درباره وبلاگ




نویسندگان

آمار وبلاگ

کل بازدید : 2761699
تعداد کل پست ها : 3866
تعداد کل نظرات : 34
تاریخ آخرین بروز رسانی : چهارشنبه 1 آذر 1396 
تاریخ ایجاد بلاگ : دوشنبه 1 فروردین 1390 

آرشیو ماهانه

آرشیو موضوعی

پیوندها

دیگر امکانات

سبد سلامتی خانواده با داروهای گران

بوی تند دارو فضای جمع وجور داروخانه را پر کرده است، درهر دم و بازدمی ریه هایت پر از بوی قرص و شربت می شود.

پیرمرد زودتر از من درصف تهیه دارو ایستاده است. دکتر جوان با لحنی تند روبه پیرمرد و بدون توجه به سن و سالش که گرد روزگار موهای مجعدش را سپید کرده قیمت داروها را ۱۵ هزار تومان اعلام می کند و منتظر می ماند.

دراین فاصله دفترچه بیمه ام را از روی پیشخوان برمی دارد و ورق می زند، از قفسه های دارو چند ورق قرص سرماخوردگی، دو عدد آمپول و یک سرم شستشو برمی دارد و درون سبد سبزرنگ چرکی که دم دستش قرار دارد می ریزد. با تق تق دل انگشتان دکمه های ماشین حساب را می فشارد و می گوید: «خانم، داروی شما ۸ هزار تومان!»

نگاهم به پیرمردی افتاد که با دست های لرزان از جیب بغل کتش مشغول برداشتن پول دارو می باشد ، از قیمت گران دارو آن هم با دفترچه بیمه به دکتر اعتراض می کنم.جواب از پیش آماده شده ای دارد و بدون معطلی می گوید: «خانم به ما شکایت نکنید، به سازمان های تامین اجتماعی و بیمه گر معترض باشید.»


ادامه مطلب


[ سه شنبه 23 فروردین 1390  ] [ 7:24 PM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]

صنعت داروسازی زیر تیغ قیمت

صنعت استراتژیک داروسازی ایران در کنار صرفه جویی های ارزی ناشی از تولید داروهای مورد نیاز کشور (تامین بیش از ۹۵ درصد از نیازهای دارویی جامعه) همچنان با چالش های اساسی مواجه است.

از یک سو نظارت های کیفی بسیار سخت گیرانه (که البته ضروری است) و از سوی دیگر شیوه قیمت گذاری انعطاف ناپذیر حاکم بر این صنعت. در واقع شیوه قیمت گذاری موجود دارو (قیمت گذاری به صورت Mark Up) به یکی از بزرگ ترین چالش های پیش روی این صنعت تبدیل شده است. به طور معمول در این شیوه قیمت گذاری درصدی از هزینه متوسط تولید به عنوان سود در نظر گرفته شده و به قیمت اضافه شود.

شیوه قیمت گذاری موجود نه تنها منطبق بر اصول پایه ای اقتصاد نیست، بلکه مبتنی بر اصول اولیه سیاست های ملی دارویی (National Drug Policy) نیز نیست؛ به طوری که در اصول یاد شده، دولت همواره به بسط و گسترش قیمت های رقابت پذیر، از طرق مختلف تشویق و ترغیب شده است، همچنین مداخله دولت فقط در خصوص دستیابی مردم به داروهای ضروری در مواقع بروز شرایط انحصاری، تضمین رقابت در جهت منافع مصرف کنندگان و تنظیم چارچوب ایمنی و کیفیت داروها لازم شمرده شده است.


ادامه مطلب


[ سه شنبه 23 فروردین 1390  ] [ 7:24 PM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]

سرعت خدمت رسانی در سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی

پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، علی رغم تمام مشکلات در کشور، برنامه های توسعه صنعتی کشور در مدت سه دهه اخیر توسط برنامه ریزان، مدیران، کار و تلاش کارگران، تهیه و تدوین شد به طوریکه در حال حاضر دوست داران صنعت زمینه اشتغال هزاران نفر را فراهم کرده اند و امروزه شاهد خودکفایی در صنعت، تولید و صادرات هستیم.

اکنون، با اراده دولت اسلامی توانستیم برای رشد و توسعه اقتصادی کشور در مسیر دست یابی به توسعه پایدار گام برداریم و دست یابی به رشد و توسعه اقتصادی و نیل به پیشرفتهای تکنولوژی و صنعتی از برنامه های با اهمیت نظام جمهوری اسلامی می باشد.

دهه فجر بهار تبلیغ انقلاب برای بازخوانی عملکرد گذشته و ترفیع مسیر آینده و نیز معرفی آرمان های انقلاب اسلامی به نسل آینده است از همین رو به میمنت سی و یکمین سال پیروزی انقلاب اسلامی عملکرد سازمان و همچنین پروژه های قابل افتتاح و بهره برداری در دهه فجر را به تصویر می کشیم:

در ایام الله دهه مبارک فجر ۴۵۶ پروژه زیر بنایی با صرف اعتبار ۱.۱۱۹.۹۷۱ میلیون ریال و ۳۹۱ واحد صنعتی با سرمایه گذاری بالغ بر ۷.۴۴۶.۳۳۴ میلیون ریال به بهره برداری می رسند.


ادامه مطلب


[ سه شنبه 23 فروردین 1390  ] [ 7:24 PM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]
.: تعداد کل صفحات 73 :. 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 >