درباره وبلاگ




نویسندگان

آمار وبلاگ

کل بازدید : 2758937
تعداد کل پست ها : 3866
تعداد کل نظرات : 34
تاریخ آخرین بروز رسانی : چهارشنبه 1 آذر 1396 
تاریخ ایجاد بلاگ : دوشنبه 1 فروردین 1390 

آرشیو ماهانه

آرشیو موضوعی

پیوندها

دیگر امکانات

اثرات بحران اقتصادی غرب بر بخش صنعت و معدن ایران

۱) در ابتدا نیاز است عقبه و زمینه ای که موجب بحران اخیر اقتصادی در غرب و آمریکا گردیده است ،به طور مختصر جهت شناخت فرصتها و تهدیدهای این بحران در اقتصاد و بخصوص بر بخش صنعت و معدن اشاره گردد.

این بحران و منشا آن از کشور آمریکا و به علت عدم دخالت دولت در معاملات اعتباری به خصوص دادن وام به مشتریان که مشخصا در شاخه مسکن بیشترین متقاضی را داشته موجب بازار کاذبی بین بنگاهها و موسسات مالی گردیده است که از خرید امتیاز و بهره شناوری فیمابین این موسسات با مشتریان و افزایش این نرخ بهره به مرور زمان منجر به عدم توانایی مشتریان در پرداخت دیون خود به بانکها و موسسات مالی شد که این امر منجر به رکود ساختمان سازی و در نتیجه اولین اثر منفی و لطمه زدن به بیش از ۲۰۰ صنعت وابسته به ساختمان سازی در آمریکا شد.

در ادامه هم با توجه به عدم تعهد موسسات مالی میانی و کوچک به بانکهای بزرگ در پرداخت بهره بین بانکی و همچنین عدم حمایت دولت از بانکهای بزرگ ،منجر به اعلان ورشکستگی بانکهای بزرگ با قدمت ۱۵۰ سال در آمر یکا گردید.


ادامه مطلب


[ شنبه 31 اردیبهشت 1390  ] [ 10:03 AM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]

عوامل موثر در اقتصادی شدن یک معدن

● واژگان:

▪ عیار:

به نسبت کانه به کانسنگ گفته می شود از آنالیز کانی شناختی برای تعیین آن استفاده می شود.

▪ ذخایر رگه ای، توده ای، پرفیری:

ذخایر معدنی به چهار شکل زیر در طبیعت دیده می شوند:

الف)ایزومتریک:

که در این نوع کانسار ها ابعاد کانسار در تمام جهات تقریبا یکسان است. دخایر توده ای و پرفیری نوعی از ذخایر ایزومتریک به شمار می روند.

ب) استوانه ای:


ادامه مطلب


[ شنبه 31 اردیبهشت 1390  ] [ 10:03 AM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]

كیف های پول در خدمت اقتصاد كشور

در گذشته های دور كه هنوز چیزی به عنوان واسطه مبادله به طور مشخص تعیین نشده بود، مردم از طریق مبادله كالا به كالا به داد و ستد می پرداختند. بعد از آن در جوامع مختلف، اشیای متفاوتی از قبیل ماهی خشك شده، صدف، سنگ های قیمتی، پوست حیوانات و سرانجام طلا و نقره به دلیل ارزش ذاتی و نیز دوام و سهولت جابه جایی، نقش پول را یافتند.پول علاوه بر دو مزیت بالا، دارای قابلیت ذخیره سازی ارزش است و به دلیل قابل تبدیل بودن به هر كالایی، می تواند نماینده عمومی انباشت ثروت در جامعه باشد. پول مهمترین وسیله پرداخت است.مجموعه این خصایص توانسته پول را از زمان های دور تا دوران اقتصادهای پیچیده و پیشرفته كنونی در جایگاه یكی از مهمترین عوامل تنظیم كننده فعالیت های اقتصادی قرار دهد.

پول رایج درهركشور شامل اسكناس و سكه هایی است كه مردم در مبادلات روزمره از آن استفاده می كنند.نگهداری تعدادی اسكناس و سكه كه دائما در حال كم و زیاد شدن هستند و دارنده آن در هر لحظه ای ممكن است مجبور به استفاده از آنها شود، این الزام را ایجاد می كند كه هر شخص، یك كیف پول كوچك داشته باشد.


ادامه مطلب


[ شنبه 31 اردیبهشت 1390  ] [ 10:03 AM ] [ حمیدرضا نوری ] [ نظرات(0) ]
.: تعداد کل صفحات 44 :. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >