امکانات مناسب و خرید و نصب ماشین آلات جدید ۶۰ درصد محصولات خود را به تولید کابل های خاص و تخصصی اختصاص داد.

وی با اشاره به این که صنایع برقی الکترونیکی و خودرویی، نفت و گاز و پتروشیمی، سیمان از جمله مصرف کنندگان کابل های خاص هستند، گفت: هم اینک محصولات این شرکت علاوه بر بازار داخل در بازارهای خارج از کشور از جمله افغانستان، عراق و سنگال به مصرف می رسد ضمن آنکه در حال مذاکره با برخی دیگر کشورها برای صادرات هستیم.

او میزان تولید شرکت را در سال ۴۵۰،۸۵ تن در ماه و در سال ۶۵۰،۸۶ تن در ماه اعلام و اظهار امیدواری کرد که با برنامه ریزی های صورت گرفته این میزان به ۷۰۰ تن برسد.


ادامه مطلب


[ شنبه 27 فروردین 1390  ] [ 1:35 PM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]

ایجاد زنجیره های تحقیق و توسعه

یکی از راههای توسعه صنعتی که در سالهای اخیر مورد توجه کشورهای در حال توسعه قرار گرفته، روی آوردن به کوچک سازی صنایع و اتکا به توسعه و گسترش صنایع کوچک و متوسط به عنوان موتور توسعه صنعتی و اقتصادی است. در ایران، صنایع کوچک با وجود اینکه از مزایا و امتیازهای چشمگیری در توسعه صنعتی و اقتصادی کشور برخوردارند، اما با تنگناهای زیادی مواجهند که به شکنندگی و تعطیلی این صنایع در سالهای اخیر منجر شده است. یکی از مشکلات عمده و چشمگیر صنایع کوچک که قدرت رقابتی آنها را با صنایع بزرگ مشابه به شدت کاهش می دهد، مشکل پیشرفته نبودن فناوری مورد استفاده آنها در فرآیند تولید است.

صنایع کوچک و متوسط در ایران بیش از۹۳ درصد از واحدهای صنعتی و بیش از۵۰ درصد از کارکنان شاغل در بخش صنعت را در خود جای داده اند، اما در ساختار اقتصادی ایران از جایگاه مطلوبی برخوردار نیستند. این نه به علت کوچکی اندازه آنها، بلکه به علت برخوردار نبودن این صنایع از انواع حمایتهای مالی و فنی مشورتی است.


ادامه مطلب


[ شنبه 27 فروردین 1390  ] [ 1:35 PM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]

نوین سازی صنایع کوچک در ایران

شاخصهای ارزیابی شاخصهای ارزیابی نوین سازی واحدهای صنعتی کوچک را می توان به شاخصهای فنی و اقتصادی تقسیم کرد که مهمترین ویژگیهای آن به شرح ذیل است (وپا، ۱۹۹۳، ص ۲۰۰):

الف) شاخصهای فنی:

۱) جایگزینی و تعویض ماشین آلات و تجهیزات فرسوده با مدلهای جدید و مدرن تر؛

۲) حمل و نقل و جابجایی بهتر مواد؛

۳) کنترل موجودی دقیق شرکت؛

۴) برخورداری از مدیریت صحیح؛

۵) برخورداری از حداقل یک سوم نیروی انسانی تحصیلکرده فوق دیپلم به بالا؛


ادامه مطلب


[ شنبه 27 فروردین 1390  ] [ 1:35 PM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]
.: تعداد کل صفحات 73 :. 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >